![]() |
|
NIE Nie nie !! Nie trzymaj nas w napieciu... Opowiadaj Rodri opowiadaj xd
|
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze blefujesz Rodri, jezeli to naprawde bylby ktoś z Dusk to zapewne chciałbyś go pogrążyć ; ) Czyz nie tak jest ? ^^ :D
|
Podpowiedz :D Ta osoba uwielbiala kupowac blessy ;o
|
Kozak Raaell Nabu :>
|
O ile wiem to Raaell nie został zrookowany. Ja juz wiem kto to a raczej o kogo sie rozchodzi, bo nie wiem ile w tym prawdy ;P
|
Cytuj:
|
Jebac kto kogo haknol.Teraz wojna sie dopiero zacznie :)
|
Jest napakowany pobije cala polske ^^ - ten co shaczyl...
Łuki rooxando ;( @up a co znowu komus neta podlaczyli\odlaczyli? |
Hmm.. Magrami ? ; p
@up klimek1990 Wg mnie to właśnie się poświęca bo woli on paść, niż żeby padł jakiś mag i stracił cenny mlvl.. Bo ima~ swój 201 lvl i tak odrobi.. ;) A taki Zwidek tak szybko mlvla nie odrobi.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nasza Biedna Ada ma Bialaczke :((... A Ch*j Ci W DupSko Szm**o ZDYCHAJ! |
Cytuj:
@down down... hahaha merlinem zabawil sie Łuki dla twej wiadomosci ;] (jak nie wiesz to nie gadaj ^^) a coment merlina chyba nie jest "negatywny" z tego co wiem/pamietam on sie jako tako przyjaznil z Ada ; ] omg ale ona nie miala pasow na merlina to 1 a po 2 nie wiesz jaka byla sytuacja w dusk ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak to napisal taifun "Tak Sie Konczy Milosc Przez Internet" :)) |
@Klimek1990
Może by tak użyć funkcji "Edytuj" ? >< |
Cytuj:
po 2 z tego co wiem miala qel pasy merlina i to czesto ;] moze teraz tez miala.. |
Cytuj:
gadacie ze vision 24/7 na vencie a dusk rzadko :< a tu pan siedzi cale dnie :O miala czas przeszly :< btw czy to taka nowoczesna technika wyedytowac posta? Name: Zwidek Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 150 Pastuch :* Mar 28 2007, 15:56:07 CEST Died at Level 134 by a dragon lord |
Pfff Ciekawe czy ona zrokuje kazdego na kogo ma passy ;D
|
21:25 You advanced from Level 149 to Level 150.
Hail Zwidek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |
|