![]() |
|
...
BUMP !! xD
Czemu nikt sie juz nie gryzie? Black_cat skopcia zostaw w spokoju |
Cytuj:
18:52 Aylitha [149]: fucking rumcio Hail Kuczer |
Cytuj:
|
Ależ wystosuj swoje argumenty drogi chłopcze.
|
Cytuj:
to moze z toba poprowadze dyskusje |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tu zachowales sie jak male dziecko po pierwsze. Po drugie nic nie zrobiłeś źle, poważniejszego. Tylko za chuja nie było to pół questu ;] |
Mi go wcale nie jest szkoda . Jakby gral uczciwie to by nie stracil tych lvli. Zreszta nigdy go nie lubialem. I co Cati? Mam hunta?
I jeszcze dodam iz zabawie sie w Nostradamusa i przepowiadam wam , ze nie dlugo kolejny hwl's member "poleci" . Tylko pytanie kto? :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cataclism a ja? A ja?
|
...
Raverton tutaj - retired anyway
Twoje grozby brzmia bardziej jak zart niz jak grozba Wiec juz nie badz taki zly i nie huntuj pol serva |
Cytuj:
|
yyyy Catri, zalosny jestes.... dobrze ze juz nie gram na tym poje*anym servie...
|
Cytuj:
ad~ ciebie to kocham pamietaj xD |
Cytuj:
Czytam, ten temat od ok. 500 strony (ale wy szybko to stukacie) i zauważyłem, że przeciwko ciągle krytkowanej Catrishi (sorry, ale mogłeś grać charem płci męskiej) nie został postawiony żaden argument. Nikt nie potrafi powiedzieć, co zrobił źle w POI, komu ukradl chara (rozmawiałem z osobą, od której go otrzymał), jak ukradl d-arma. Po prostu wszystkim Polaczkom z Galany żal rzyć ściska, że jest Polakiem i włada Galaną (oczywiście nie sam). PS. Hunta kogokolwiek się nie boję, gdyż nie gram już na Galanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |
|