![]() |
|
hanys od kiedy pamietam postujesz na tym forum ale najgorsze ze masz hara a wogle sie nie nim bijesz >.<
problem w tym ze na tym forum 80% ludzi co sie wypowiada to Ci co nie graja w tibie albo juz nie graja na tym serwie, pierdola glupoty, kluca sie do tego 10% ktore gra na aurei i tu pisze ale to banda nubow ktore sie wypowiadaja i robia to co wyzej napisalem, ten temat zszedl na psy jakis rok temu i nadal nic sie nie zmienia, szkoda bo tak moze wiecej normalnych ludzi by sie wypowiadalo ale jak widza kto tu pisze to mysla sobie ze nawet nie warto robic konta i nie wiem czemu ten temat jeszcze sie wogle utrzymuje, modki powinny sie nim zajac dawno do tego jeszcze kidler ktory gra i sie wypowiada ale prowokuje |
Quartzer 100,gz ^^
|
Cytuj:
|
<3 Hanys
@Ktos Mam chara w wojjnie, takie male sprostowanie,. Po 2 to nie rozumiem tego ; miec chara w wojnie siedziec na vencie a wogole nie walczyc. Nie widze w tym sensu. Btw. Pociagiem ;P |
Cytuj:
|
dawaj dawaj :)
|
Bilem sie charem do poki nie mialem hacka a nawet 2.
Bo ostatnia glebe zaliczyl jakis pierdolony hacker.Do kupy zjechali mi z 10 lvl.Nie mam kasy blesow pacca. Czemu nie walcze hmmm? Odpowiedz sobie sam... |
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=00486828718645597238
Specjalnie dla Ciebie Sykus |
Ciekawe :)
|
Cytuj:
|
przegralismy tylko 1 open, jeszcze duzo ich przed nami =)
|
Następny w przód :D
|
Cysik :P
Ciekawe jak to będzie… Może wrócę do gry ;) |
Cytuj:
Ssssss*******aj. |
Bez~
Mar 16 2008, 01:11:08 CET Killed at Level 205 by Tooki Toots |
|
nie do konca to dziala
|