![]() |
|
haha kashrius da'roc dowodzil :] wszedl jeden od nas na vent, i juz humory nam sie poprawily
-"katrila will play kashrius da'roc and he gonna lead!" -"how could he? he don't speek english?!" -"they got a person who will translate" widac ze bezok, gruhard, colalvero, kashrius da'roc dali komus passy, to nie byl zdecydowanie ich gamestyle ;s wiem ze bezok i kash na 100% na temat reszty mam tylko takie domysly. hahaha ;] |
gruhard ma conajmniej 3 ownerów z tego co wiem teraz ;p
|
pingowanie ?!
hmmmmmmmmmm jak bylo pingowanie to i nic dziwnego ze Viron Mysta fragi powbijal xD
...bo bylem pewien ze komus dal passy... |
Cytuj:
lowlowlowlow |
czlowieku to ty gowno wiesz, zebys zobaczyl jak kashrius i ludzi co przy nim biegali ogarniali, typowy furora game-style.
a pingowania nie bylo.. a patrze ze viron zsolowal avainvan :D |
hahaha AVE I RONDEL solo by Viron
top fragggggger pls ;] |
Cytuj:
Tata trzyma myszke a Viron klika hotkeye B) |
Cytuj:
@pingowani Zablokujcie wszystkie wychodzące porty, zostawcie otwarty tylko tibijski i voila~ |
Cytuj:
and by Caris Lirath SOLO?!?!?!?!?!??!?!?!?!? |
Kisia wypije jabola to cała iridie rozk*rwi <lol2>
|
Cytuj:
FAJNY TEXT :):):) A co do solowania tego avainvana to wam wytłumacze jak to bylo gonilismy go z mendillem i larozem bardzo dlugo sie trzymal dostawal od ans sd i paralyze az w koncu mendill i laroz walneli ue rownoczescie a ja dobilem z sd więc frag praktycznie nalezy do nich :):):) A teraz jak zwykle pewnie zobacze daxa smieszne teksty o mnie |
Cytuj:
A Divine itak wygra czy tego chcesz lamusie czy nie a to co prezentujecie jest po prostu zalosne i pokazuje ze gowno potraficie.:cup::cup::cup: |
Cytuj:
Po co się wyzywać odrazu?;]]]] Edit; Który Pasterz grał Zielperem? Znam zajebiscie 2 ownerow - Kejiseya i Z.E.C chociaż długo juz z nimi nie gadałem HEuiHEuiE |
Cytuj:
|
Bo mnie w*****a jak ktos pierdoli farmazony i zaprzecza chociaz kazdy wie ze spingowali Divine. I jeszcze zaczol pierdolic na Minka i Radka chociaz nawet jakby, to oni robia to samo. Idz ojeb lepiej chara na allegro Karolek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz mam Chłopczyka ^^ Btw. czemu taka ofensywa na mnie :) ? |
Cytuj:
poSsdRruuUUufecki;*;*;* |
Cytuj:
cos dodac? a ja gralem charakterem Rauer i bilem sie u boku Royal Demonica i Radka! |
żal hahaha
. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |
|