![]() |
|
don't spam vacuous please...
2 seria sayonara zetsubou sensei ma fajny opening ^w^ http://pl.youtube.com/watch?v=HRfWbh...next=1&index=4 |
Cytuj:
Btw. wie ktoś coś o kontynuacji Code Geassa? Edit 2. Baka no Nari. Nie wiedziałem, że sequel już wyszedł ; P. Zabieram się do ściągania. Btw 2. Los się znowu do mnie uśmiechnął. Zostałem wywyższony nad zwykłych śmiertelników i jestem w stanie oglądac CG:R2 w jakości HD! Yatta! |
Chyba każdy tutaj Code Geass R2 oglądał w HD ;p
Nipah! Corgar Frizz |
e tam, wszystko jest fajne anime,manga, i hentai (bible black) :P
|
ja tam widziałem w średniej jakości : p i nie załuje,
a ja kontynuuje moją 2 fav. anime SO LONG MR.DESPAIR EXTREME! (zoku sayonara zetsubou sensei) i nowa tapetka, (nie kuma jednak to nie tamta : p) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rayza ten avatorek jest z Sensei'a? |
@kuma
hai,prosto z genialnego endinga 2 serii : p |
''Macross Frontier'' - Ale z Alto-kun'a przystojniak grrr xD
|
Witam, wróciłem =P
Trochę czasu mnie nie było - brak internetu. Dobrze pomyślałem, żeby pościągać anime, póki miałem internet, gdyż będzie co oglądać. No i obejrzałem: *Dokończyłem Lucky Stara *Seto no Hanayome *Ef-a tale of memories(w sumie, to oglądam drugi raz - warto^^) Oglądałem i oglądam regularnie Tsubasa Chronicle(?) na Hyperze. Pora ściągnąć nowe anime, DO BOJU! |
Cytuj:
|
@Sam
Jestes w Warszawie? @ Ja jestem teraz bez PCta, siedze na lapku :/ A tu z anime tylko Nana, moze obejrze... |
@Grocix
Nie, tak to bym był w siódmym niebie, bo miał bym mangę pod nosem ; P @down Witam ; ] Chociaż jeden mnie powitał ; [ |
Sammy comes back! BANZAI!!
Toradora rządzi, po prostu uwielbiam to anime <3. Ale jeśli Taiga i Ryuji na końcu będą razem to chyba zabije twórców. |
Znalazlem na JM ciekawy obrazek:
http://i.joemonster.org/i/am/reflection05.jpg Nie bede uploadowal, bo jeszcze lapka powiesze :P |
haa! D gray man manga wraca w kwietniu :D
Juz myslalam ze nigdy to nienadejdzie. Ehhh ;] ! Jestem wniebowzieta ;D |
Cytuj:
@ a wiec ''Macross Frontier'' (X) Done : ) 8/10 : ) pod koniec juz mnie drażniło to ''Aimo Aimo lala'' (ten kto oglądał ten wie) no i jak na mój gust ogolnie za dużo tego śpiewania itp ale przecież o to tam chodziło :P mimo to i tak mi sie podobało : ) nie ma co marnować czasu bo ferie sie skończą xD next level ''Touka Gettan'' : ) ^o^ ^o^ |
Cytuj:
|
Skończyłem Yukikaze kurde bol.
To jest przyzwoita seria, nie jakieś ogłupiające komedie romantyczne! Polecam ludziom, którzy mają ochotę na coś porządniejszego ^^ |
Cytuj:
@up ty widziałeś to z pol. subami? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |
|