![]() |
|
Ludzie nie grzejcie koni lol tak o tej Qel.. poszla do Vision i co?
I dobrze jej z tym! Zrookowala Magrami Caltusa i Tryka i co? Ma pieniądze ta Nie trzyma się jakimś smiesznym uczuciom tylko robi w grze o co powinna,, a to własnie w Vision ma prawdziwych kolegów ktorzy z nia byli Katria-pomagal jej zawsze i wszedzie Ima/Zwidek- zawsze starali jej sie pomoc Draco, anaboll, Thellionn, Nordmark - zawsze to z nimi trzymala w wojnie I miała wysluchiwac jak ją wyzywacie na tsie, wyrzucacie? Dziewczyna naprawiła swój błąd co zrobila Katrili i za to HAIL QEL GZ ZWIDEK |
Up
Ale nie musiala rokowac mu charow poniewaz on poswiencil dla niej wszystko,bronil ja caly czas :)!.Wiec zachowala sie jak dz****,Szm***, Ktora przestraszyla sie ze duski dostaja po dupie i za wszelka cene, zgodzila sie pojsc do vision,jestem pewny ze zrokowala by kazdego na kogo by miala passy nie tylko magramiego ;) |
Cytuj:
troche luzu , veltaxio tesknie za twoimi postami :( |
mhm a bys wytrzymal jakby ktos ciągle Cie wyzywal, obrazal, traktowal jak zero?
A moze od poczatku byla z nimi? |
Jeżeli była od poczatku to jest jeszcze wiekszym 0 ....
Ale to nie moja sprawa,niech robi co chce,ale mam nadzieje ze wkoncu ktos jej tak zrobi, mogla poprostu wejsc do vision a nie orkowac mu charay, i on ja jka powiedzialem zawsze bronil... jak by nie on dawno dawno dawno wyleciala by z guildi ... ;F |
ta.. on nie jest swiety.. bo miala passy do merlina i innych i nie rookowala nic... demthesa imiala .. zrookowala swoich wrogów
|
Merlin zrokowany (:
A co do tego 2 to nie wiem,skad wiesz ze miala passy?Moze w pore zmienił?? xDDD |
Jak fenix powiedzial, chcą opena po meczu czyli 22:30
jest 22:50, 0 dusków online. chicken plx ? |
Cytuj:
A jeśli mówisz prawdę to jakaś dobra bitewka sie szykuje |
iles tam up
Cytuj:
|
ja nie najezdzam tylko mówie jak jest ze by kazdego zrokowala ;)
|
Cytuj:
|
Kolek el'baq
Mar 29 2007, 02:55:33 CEST Killed at Level 124 by Zwidek iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon ;d szalona ucieczka taifuna gz fragow chlopcy i dziewczeta:cup: |
lol, z tego co slyszalem to kicka mial expiac na d helu
|
02:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Taifun Devilry. He was killed by a demon. Taifun wybral smierc z reki demona :D Kolek el'baq Mar 29 2007, 02:55:33 CEST Killed at Level 124 by Zwidek Kolek dzielnie walczyl do konca :D Spaaw i James dali loga :( |
|
dlaczego nie poszedles po moje zwloki jak padlem na dlu?
|
Braterstwo Duskow :D
Taif padł ze strachu...ale loota nam nie oddał :( z moich pięknych oczu: http://www.rogepost.com/n/3099219435 |
Cytuj:
Tak czy sie gz ze wam sie udalo to cialko dotargac taki kawal i nie zgnilo xd |
nie kminie trochę
był daleko od was zobaczył mass loga i sie zabił? troche nie realne zanim byście dobiegli to by sie bezpiecznie wylogował?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |
|