Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Fintex 20-10-2008 21:47

To nie Xendriel powiedział tylko ja, ale to nie ważne. Doceniam to co zrobił i w jakim stopniu przyczynił się, do sukcesów MU, ale hegemonem światowej piłki i tak nie był.
Chcę napisać, że na ME nie istniał i żTo nie Xendriel powiedział tylko ja, ale to nie ważne. Doceniam to co zrobił i w jakim stopniu przyczynił się, do sukcesów MU, ale hegemonem światowej piłki i tak nie był.
Chcę napisać, że na ME nie istniał i, że Messi doprowadził Argentynę do triumfu na olimpiadzie, ale tak apropo bo nie jestem pewien złota piłka to nagroda za ubiegły rok czy sezon?

Calen Futh.. dla mnie np. większą zasługę przy bramce ma asystujący (nie w kazdym przypadku), ale on musi przewidziec to jak poruszy się potencjalny strzelec gola.... to są litry potów wylanych na treningach.. nie licząc tego, ze ktoś ostro w obronie zapracował, zeby tą piłkę przejąć, dograć itp.

Frapper 20-10-2008 21:49

CR7 w najnowszej fifie na najtrudniejszym poziomie trudnosci nie potrafi przejsc calego boiska i strzelic bramki idac zygzakiem od lewej do prawej lini koncowej. Losy nagrody przesadza wlasnie ten fakt, CR7 do domu.

up@
o tym mowimy. Cala druzyna sklada sie na akcje, ale gdyby w nakiejs sytuacji stal inny pilkarz nie zachowalby sie tak samo ( to nie fifa) jak ten pierwszy i gola mogloby nie byc.

Calen Futh 20-10-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2305363)
To nie Xendriel powiedział tylko ja

Najmocniej przepraszam. Popatrzyłem tylko na barwy Barcelony w avku i jakoś tak skojarzyłem. Srry.
Cytuj:

Calen Futh.. dla mnie np. większą zasługę przy bramce ma asystujący (nie w kazdym przypadku), ale on musi przewidziec to jak poruszy się potencjalny strzelec gola.... to są litry potów wylanych na treningach.. nie licząc tego, ze ktoś ostro w obronie zapracował, zeby tą piłkę przejąć, dograć itp.
No to nawet jeśli. Asystujący+Strzelający to nie cała drużyna.

Maggic 20-10-2008 22:00

ale Wy jesteście czasami popierdoleni. Pisząc tego posta miałem nadzieję że "wniesie on wiele"

@down

kurwa dla lamparda

@edit2

wiem że dostane zaraz 1pkt, wiem. ale to ja jestem bogiem moderatorze uświadom to sobie xD ty też jesteś bogiem tylko wyobraź to sobie :)

Yoh Asakura 20-10-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2305338)
Wiemy, że nie każdy lubi Krystynę- nie dziwię się. Też jakoś super sympatią go nie darzę, ale potrafię docenić klasę gracza, który strzela w sezonie ponad 40 goli. Nawet Yoh potrafi (!).

Nie, jak ktoś jest na nie, to ja jestem na tak, robię to specjalnie. Złota Piłka dla Adebayora.

Xendriel 20-10-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2305351)
Jedynym godnym kontrkandydatem dla CR7 w walce o trofeum jest Casillas. Mistrzostwo Hiszpanii, Europy, genialna forma przez cały sezon i równie wielkie znaczenie dla drużyny klubowej i reprezentacyjnej.

Casillasowi będzie bardzo ciężko. W ostatnich latach nagrodę tę zdobywali tylko pomocnicy i napastnicy. Cannavaro był wyjątkiem.

@Yoh Co tam wogóle robi Adebayor?! To już Iniesta bardziej zasłużył na nominację, poważnie.

Yoh Asakura 20-10-2008 22:15

No Adebayor strzelił 24 gole w Premiership, do tego parę w pucharach, zaliczył sporo asyst i był ogólnie jednym z najlepszych napastników, o którego biła się Barca i Milan.

skuug 20-10-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2305409)
No Adebayor strzelił 24 gole w Premiership, do tego parę w pucharach, zaliczył sporo asyst i był ogólnie jednym z najlepszych napastników, o którego biła się Barca i Milan.

to już niech będzie ten Ronaldo ;/

hoomik 20-10-2008 22:25

Cytuj:

Reprezentant Polski Adam Wójcik podpisał kontrakt z zespołem beniaminka ekstraklasy koszykarzy PBG Poznań. Umowa obowiązywać będzie do końca sezonu
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; No to juz wiem komu kibicowac poza PGE.

Arka_Sath_Wielki 20-10-2008 22:29

Kibicem Barcelony od 6 lat jestem, ale Messiemu złotej piłki bym nie dał. Przynajmniej w tym roku. Krystynki nie lubię, ale należy mu się, bo grać w piłkę umie, a że jest jaki jest to już inna sprawa.

@Edit.
A ja bym przyznał Rijkardowi złotą piłkę za poprzedni sezon. Bo dokonał niemożliwego. Jest takie przysłowie "Z gówna bicza nie ukręcisz" a on z bicza gówno zrobił :))

Dark Sven 20-10-2008 22:35

Fintex to lepszy kabareciorz niż joch w najlepszej formie.

Articuno 20-10-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2305422)
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; No to juz wiem komu kibicowac poza PGE.

Bawisz sie w redaktora Arka Dziubka : D? Na szczescie Slask sie wycofal, a asko odeszlo od nazwy, w przeciwnym razie Dziubek mialby niezle klopoty z nazwami druzyn podczas meczu Prokom - Slask.
Zlota pilka dla Buffona!
Jutro powtorka: http://www.youtube.com/watch?v=JzpXvqmDXIU chodz to niemozliwe, a do tego ladny kurs na Real.

Xendriel 21-10-2008 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2305438)
Fintex to lepszy kabareciorz niż joch w najlepszej formie.

Chyba żartujesz. "Wilshere > Giggs" czy "Henry to nie murzyn" nic nie pobije:)

@Down Wiedziałem, że ktoś to napisze. To są tylko 2 przykłady, a podałem właśnie osoby powiązane z Realem, by bardziej dotarło do Pixa, że na Messiego stawiają nie tylko kibice Barcelony. Poza tym w artykule o Di Stefano jest też mowa o Pele.

Mój typ:
1. Ronaldo
2. Messi
3. ???Casillas/Xavi/Torres/Villa - Jakiś Hiszpan

edit. Lippi wie co mówi http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=24215

Raul 21-10-2008 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2304901)
Zmartwię cię, ale dużo znanych osób ze świata piłkarskiego uważa, że złota piłka należy się Messiemu m.in legenda Realu Di Stefano i Saviola. Zatkało?

Są za swoim rodakiem. Normalnie mnie zatkało.

Złotą Piłkę zdobędzie Cristiano Ronaldo. Drugie miejsce zajmie Iker Casillas, bo w tym roku zdobył dużo więcej niż Messi.

Pix888 21-10-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2304901)
Chociażby za Igrzyska, ale ogólnie to za całokształt jego gry.

Zmartwię cię, ale dużo znanych osób ze świata piłkarskiego uważa, że złota piłka należy się Messiemu m.in legenda Realu Di Stefano i Saviola. Zatkało?

To są reprezentanci Argentyny... 8o. Ale pewnie znajdzie się jeszcze paru takich co będą coś wspominać o messim ...tylko , że to będą kibice Barcelony;(

Xendriel 21-10-2008 18:02

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,58...samolocie.html A ja zawsze myślałem, że TVP wykupiła tylko prawa do transmisji środowych meczów LM.

Articuno 21-10-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2306104)
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,58...samolocie.html A ja zawsze myślałem, że TVP wykupiła tylko prawa do transmisji środowych meczów LM.

bo to prawda, wybiórcza to gazeta przeciw wszystkiemu
wkurza mnie, ze wszyscy podniecaja sie meczem celtic - manu, kuźwa... i nie ma co liczyc, ze w nastepnej kolejce tvp pokaże real - juve :/.

Po 3 kwartach Czarni dostaja -35 z Unicsem, chyba nie bedzie sensacji, szkoda.

Pix888 21-10-2008 19:50

kij z meczem mu vs celtic, mogliby pokazac juve vs real.
Ale to nie to chcialem napisac. Pan Korzeniowski odkad przejal stery probuje ograniczac pilke nozna w tvp. Szkoda, no ale dla fanow pilki noznej to problem raczej maly gdyz moga sobie obejrzec mecz gdzie indziej :]

Iron 21-10-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2306291)
kij z meczem mu vs celtic, mogliby pokazac juve vs real.
Ale to nie to chcialem napisac. Pan Korzeniowski odkad przejal stery probuje ograniczac pilke nozna w tvp. Szkoda, no ale dla fanow pilki noznej to problem raczej maly gdyz moga sobie obejrzec mecz gdzie indziej :]

Dlatego póki są jeszcze jakieś alternatywy co do oglądania meczy to jest dobrze, marzy mi się nie możliwe Premiership w TVP szkoda że to sen:(

Calen Futh 21-10-2008 21:40

Polski gol w LM ; o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53.