![]() |
|
To nie Xendriel powiedział tylko ja, ale to nie ważne. Doceniam to co zrobił i w jakim stopniu przyczynił się, do sukcesów MU, ale hegemonem światowej piłki i tak nie był.
Chcę napisać, że na ME nie istniał i żTo nie Xendriel powiedział tylko ja, ale to nie ważne. Doceniam to co zrobił i w jakim stopniu przyczynił się, do sukcesów MU, ale hegemonem światowej piłki i tak nie był. Chcę napisać, że na ME nie istniał i, że Messi doprowadził Argentynę do triumfu na olimpiadzie, ale tak apropo bo nie jestem pewien złota piłka to nagroda za ubiegły rok czy sezon? Calen Futh.. dla mnie np. większą zasługę przy bramce ma asystujący (nie w kazdym przypadku), ale on musi przewidziec to jak poruszy się potencjalny strzelec gola.... to są litry potów wylanych na treningach.. nie licząc tego, ze ktoś ostro w obronie zapracował, zeby tą piłkę przejąć, dograć itp. |
CR7 w najnowszej fifie na najtrudniejszym poziomie trudnosci nie potrafi przejsc calego boiska i strzelic bramki idac zygzakiem od lewej do prawej lini koncowej. Losy nagrody przesadza wlasnie ten fakt, CR7 do domu.
up@ o tym mowimy. Cala druzyna sklada sie na akcje, ale gdyby w nakiejs sytuacji stal inny pilkarz nie zachowalby sie tak samo ( to nie fifa) jak ten pierwszy i gola mogloby nie byc. |
Cytuj:
Cytuj:
|
ale Wy jesteście czasami popierdoleni. Pisząc tego posta miałem nadzieję że "wniesie on wiele"
@down kurwa dla lamparda @edit2 wiem że dostane zaraz 1pkt, wiem. ale to ja jestem bogiem moderatorze uświadom to sobie xD ty też jesteś bogiem tylko wyobraź to sobie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Yoh Co tam wogóle robi Adebayor?! To już Iniesta bardziej zasłużył na nominację, poważnie. |
No Adebayor strzelił 24 gole w Premiership, do tego parę w pucharach, zaliczył sporo asyst i był ogólnie jednym z najlepszych napastników, o którego biła się Barca i Milan.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kibicem Barcelony od 6 lat jestem, ale Messiemu złotej piłki bym nie dał. Przynajmniej w tym roku. Krystynki nie lubię, ale należy mu się, bo grać w piłkę umie, a że jest jaki jest to już inna sprawa.
@Edit. A ja bym przyznał Rijkardowi złotą piłkę za poprzedni sezon. Bo dokonał niemożliwego. Jest takie przysłowie "Z gówna bicza nie ukręcisz" a on z bicza gówno zrobił :)) |
Fintex to lepszy kabareciorz niż joch w najlepszej formie.
|
Cytuj:
Zlota pilka dla Buffona! Jutro powtorka: http://www.youtube.com/watch?v=JzpXvqmDXIU chodz to niemozliwe, a do tego ladny kurs na Real. |
Cytuj:
@Down Wiedziałem, że ktoś to napisze. To są tylko 2 przykłady, a podałem właśnie osoby powiązane z Realem, by bardziej dotarło do Pixa, że na Messiego stawiają nie tylko kibice Barcelony. Poza tym w artykule o Di Stefano jest też mowa o Pele. Mój typ: 1. Ronaldo 2. Messi 3. ???Casillas/Xavi/Torres/Villa - Jakiś Hiszpan edit. Lippi wie co mówi http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=24215 |
Cytuj:
Złotą Piłkę zdobędzie Cristiano Ronaldo. Drugie miejsce zajmie Iker Casillas, bo w tym roku zdobył dużo więcej niż Messi. |
Cytuj:
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,58...samolocie.html A ja zawsze myślałem, że TVP wykupiła tylko prawa do transmisji środowych meczów LM.
|
Cytuj:
wkurza mnie, ze wszyscy podniecaja sie meczem celtic - manu, kuźwa... i nie ma co liczyc, ze w nastepnej kolejce tvp pokaże real - juve :/. Po 3 kwartach Czarni dostaja -35 z Unicsem, chyba nie bedzie sensacji, szkoda. |
kij z meczem mu vs celtic, mogliby pokazac juve vs real.
Ale to nie to chcialem napisac. Pan Korzeniowski odkad przejal stery probuje ograniczac pilke nozna w tvp. Szkoda, no ale dla fanow pilki noznej to problem raczej maly gdyz moga sobie obejrzec mecz gdzie indziej :] |
Cytuj:
|
Polski gol w LM ; o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |
|