![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W sumie to ta akcja mi sie podobała, ładnie przeprowadzona. Z mojej perspektywy: http://img247.imageshack.us/my.php?image=lalg6.jpg |
Cytuj:
Wasz, Zwidek |
|
Nieźle xD..
Podobała mi się akcja na PoHu .. |
Cytuj:
Stary wez juz pieprzyc glupoty,podnieca cie jak sie pod kogos podszywasz ?? :/ |
@ About Zwidek Pozer lama
Nie odpisujcie na jego pozerskie posty to zmieni piaskownice i stąd pójdzie. |
to nie jest zwidek o/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wez ty czlowieku wypie*****j myslisz ze ktos się nabrał ze taki pajac jak ty to zwidek?Juz dawno było napisane!! ZWIDkA KONTO TO GLACA X(X(X(X(X( @up Myslisz ze to co napisales jest fajne?:/ |
udana prowokacja mu wyszla
|
Co to tak spokojnie. Nic się nie dzieje,nikt nie padł, no Panowie do roboty bo wieje nudą :D
|
Cytuj:
Boze zal mi takich jak Ty, pewno sie prawie posrales piszac tego posta. Idz pobij matke teraz krzeslem !! go go kids of neostrada ! |
Tentenri Elon
until Mar 26 2008, 21:36:07 CET because of excessive unjustified player killing Popadalo jeszcze kilku noob charow :p |
Cytuj:
|
Haahhahah :d
|
Nie karmcie trolla to mu sie znudzi, znając was będzie teraz 5 stron o pseudo zwidku xD
#6000 haha 6k post ;) |
Wiecie jaki jest wasz problem. Wszyscy chcecie być fajni na siłe, chcecie pokazać co nie umiecie przez te prowokacje posty ironiczne czy nawet pokazanie, że to jest tylko gra i w rl chodzicie najebani.
Nie tedy droga panowie nie tędy, zreszta i tak mnie nie posłuchacie bo wy wiecie lepiej. No ok tylko jaki jest sens oszukiwać samego siebie. P.S. Slovik zarzuć jakieś fotki z konertu "Ruchanny" bo słyszałem że jedziesz tam. Właściwie to już byłeś. Chętnie bym sobie poogladał. Peace. |
Sry double post :/
|
toc jak byscie nie traktowali Zwidka jak PANA to zadnemu lamusowi nie chcialo by sie robic fake konta i pisac do was ;d sami jestecie winni, w sumie nie do konca bo zwidek ma duza popularnosc u dzieci neo i to widac ktos se zrobi konto zwidek i odrazu 10000 postow z wyzwiskami do niego. Olac go i tyle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |
|