![]() |
|
Re:
Ja tam mam skile 70/68 i 20lvl.
Czy dam rade bic dragi non-stop zeby mi uh nie poszedl?? Eq mam: Crus,K leg,C arm,P-ammy,Boh,Vampire shield,Crismon Sword/Wyvern Fang/Bright Sword. Na zamku (ab fortess) daje rady isc na zerki i inne tam i czasami zaliczyc draga, a uh bardzo rzadko mi idzie. Dam rady tak żeby było 3dragi=1uh?? I gdzie mam expic?? Dragon Lair chyba nie. |
up
nie ma szans zeby tak bylo i zalezy z czego bijesz |
Cytuj:
Co do expienie to dragon lair raczej odpada - bedzie cholerne waste. |
20lvl to masz zbyt hp :( z samej łapy i gfb Cię mocno dojedzie ...
A tak w ogóle to są lepsze miejsca do expienia pod względem exp/kasy (na twoim levelu oczywiście) |
http://i195.photobucket.com/albums/z...cin/kupaeq.jpg
33 lvl drut 33 mlvl gdzie expić podwajcie miejscowki zeby bylo 20k+/h i powiedzcie co i ile wziac |
@up
3 bp manafluidow, bp gfb. guardy w kopalniach. a z blokerem to dragi albo gsy. bierzesz z 5 bp hmm, kolega blokuje a ty tluczesz. powodzenia! @ bierz tempesta i rob lootbagi. bedzie sie zwracac ;) |
Witam, mam Paladyna
Skille- 52 (10% do 53) / 46 lvl- 15 mlvl- 4 EQ- Plate Legs, Plate Armor, Soldier Helmet, Leather Boots, Dwarven Shield, Bow, Xbow, Spears Facc Gdzie Expić, ewentualnie gdzie skillować ? :baby: Z góry dzięki ;) |
Cytuj:
|
Ja grając druidem a także sorcem (30-45lvl) siedziałem w mint i na labiryncie na guardach :) exp znośny na guardach było troche ponad 20k/h ale to sorcem z WoI, ale myśle ze druidem też będzie podobnie a kaski sporo można wyciągnąć ...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hej. mam pytanie. czy z knight 12lvl dam rade skilowac na tortoise?prosze o odpowiedz. z gory dzieki
|
Nie, (no chyba, że ma 100/100 i dobry eq ;p) do trenienia są dobre (kolejno) trolle, roty, dwarfy, minosy, slime -> ghoul/monk na pvp serwach ...
|
drut 14 lvl plate set m-rod 7 mlvl
gdzie ekspić żeby dużoo ekspa szło |
43ms 47 magiczny eq blue robe bohs etc. czy ktos kompetentny moglby powiedziec gdzie bym mogl wbijac 25k/h expa z powiedzmy ~4k na + (poza hydrami) na guardach mam zazwyczaj waste bo nic nie leci:/ a tomba always zajeta może jest jeszcze jakiejs ciekawe miejsce?
|
MS - 57 lvl , 51 mlvl
Eq: golden arm, rh, c legs, woi,bohy, p-ammy Gdzie expić , żeby exp leciał 30k+/h najlepiej bez waste Byle nie dragi,hydry,guardy. Czekam na odpowiedź, thx z góry:) |
MS !!
8-15 rotki 15-20 minoski na darashi 20-27 nadal minoski, larvy lub jakieś wyparawy na tomby (ghoule, skelety) 27-40 guardy, mint chociaż jak ktoś będzie miał 28lvl i ekipe na hydry to jak najbardziej 40-60 tarpit, necro, dragi lub nadal hydry 60+ polecam poh (niech nikt mi nie mówi, że zawsze waste bo to zależy od szczęścia którego tam nie musisz mieć dużo ;p) ... potem to HUNTY xD ale to już będziesz wiedział :) |
Vampir
Vampir :
Ja Knight 30 lvl 65/65 k set,medusa shield,bright sword, Shoter :25 Palladyn,Royal Speary Czy opłaca sie nam na nie isc, czy lepiej na cos innego..? |
33 ek, skille 80/80, 83 pacc days left.
Eq: Golden Armor, Crown & Knight Legs, Crown Helmet (Crusader soon), Vampire Shield, Leather Boots, narazie beastslayer axe ale niedlugo bedzie fire axe :P. I mam pytanie, otoz gdzie moge isc expic, zeby nie koniecznie duzo kasy zbierac, ale zeby byl jakis dobry exp. Znalazloby sie cos dla mnie? Moze Cyclopolis? Btw. Server - Xantera |
Mam 32 knighta. A że bardziej lubię skillować, niż expić, to skille mam 91/89. EQ: RH, DSM, MMS, Bright Sword, C legs, BOH. Ogolnie mnostwo hmm, explo itp. Wczoraj kupiłem PACC'a. Gdzie mam expić (może być waste-tylko nie ogromne). Prosze o wypowiedzi doświadczonych graczy, a nie 8 leveli po przeczytaniu poradnika... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |
|