Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Jaz 24-02-2010 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angelos (Post 2736303)
Roberto , co sadzisz o tym , zebym opowiedzial Ci , jak upierdolilem twojego rl'a pod Carlin Dp ? :p (jak niby byl hackniety:) , btw. dobra brednia) , a potem mi wkrecal , ze zajebalem soul stona ? :)

????? on o niebie, ty o chlebie 0o

Angelos 24-02-2010 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2736326)
Cool story synek! Opowiedz o tym rodzicom przy wigilii...

dobra , nie chce znowu zaczynac wojny poprzez wyzywanie sie na forum , bo to bez sensu. Sorry Roberto.

Leslaw 24-02-2010 22:56

chill ludzie : ) chcecie się wyładować to KYRA WELCOME !

Elooo 25-02-2010 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leslaw (Post 2736508)
chill ludzie : ) chcecie się wyładować to KYRA WELCOME !

juz nie zgrywaj takiego pro gracza malo banow dostales?

Jaz 25-02-2010 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2736652)
juz nie zgrywaj takiego pro gracza malo banow dostales?

a ty nonamie miales kiedys skulla?

Antonioo 25-02-2010 23:25

Ej kurwa jednoreki wez skoncz pierdolic smuty, bo to fajne nie jest. Ciagle gadasz KYRA KYRA KURWA KYRA to chodz tu sie poorać jak nie to s*******aj.
Lubie Cie ale to co Ty zacząłeś pierdolić jak do żydów poszedłeś to przechodzi wszystko

Leslaw 26-02-2010 00:01

po co mam iść na nudną morganę, jak kyra to jest konkret server na którym chodzi tylko o walkę, a to że lubisz rpg, gl ; ) a że zacząłem gadać na was, to tylko i wyłącznie zasługa tych ludzi, którzy mieli iść za mną nawet w ognień, aby rozjebać flow, więc chill mały : )

meravi 26-02-2010 09:28

antus nie przeklinaj!!!!!

@zyd- nie masz isc na morgane, masz isc z morgany,
jak gowno na bucie... niby cie sprzatnelismy a ciagle smierdzisz
w sumie sie zgadza zyd tylko w ogien moze isc

Tymmon 26-02-2010 09:29

W OGIEŃ ABY ROZJEBAĆ FLOW.

Lubię to!
Klik.

Elooo 26-02-2010 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2736772)
a ty nonamie miales kiedys skulla?

Z pewnoscia duzo wiecej razy niz ty

--- Elooo dodał 4 minut i 28 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leslaw (Post 2736812)
po co mam iść na nudną morganę, jak kyra to jest konkret server na którym chodzi tylko o walkę, a to że lubisz rpg, gl ; ) a że zacząłem gadać na was, to tylko i wyłącznie zasługa tych ludzi, którzy mieli iść za mną nawet w ognień, aby rozjebać flow, więc chill mały : )

A nie poszli?xDDDDDDD i tak apropo mistrzu grajac knightem na ktorym masz zreszta bana za bota nie jest wielka umiejetnosc chociaz ty tak pewnie myslisz a i jeszcze jedno z czasow kiedy ty grales tutaj swoim pro elo druidem pokazales strasznego skila padaja jak szmata wiec ja bym tu antkowi nie wjezdzal po tym jak pokazal skila przynajmniej 10x wiekszego niz ty masz na 130 palku jak to sie mowi POZDRO I POCWICZ KYRAAAAAAAAAA

Angelos 26-02-2010 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tymmon (Post 2736861)
W OGIEŃ ABY ROZJEBAĆ FLOW.

Lubię to!
Klik.

panie burski , chce byc free ;d moge tu signed dac , czy na tibia.com ? no i gdzie wyslac kase ? ;d

Jaz 26-02-2010 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2736801)
[...]to chodz tu sie poorać[...]

sorry, ale gdzie? na morganie max o co sie oraja to o spawny. wyzwiskami.

btw sprzedam 200ms na kyrze + 3kk - 1200zl :P

@eloo
czemu sie nie ujawnisz, cipko? macie server to czego sie bac? przeciez ode mnie wpierdol nie dostaniesz?

Kuraa 26-02-2010 14:32

Słyszałem ostatnio taki temat ze pan victeron potrzebuje szybszego respa i pragnie zrobic takc zeby na morganie bylo kolo 700 osob ;] czy nie myle sie?

Elooo 26-02-2010 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2736924)
sorry, ale gdzie? na morganie max o co sie oraja to o spawny. wyzwiskami.

btw sprzedam 200ms na kyrze + 3kk - 1200zl :P

@eloo
czemu sie nie ujawnisz, cipko? macie server to czego sie bac? przeciez ode mnie wpierdol nie dostaniesz?

Cipka to mialem miec na imie ale starzy w ostatniej chwili pomysleli zeby cie bardziej niekarac i powiedz mi kogo mam sie bac jak tu nie gram a tak btw Thumedan sie znudzil po wyplaceniu sie?:)

Jaz 26-02-2010 20:31

Ta, jak kazda inna postac ktora gralem po 2-3 tygodniach expienia.

/jak zwykle odwracasz kota ogonem. pozostaje jedynie miec nadzieje ze w koncu sie dowiem jakim charem grasz :)))))

Leslaw 26-02-2010 22:07

szkoda gadki jaco

viov 27-02-2010 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2736989)
Cipka to mialem miec na imie ale starzy w ostatniej chwili pomysleli zeby cie bardziej niekarac i powiedz mi kogo mam sie bac jak tu nie gram a tak btw Thumedan sie znudzil po wyplaceniu sie?:)

Ty kurwa znowu tutaj ? Powtórzę swój post sprzed kilku stron...

__________________________________________________ __

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2731453)
Jemu nie ale Laviowi juz tak :confused:

Gościu, każdy tu reprezentuje coś pozytywnego. Każdy, poza tobą. Nie wiem, ale chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca filozofię Rycha i jego reprezentowaniu biedy, ale ty to jednak robisz. Jeżeli masz chociaż odrobinę honoru i odwagi cywilnej, to chciałbym poznać Twój nick na morganie. I proszę, abyś oszczędził wykrętów w stylu "znają go tylko Ci, którzy na to zasługują". Oto Twoja chwila prawdy. Pokaż przynajmniej raz coś pozytywnego.

http://img502.imageshack.us/img502/3627/cwaniak.png

Przyjmujesz to wyzwanie, czy wypi3rdalasz stąd szpagatami ?

Czekam z niecierpliwością

--- viov dodał 3 minut i 8 sekund później ---

Aha Elooo, chcialbym tez dodac ze jestes dla mnie kurwa zerem

Tenszinkan 27-02-2010 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2736925)
Słyszałem ostatnio taki temat ze pan victeron potrzebuje szybszego respa i pragnie zrobic takc zeby na morganie bylo kolo 700 osob ;] czy nie myle sie?

Nie to na pewno plotki no bo ktory 350 ms chcialby miec coraz wiecej ludzi online na serverze ?

Elooo 27-02-2010 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viov (Post 2737121)
Ty kurwa znowu tutaj ? Powtórzę swój post sprzed kilku stron...

__________________________________________________ __

Gościu, każdy tu reprezentuje coś pozytywnego. Każdy, poza tobą. Nie wiem, ale chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca filozofię Rycha i jego reprezentowaniu biedy, ale ty to jednak robisz. Jeżeli masz chociaż odrobinę honoru i odwagi cywilnej, to chciałbym poznać Twój nick na morganie. I proszę, abyś oszczędził wykrętów w stylu "znają go tylko Ci, którzy na to zasługują". Oto Twoja chwila prawdy. Pokaż przynajmniej raz coś pozytywnego.

http://img502.imageshack.us/img502/3627/cwaniak.png

Przyjmujesz to wyzwanie, czy wypi3rdalasz stąd szpagatami ?

Czekam z niecierpliwością

--- viov dodał 3 minut i 8 sekund później ---

Aha Elooo, chcialbym tez dodac ze jestes dla mnie kurwa zerem

Radzio sloneczko ty moje jak to sie mowi jestes z rodzaju najslabsze psy najglosniej szczekaja:) pewnie w rl tez jestes takim kozakiem jak na forum patrzac po tym zdjeciu w super furze wez wyjdz i nie trzaskaj drzwiami plx i cieszy mnie to ze masz inne zycie poza tibia DEMOTYWATORY pozdrawiam:)

viov 27-02-2010 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2737162)
Radzio sloneczko ty moje jak to sie mowi jestes z rodzaju najslabsze psy najglosniej szczekaja:) pewnie w rl tez jestes takim kozakiem jak na forum patrzac po tym zdjeciu w super furze wez wyjdz i nie trzaskaj drzwiami plx i cieszy mnie to ze masz inne zycie poza tibia DEMOTYWATORY pozdrawiam:)

DAWAJ KURWA NICK PAZIU ALBO WY*******AJ PROSTA SPRAWA

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13.