![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chill ludzie : ) chcecie się wyładować to KYRA WELCOME !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej kurwa jednoreki wez skoncz pierdolic smuty, bo to fajne nie jest. Ciagle gadasz KYRA KYRA KURWA KYRA to chodz tu sie poorać jak nie to s*******aj.
Lubie Cie ale to co Ty zacząłeś pierdolić jak do żydów poszedłeś to przechodzi wszystko |
po co mam iść na nudną morganę, jak kyra to jest konkret server na którym chodzi tylko o walkę, a to że lubisz rpg, gl ; ) a że zacząłem gadać na was, to tylko i wyłącznie zasługa tych ludzi, którzy mieli iść za mną nawet w ognień, aby rozjebać flow, więc chill mały : )
|
antus nie przeklinaj!!!!!
@zyd- nie masz isc na morgane, masz isc z morgany, jak gowno na bucie... niby cie sprzatnelismy a ciagle smierdzisz w sumie sie zgadza zyd tylko w ogien moze isc |
W OGIEŃ ABY ROZJEBAĆ FLOW.
Lubię to! Klik. |
Cytuj:
--- Elooo dodał 4 minut i 28 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw sprzedam 200ms na kyrze + 3kk - 1200zl :P @eloo czemu sie nie ujawnisz, cipko? macie server to czego sie bac? przeciez ode mnie wpierdol nie dostaniesz? |
Słyszałem ostatnio taki temat ze pan victeron potrzebuje szybszego respa i pragnie zrobic takc zeby na morganie bylo kolo 700 osob ;] czy nie myle sie?
|
Cytuj:
|
Ta, jak kazda inna postac ktora gralem po 2-3 tygodniach expienia.
/jak zwykle odwracasz kota ogonem. pozostaje jedynie miec nadzieje ze w koncu sie dowiem jakim charem grasz :))))) |
szkoda gadki jaco
|
Cytuj:
__________________________________________________ __ Cytuj:
http://img502.imageshack.us/img502/3627/cwaniak.png Przyjmujesz to wyzwanie, czy wypi3rdalasz stąd szpagatami ? Czekam z niecierpliwością --- viov dodał 3 minut i 8 sekund później --- Aha Elooo, chcialbym tez dodac ze jestes dla mnie kurwa zerem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |
|