Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 2447394)
A jak przejdzie prawo, że każdy samochód stojący na parkingu należy do sejmu to co, dostosujesz się bez żadnych protestów, bo takie jest prawo ? Posłużę się tutaj terminem spajdera - masz mentalność niewolnika, ewentualnie nie wiesz, co powiedzieć, a koniecznie chcesz się udzielić przy szerszej publiczności, bo IRC pusty, więc rzucasz takimi głupimi hasełkami.
Odnieś się do tej sytuacji hipotetycznej - że masz samochód. I stoi na parkingu.
|
Nie odniosę się do tej sytuacji bo jest nierealna, nierzeczywista, a takie prawo nie powstanie ; ) Nie, nie mam mentalności niewolnika - wyznaję zasadę, że jeżeli gdzieś przebywam to do danego regulaminu, kodeksu, prawa czy to cywilnego czy obyczajowego należy się stosować bo bez systemu to ni cholery - nie da rady. ; ] I nie rzucaj mi "takimi głupimi hasełkami", że chcę się koniecznie gdziekolwiek udzielać z takiego powodu, że na IRCu nie ma z kim pogadać - gdybyś nie widział napisu wchodząc tutaj - jest to forum, miejsce przeznaczone zabierania głosu. I z tego prawa, akurat zamierzam korzystać ; ] Bo prawo jest nie tylko po to by go przestrzegać.
Cytuj:
W III Rzeszy wysylanie Zydow do obozow bylo zgodne z prawem.
I co z tego?
|
Poka zapis w konstytucji. To, że Hitler zgodnie z prawem do władzy doszedł, to nie znaczy, że to co robił zgodne z prawem było. ; ) Po za tym nie mówimy o III Rzeczy tylko o tu i teraz
@Down:
To co psize spider jest widze dla Ciebie święte - jak ciele w malowane wrota. JAk Ci powie, że jak skoczysz z mostu to sie nic nie stanie też mu uwierzysz? ; )
|