Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

MarS 29-03-2007 08:43

Ciekawy dzień...

Zwidek 150 :)
Kolek i Taifun sie zlozyli

niestety Katrila też :/

ale Imcio wbił trochę expa ;D

Rodri 29-03-2007 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1339446)
nie kminie trochę
był daleko od was zobaczył mass loga i sie zabił?
troche nie realne zanim byście dobiegli to by sie bezpiecznie wylogował??

Taifun zabil Dili Eoo i mial 15 minut pzta. Jak sie lognelismy to ze swoja wesola ferajna (James, Spaaw, Kolek) zaczeli uciekac na hero cave. kiedy dobiegalismy do nich spaaw i james dali loga a Taifun uciekal na demony i padl :P wiedzial ze juz nie ma ucieczki i wyrzucil plecak do lawy po czym dal sie zabic 2 demonom :P Kolek natomist uciekl pod bramke lvlowa na anni i padl na combo.

Inteligo 29-03-2007 09:58

lol nie kumam przeciez taifun mogl sobie biegac po edron i byscie mu do paly mogli ....ale zal tego naaba ja pitole!!

Borut 29-03-2007 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inteligo (Post 1339480)
lol nie kumam przeciez taifun mogl sobie biegac po edron i byscie mu do paly mogli ....ale zal tego naaba ja pitole!!

Zczaj to, że kiedy zobaczył jak się logujemy to był pewny, że padnie i sobie darował oddanie nam fraga na sobie aby ludzie nie mieli z niego polewy. Ale gleba i tak jest :D

Inteligo 29-03-2007 10:09

Nom dokladnie;) i za to Gz...

Ale dalej nie wiem jak mozna byc takim noobem ;)

Ayort 29-03-2007 10:42

@Inteligo

Noobem to może i ty jesteś. Wcale się nie dziwie Taifunowi tego, że wolał paść od Demona. Miał pewną śmierć.. Więc lepiej paść od Demona niż od kogoś z wrogów i oddać fraga. Tym, że padł od Demona oszczędzimy spam na forum typu "hail viżyn !". Pzdr ;)

Inteligo 29-03-2007 10:48

Bah odezwał sie mastah aka Dre'furora;D

neutral.forum.fighter 29-03-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inteligo (Post 1339515)
Bah odezwał sie mastah aka Dre'furora;D

od Mastahow to Ty sie odp****** :)

Widzialem_Bota_Cien 29-03-2007 14:11

acha to wszystko jasne
szkoda ze mało filmików ogląda jak sie ucieka na edron (biega sie po zamku z użyciem exani hur up...) np. albo ank
Wizav... itp.

(post z forum.tibia.com) niby nic ale tytuł tematu jest masakrycznie śmieszny

Zwidek

Inhabitant of Furora
Profession: Master Sorcerer
Level: 150

Rita of the Vision (Killer)

Taifun died again. He made pz on Dili Eoo. After that we just mass log. Taifun with James Caros, Spaaw and Kolek el'baq tried to log. But Taifun had pz. He put all his eq to water and he run to double resp demon and there he died ;-). Taifun you showed your pvp.

Drogi Zwidku jeśli chciałby paść od was to by walczył, wolał jebnać samo buja po za tym padł 3 minuty wcześniej niż zabiliście Kolka el'baq wiec miał dużo czasu jeszcze, a wy byliście wtedy jeszcze daleko wiec użycie takie tytułu tematu jest śmieszne.

"Taifun you showed your pvp." Proponuje Zmienić "Taifun pokazałeś co to jest poświecenie" o.O nie tak jak uciekającego imargama nazywacie poświęcającym sie...

Flows 29-03-2007 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1339605)
acha to wszystko jasne
szkoda ze malo filmików ogląda jak sie ucieka na edron (biega sie po zamku z użyciem exani hur up...) np. albo ank
Wizav... itp.

Wizav a taif to co innego ;) do tego potrzeba zdolnosci pvp , petro tego nieposiada ;(

MarS 29-03-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1339605)
acha to wszystko jasne
szkoda ze mało filmików ogląda jak sie ucieka na edron (biega sie po zamku z użyciem exani hur up...) np. albo ank
Wizav... itp.

(post z forum.tibia.com) niby nic ale tytuł tematu jest masakrycznie śmieszny

Zwidek

Inhabitant of Furora
Profession: Master Sorcerer
Level: 150

Rita of the Vision (Killer)

Taifun died again. He made pz on Dili Eoo. After that we just mass log. Taifun with James Caros, Spaaw and Kolek el'baq tried to log. But Taifun had pz. He put all his eq to water and he run to double resp demon and there he died ;-). Taifun you showed your pvp.

Drogi Zwidku jeśli chciałby paść od was to by walczył, wolał jebnać samo buja po za tym padł 3 minuty wcześniej niż zabiliście Kolka el'baq wiec miał dużo czasu jeszcze, a wy byliście wtedy jeszcze daleko wiec użycie takie tytułu tematu jest śmieszne.

"Taifun you showed your pvp." Proponuje Zmienić "Taifun pokazałeś co to jest poświecenie" o.O nie tak jak uciekającego imargama nazywacie poświęcającym sie...

chcial pokazac ze jest kozak w nocy i wbil sobie 15 minut. Spaaw i James dali loga a Taifun zlozylby sie tak czy siak, wiec jedyne co zrobil to darowal nam 1 fraga. Ale wg. mnie i z tego co mówią wszyscy frag nas nie obchodzi, wazne że taif ma do tylu exp i stracil sporo kasy ;) to ze kolek padl to zadna niespodzianka, do tego chyba sie juz przyzwyczaili ;)

wszystkie posty ktore mowia o tym ze niby "mial laga" ignoruje i wysmiewam. Cialo taifuna bylo puste co oznacza ze wywalil wszystko do lawy. Wiedzial ze padnie i nie chcial nam dac zarobic ani fraga, ani bpka ;)

neutral.forum.fighter 29-03-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1339622)
chcial pokazac ze jest kozak w nocy i wbil sobie 15 minut. Spaaw i James dali loga a Taifun zlozylby sie tak czy siak, wiec jedyne co zrobil to darowal nam 1 fraga. Ale wg. mnie i z tego co mówią wszyscy frag nas nie obchodzi, wazne że taif ma do tylu exp i stracil sporo kasy ;) to ze kolek padl to zadna niespodzianka, do tego chyba sie juz przyzwyczaili ;)

wszystkie posty ktore mowia o tym ze niby "mial laga" ignoruje i wysmiewam. Cialo taifuna bylo puste co oznacza ze wywalil wszystko do lawy. Wiedzial ze padnie i nie chcial nam dac zarobic ani fraga, ani bpka ;)

to chyba dobrze zrobil nie? a co mial oddac visiona swoj dobytek..?? fuck you :p
chcielibyscie

wrogonastawiony 29-03-2007 15:13

Taak akurat wy lepiej wiecie co chciał Taifex zrobić.. Hmmmm w sumie to było wyjście z tej sytuacji, Mogli(?) uciec na Annihilator Room, ktory moze być otworzony tylko raz dziennie.. ; ]

Fallathanu 29-03-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1339658)
Taak akurat wy lepiej wiecie co chciał Taifex zrobić.. Hmmmm w sumie to było wyjście z tej sytuacji, Mogli(?) uciec na Annihilator Room, ktory moze być otworzony tylko raz dziennie.. ; ]

rotfl
Wez przeeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanow sie ile osob sie teraz z Ciebie smieje..
Taifun robil juz annihilatora, wiec powiedz mi jak moglby wejsc drugi raz do pokoju ze switchem ? No chyba ze GM by go teleportnal, co i tak nie zmienia faktu ze all sorce i kilku innych membersow Vision tez by moglo tam wejsc :o

wrogonastawiony 29-03-2007 15:23

No wlasnie domyśl sie po co po slowie 'mogli' jest '(?)' ?
Nie jestem tego pewien tylko to mi przyszło do głowy.

Fallathanu 29-03-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1339667)
No wlasnie domyśl sie po co po slowie 'mogli' jest '(?)' ?
Nie jestem tego pewien tylko to mi przyszło do głowy.

To najpierw sie upewnij , a pozniej pisz ;>

wrogonastawiony 29-03-2007 15:34

No widzisz i juz sie upewnilem ;p Od tego jest forum jak widac nie kazdy jest taki obcykany jak TY :>

Tarinek 29-03-2007 16:18

@kilka up

Wykazał sie poswieceniem ?! Prooooooosze Cie. Wykazał sie raczej kalectwem nie wychodząc i nie walczac z nami. To jest wojna i walczy sie do konca a nie s*******a i mysli tylko zeby 2 gildia nie zdobyła loota. Straszne zero. Ziomek pewnie tak posrał w majty ze nie ogarną co robic ( w sumie sie nie dziwie:P) Ale pozdro dla niego. Frag sie nie liczy ale dead i jego zerostwo do potegi tak.

Inteligo 29-03-2007 17:05

Hahahah TAifunos i poswiencenie"?wez dziecko wyjdz i nie wracaj ,przeciez duski mogly by zmiesc vision ,ale nie bo potezny taifun martwi sie tylko o siebie nie widzicie na kazdej bitce jak zostawie all?i chodzi sam?i tylko pies ymy kolo niego ?HAIL POSWIENCAJACY SIE PETROBOT

Pavel321 29-03-2007 17:18

Kolega UP ma racje on juz dawno mugl by wygrac wojne ale nie on musi sie schowac i niech inni padaja za niego ... ciekawy jestem tylko czy on oddaje kase na aola i blesy tym co zgineli bo mi sie cos wydaje ze nie

Odnosnie ostatniego starcia Taifun nie mial szans i lepiej bylo popelnic samobujstwo nic dac kolejego fraga vision ;].Pierwszy jego szlachetny ruch w tej calej wojnie ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.