![]() |
|
Swoją drogą to i tak byłem zdziwiony, że Cannavaro wtedy wygrał imo że na mundialu po prostu wymiatał. Co do Carlosa to też uważam, że zasłużył, ale w tamtych czasach... ;]
A w Polskiej lidze wg mnie transfer sezonu. Pomocnik Bate Borysów, któremu ów zespół zawdzięczał lige mistrzów w lechu Poznań. Po raz drugi w tym sezonie działacze lecha mają u mnie +. @down No nie róbmy sobie jaj, zawodnik z Katalońskiej młodzieżówki mógłby być w naszej lidze prawdziwym piłkarzem przez wielkie P. A temu pomocnikowi daje pół sezonu, może cały. Potem odejdzie na zachód. |
o transferze sezonu, to się raczej mówi po kilku spotkaniach (zawsze może się przytrafić dłuższa kontuzja albo coś i jest dupa), a ja mam lekkie uprzedzenie do białoruskich piłkarzy (Hleb)
|
I znow Ross Brawn w duecie z Schumacherem beda walczyc o mistrzostwo, szykuje sie ciekawy sezon
|
Krivets dobry grajek, nawet w FMie ładnie wymiatał :D
|
Lampard wybrany graczem dekady Premier League. W sumie sprawiedliwie, i nawet się cieszę... w końcu mój ulubiony piłkarz. A tak obiektywniej, jedynym bardzo poważnym zagrożeniem był Ryan Giggs i wcale bym się nie zdziwił gdyby on zgarnął to wyróżnienie...
Podczas wyboru wzięto pod uwagę liczbę występów od 1 stycznia 2000, wygrane mecze drużyny danego zawodnika, liczbe goli i asyst. |
http://w36.wrzuta.pl/film/8dCF8tb3wg...kaka_christmas jakie głupki haha
widać, że się dogadują :> kilka wcześniej wywiadów oglądałem i też oni dwaj siedzieli i ryli z siebie nawzajem :> |
Padłem. :D Kaka wyglądał jakby nie wiedział, z czego CR się śmieje. :D
K.Jay |
Cytuj:
|
No i sie Hill-Wood zdenerwowal =D
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=30155 http://www.kanonierzy.com/shownews_i...arcelony.shtml Ja tam wierze bardziej w ta 2 wersje wypowiedzi ale i tak przekaz jest ten sam - Barcelna ma najebane, tam jeszcze chyba sprzataczki sie nie wypowiadaly o Cescu i jego "Dna Barcy" (Chociaz on tam gral przez 3 lata gdzie w Arsenalu jest juz 7). Na miescu Hill-Wooda wycenil bym Cesca na 70 mln i jak maja ochote to niech go kupuja bo jak slysze komentarze w stylu "20 mln max w koncu to nasz wychowanek" to mi sie smiac chce |
Prezesi mogą sobie mówić, ale i tak decydujący głos w tej sprawie będzie miał Cesc. Jak będzie chciał to odejdzie. Jednak jeżeli cena przekroczy 40mln, to sorry ale wole Gourcuffa.
edit. Teraz zważywszy na wybory prezydenckie w Barcelonie, bardzo prawdopodobne jest, że Fabregas będzie obietnicą wyborczą któregoś z kandydatów. |
Cytuj:
A Chelsea znowu gubi ptk, w tym sezonie PL jest bardzo wyrownana szkoda tylko ze to nie ze wzgledu na sile ligowych sredniakow tylko poprostu wielka czworka jest wyjatkowo slaba |
Cytuj:
@Cesc do Barcy: Za dwa lata i owszem. Znacznie bardziej wolę Ramseya, który jest fighterem, a nie pitką, która najpierw prowokuje, a potem ucieka do sędziego. @top: Chelsea znowu gubi punkty, jak odejdzie Drogba będzie jeszcze gorzej. Grali dobrze głównie dzięki niemu - forma minęła, to Chelsea cieniuje. |
Cytuj:
Choćby za zanotowanie największej liczby zwycięstw w meczach ze swoim udziałem. Choćby za posiadanie na swoim koncie drugiego miejsca w klasyfikacji asyst oraz 4 w tabeli strzelców (Dostrzeż że Lampard to pomocnik). Mało? Jeśli tak to rzeczywiście graczem dekady powinien zostać Carlos Vela. p.s cieszę się że wróciłeś :* |
Dla mnie Cristiano powinien dostac nagrode najwiekszej parowy dekady , z racji ze 10 lat temu byl bardziej meski niz dzis .
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@2xup
Powiedział co wiedział... |
Słyszeliście o pomyśle Wengera na kopanie piłki z autu? Bajer...
|
Wenger ma fajne pomysły. Co sezon ściąga jakichś murzynków z ambicjami (:D), którzy mają wywalczyć mistrzostwo, a gdy teraz się zorientował że to nie działa, to chcę się podratować autami z nogi. Brawo Arsene. Btw. Wg mnie graczem dekady powinien zostać Giggs, który w ostatnim czasie wygrał więcej nagród niż Chelsea wygrała mistrzostw odkąd zawitał u nich Roman.
K.Jay |
Cytuj:
Ja Ci mogę rzucić nazwiskami... Steven Gerrard, Jimmy Carragher, Ryan Giggs. Yoh możesz mi zarzucić brak obiektywizmu, ale moim zdaniem Lampard to właśnie jeden z tych piłkarzy który na to wyróżnienie zasłużył. @up. Giggs. Owszem, myślę że spokojnie mógłby otrzymać ta nagrodę jednak uważam że podczas wyboru wzięli pod uwagę to że Ryan brylował w latach (1990-2005 - tu możecie mnie poprawić nie jestem pewien ) a właśnie podczas połowy tej dekady jego występy stały się mnie reguralne, z powodu wieku częściej wchodził z ławki itd. I to mogło być kluczowe przy wyborze. : P |
Lampard, Gerrard, Giggs, Terry, na siłe można by upchnąć takich piłkarzy jak Scholes, Keane, Henry czy Owen ale to już mocno naciągane ;p
|
Cytuj:
Wypowiedź Wengera pochodzi ze świątecznego czatu, w którym kibice zadawali mu pytania, a on na nie odpowiadał. Ofc wywiad miał charakter luźny i dość żartobliwy, a Wenger spytany oto, co chciałby zmienić, odpowiedział, że fajne byłyby auty wznawiane nogą. I tyle. Ale oczywiście banda idiotów musi sobie dorabiać ideologię i rozdmuchiwać cała sprawę. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Yoh Spójrz prawdzie w oczy. Obecny Arsenal to niezdeterminowane pipki, które co sezon mają jakieś tam ambicje na mistrzostwo, jednak tego nie wykorzystują. Może jak karne będą z ręki to wygrają Emirates Cup. K.Jay |
Cytuj:
Btw: Cytuj:
Cytuj:
Reasumując: odchodzi Cesc, Vermaelen kapitanem, problem pitki w Arsenalu rozwiązany. Ale na to jeszcze 2 lata, wtedy Ramsey będzie gotowy do gry, a to Brytol. Nie da sobą pomiatać. Chociaż w sumie Fabregas już Ballackowi w twarzyczkę napluł ;) |
chciałbyś, żeby odszedł 'najlepszy pomocnik świata', tylko dlatego, że jest cipką?
|
Gdybym mógł wymienić Fabregasa na Flaminiego, zrobiłbym to.
|
Widzę, że bardzo doceniasz to co Cesc robi dla Arsenalu w tym sezonie.
|
Lampard najlepszym piłkarzem dekady? Nawet nie słyszałem o takim wyróżnieniu, niemniej - zgadzam się. Szkoda, że Ronaldo nie trafił do United dwa sezony wcześniej, bo to Portugalczyk cieszyłby się teraz z tego tytułu.
Ramsey piłkarzem na miarę Fabregasa? Oglądałem go w Arsenalu i powiem tylko, że kariera w Boltonie to maksimum dla tego zawodnika. Co jest w sumie bardzo na wyrost patrząc na to, co wielki Jay Jay Okocha w tej drużynie wyprawiał. Vermaelen kapitanem Arsenalu? Może za parę lat, zanim przejdzie do Manchesteru City bądź Portsmouth. Edit: Hasło "5 klas lepszy" jest bez pokrycia. Paul Scholes był znakomitym piłkarzem. Teraz służy Manchesterowi jako świetny zmiennik, klasowe uzupełnienie składu. Nie sądzę, że Arsen Wenger nie chciałby mieć takiego gracza w swoich szeregach. |
Cytuj:
Cytuj:
Nom, szczególnie Fulham mu wyszło - determinacja na poziomie leminga, szybkość zerowa, przepchnąłby go bark w bark nawet dzieciak z podstawówki. Rudy już kompletnie niczym nie dysponuje, ten gość karierę powinien zakończyć po meczu z Barceloną na OT w LM w sezonie 07/08. @Arsenal - Villa: Diaby MotM. To co robi z obrońcami jest niesamowite. Cudowna technika, siła Pudziana, tylko nie ma komu podać. Jak Wenger kupi Carltona Cole'a zimą, to drżyjcie wszyscy obrońcy świata. |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Na 2:0. K.Jay |
Gole cipek nie mają pewnie żadnego znaczenia dla Yoha. Dopóki nie walnie bramki jakiś inny zawodnik, jest 0:0.
Edit: 1:0. Udało się. |
Wali mnie United i Scholes, to ich problem, że trzymają w składzie takich piłkarzy. Mi wystarczy fakt, że tam, gdzie przegrywała Chelsea, w dupę dostawało United, Arsenal spokojnie wygrywa 3:0 :cup:
Cytuj:
Ale odnośnie sędziowanie - jest coś takiego jak karma - w tym sezonie arbitrowie są naprawdę świetni. W dzisiejszym meczu z Villą Dowd był po prostu doskonały. |
Cytuj:
|
Parafrazując klasyka: "Jeżeli Berbatov tego nie dostrzega, to już prywatna sprawa Berbatova. Widocznie Berbatov nie jest inteligentny."
|
Twoje porażki z sobą to nie jest mój problem, D'oh, znaczy - Yoh!
|
Cytując:
Cytuj:
Cytuj:
|
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...do-zakonu.html
Overbo przyznaje się do wszystkich błędów ; ) Tu jeden cytat: 'Szukałem wyjaśnienia mojego zachowania na Stamford Bridge, ale nie znalazłem go ani w dziełach Freuda, ani żadnego z wielkich autorów.' |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |
|