![]() |
|
Banan wszyscy, środek wszyscy
|
Cytuj:
|
|
|
@up
Poszedł Zyd do pieca tylko niech mi w szybę nie puka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A poza tym fajnie ze podałeś swój nick na galanie. bądź moim hypem na koncercie, dam ci moją zwrotkę. ale teraz hejtuj hejtuj hejtuj mnie @ktoś up upzzuppzz -Jesteś bardziej różowy niż michal dystoryer -nie, a ty bardziej niz agasia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro larto |
xD!
Bywa xD... Brazolów trzeba tępić xD... Przepłaciłem banikiem;d... Ale może uda się odwołać więc BEKONY nie cieszcie się za wcześnie:*... Wracam z pt:) POzdro xD
|
Cytuj:
trzesa ci sie teraz rece? a ty kazior zgadnij co mozna robic w tibii odliczajac do 3 |
Cytuj:
chcesz link ? masz i zamknij morde http://www.youtube.com/watch?v=oQQZfKYe1qA Wyjdź ;) |
[quote=Fokusantyban;2652936]rl lori>>lori2>>>>Lori3>>>>>sedi~>JA! ZA DARMO POLAKI, chyba każdy by wziął więc nie ma co się napinać x]
A poza tym fajnie ze podałeś swój nick na galanie. bądź moim hypem na koncercie, dam ci moją zwrotkę. ale teraz hejtuj hejtuj hejtuj mnie No ok ;] Dawidoseczek to byla moja 1 postac juz nia nie gram wiec niebardzo mnie to obchodzi co tam mu bedziesz robil ;] a Stronga ja zrobilem od zera az do 114 lvl wiec nie gadaj ze go dostalem za darmo ;]widze ze tu sie nic nie zmienilo dasz 1 screna i juz polowa forum skacze Ci do gardla z nozem :D na*******ajcie dali w te piksele pozdro ;] |
|
pozatym najpierw strong lori to bylem ja potem Sedi potem jakies nooby co botowali na toadach ;]
|
|
[quote=Dawidoseczek;2653071]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
baj baj krajdraks, pozdrowienia dla lantheosa naszego ziomeczka z celesty _/ |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |
|