![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
eloooooooooooo ! stul pi*de, nikt Cię nie lubi lapsie
|
Cytuj:
wychodzisz na osiedle , dostajesz po ryju i skladasz sie jak scyzoryk wiec postanawiasz wrocic do domu i 'nie kolegowac' sie wiecej ze znajomymi. Upokorzony zalaczasz komputer , bo do lekcji nie podejdziesz , bo jestes 'za dumny na to' zeby sie uczyc, siadasz przed kompem , wlaczasz tibie oraz fora z nia zwiazane i leczysz swoje kompleksy... zal mi Cie i spluwam na Ciebie Ignored mode - On / Off |
Mega dobry ten zwiastun Kyry. ;)
na angielskim sam sie nie znam, ale efekty 100% |
@Elooo
Chuj mnie w sumie obchodzi o co się sracie wszyscy, ale czytam tak ten temat i powiem ci, że żałosny jesteś - podaj nick a nie kozaczysz anonim haha : d peace & love |
Cytuj:
Heh co to wogole jest to Eloo bo gosciu ma kompleks Tibijski i nie wie jak sie wyzyc to wchodzi na tibia.pl podbudowujac sie slabym wrzutem . Chlopie to nie you can dance czy rozmowy w toku ze wlazisz i mowisz o swoich problemach i marzeniach wez wogole ogarnij czachomozg i jak zmadrzejesz napisz cos normalnego a nie ... A co do anonimowoci to nie zdziwie sie jak to jest jakis Pan z Neutralnej gildi ktory wlasnie ma kompleks ze nie moze byc fajny i byc we flow . (nie mowie tu o fajnosci gildi tylko o podbudowaniu emocjonalnym tego Eloo) |
A ja obstawiam, że to ktoś od nas z venta i nawet wydaje mi się, że jest we flow :)
|
W sumie Antku to jest bardzo prawdopodobne . Flow slynie z takich smiesznych histroii ;p Ale elo gdyby mial jaja to by sie ujawnil a nie kozaczyl pod przykrywka tak kazdy pajac potrafi , ale teraz po tym jak od ponad roku jak ukrywa sie i napina dla mnie jest nikim . Jestes naprawde obsrancem i trzesiesz dupa ( bez urazy tutaj do Dupeczki :])
|
Zasrańcem frajerem obsrańcem*
|
My vote goes to Druid Carlos! :D Zawsze lubił się w*******ac jak żaba w pomidory.
|
przecież to mata matoły..:flaga_pl:
|
Mata downie wydupcaj! :D
|
Les xardas, jezeli to czytasz wiedz, ze zostalo ci 8h zycia.
ALTERNATYWA \/ http://img20.imageshack.us/img20/9088/meksyk.png |
:cup: hahahahahha !!! XD
|
victeron hacked :D?
|
Cytuj:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bez kitu Tomek troche mi bedzie ciebie szkoda bo wciaz pamietam "te czasy" i pisze to bez zadnej ironii czy podtekstu. |
Cytuj:
a wczoraj o tym gadalismy na vencie XDDDDD |
jeszcze 5 XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |
|