![]() |
|
Cytuj:
|
@up
kati-pvp-enfo.no-ip.info ... |
@up
Coś tu nadal jest chyba nie tak :/ |
Cytuj:
Jest dobrze ;) |
|
Co to kur** jest?
|
cos w stylu kroliczka na hallowen taki syfek, na kazdym servie ; )
|
Cytuj:
|
@kati-pvp-enfo.no-ip.info
Ogólnie fajny ots ;> ale przydaloby sie rozbudowac troszke mapke ;p np przy tym temple zrobic boczne wyjscia, teleporty do anni, itp.. najbardziej na takich ots wnerwiaja mnie ludzie co ma mc lvl wbijaja ;s ale no coz nie zaradzisz temu ;] |
A ja już rozwiązałem problemy z moim kompem :P
Ehh jak ja nie lubie grać na OTS :P |
a ja Kurde Potrzebuje Na pacca żeby już sie marynował na nowy server :p
|
Hmm... a więc siedzę już 5 minut i nie wiem co napisać :P ale jak już piszę tego posta to napisze wam abyście mi wstawili notkę :P
Oj teraz to dostane złamki :D |
|
OMG Holu ile ty masz postaci??
|
Ots
Ten ots... jak się na niego wbić? Potrenował bym trochę moje pvp :evul:
Tylko wytłumaczcie mi to jak "krowie na rowie" żebym załapal za pierwszym razem i zapamiętał ;D |
Cytuj:
IP Changera. Potem jak sobie sciągniesz IP Changera to włączasz Tibie 7.6, następnie wpisujesz IP servera do IP Changera, a potem klikasz na gózik "Change IP" czy coś w tym stylu. No i grasz na ots jeśli ots jest Online. |
dzięki :)
No dobra wszystko ładnie tylko gdzie znajdę tibie 7.6? ;> IP Changera to w googlach się pewnie znajdzie a klienta tibii 7.6 to niewiem gdzie szukać... :(
|
10:43 You advanced from level 43 to level 44.
@Up Poszukaj na stronie tibicams, tam zawsze byly wszystkie klienty. |
No to na tyle by było ;)
|
A ja bym chciał życzyć wszystkim Ziomalom wesołych świąt Wielkanocnych
........ . _________ ......... / Wesołych \ .........|.....Świąt....| .........|Wszystkim...| .........|Tibijczykom..| ..........\__________/ /\ Ale lipne jajo mnie wyszło :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |
|