![]() |
|
Gdzie expic 16 sorcem bez pacc 10 mlvl nie mam pacc
eq:dark helmet, p legi, p arm, dwarvenka no i rozdzczka P.S Błagam tylko nie kopalnie dwarfow bo tam duuuuuzo luda ;/ |
Refresz...
|
Dobra,to teraz ja:
Paladyn lvl 43 dist 75 (w Paladin Armie 77) shield 60 facc ;/ Moj problem polega na tym,ze wszystkie expowiska sa pozajmowane...;/ moze doradzicie jakies,na ktorym jeszcze nie probowalem ;p |
@up
Of. |
I znowu refresz...
|
Cytuj:
|
Mam palla 26 lvl skille 68/57 eq:
crown helmet b robe k legs vamp shield boh rs/spear Gdzie expić?? Tylko nie podawajcie cyklopów... __________________ |
I znowu refresz
|
i ja też mam pytanie
Gdzie expić 15 sorcem w thais
1.loot mnie nie interesuje. 2.bez pk 3.jeśli hodzi o roty na zachód to lepiej niegadać moje eq : Dwarven Shield/p legi / scale armor /dark helmet/ leathers boots a w depo mam lepsze ale boje stracić |
:d
A Ja mam takie dosc nie typowe pytanie mam druida 11 prawie 12 mieszkam w thais ale gdy ide np po prawej stronie thais expic na trole czy roty albo do tego domku nad thais to tam po rotach biegja jakies 60 knighty jakies 50 palki 40 sorce itp takie levele biegaja na rotach :D znacie jakas miejscuwke ukryta? albo gdzie niema h leveli na trollach i rotach swiat to refugia
|
..
Witam! Gdzie moge expic 48 drutem FACC? EQ to plate Set, dwarven shield (po hacku ;().
|
Moźe Ktoś zasugerowlać gdzie moze expić 20 knight ze skilami 50/50 z pacc i knight setem z furry club i guardian shildem?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ReFrEsZ...
|
Paladyn
Skille 53/43 13 lv Eq: Noble Armor Knight Legs Beholder Shield Pirate Boots Steel Helmet FACC |
Cytuj:
A na maze of lost souls sie oplaca?? Cytuj:
|
Cytuj:
na motls nic ciekawego nie ma, odradzam |
Na ofie ostatnio bylem na 27 lvl ,wiec moze dlatego mam takie zdanie o tym expowisku...
W takim razie lece na of... xD |
tylko przy wejsciu moze byc ciezko, wiec sie nie przeraz ;d
|
Ludzie ogarnijcie się!
W co drugim poście jest jakiś (przykładowo) 20 knight i pyta sięgdzie expić... Moja odpowiedź brzmi: przejżyj poprzednie storny, a jeśli nic tam nie znajdziesz, nie graj w Tibie, bo to gra nie dla Ciebie... -_-" Wchodze to bardzo często ale cały czas podawane sąte same expowiska, więc jaki problem przejżeć kilka poprzednich stron zamiast wastować czas na czekanie na odpowiedź??? Xd |
Gdzie mam expić 45 sorcem. Bez waste. Na faccu. Eq to Crown Helmet,Blue Robe,Blue Legs,BoH,Demon Shield,Wand of Inferno,Wand of Voodoo,Platinum Amulet. Oprucz guardów.
|
rEfReSz...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expic kinem na 27 lv?
skile 50/46 eq g arm v shield dark helmet p legs crimion sword thx z gory |
@miki23gd:
Tomby, scaraby. @adriann13: Cyce, DC, goustland. @redloheb: Tomby, scaraby, polnoc port hope. @edit: Zapomnialbym o tobie nostus: @NoStus: Ghoule, ghoust land, facc tomb, wieza mino kolo kazz. Yondaime |
80 ek, skille po 80, jakiś k set plus seeker, dawno nie grałem i wróciłem, doradźcie coś z nowych expowisk.
|
@Carlo:
Laguna, Dragon Lair Ank, Stone Tomb za tp, Banuta, Hellheim (do -3), Pits Of Inferno Draon Lair, Bogi, Dragi Yalahar. Yondaime |
A czy dałbym radę zrobic dreamers challenge quest, bo mam 3 minutowy stealth ring i 2 bp manasów (Bo włączę utamo vitę w tym zadaniu z thowerami) ?
|
Cytuj:
|
@redloheb:
Watpie ale wszystko zalezy od szczescia. Tylko wez pod uwage ze to czasochlonne NIE polecam ci probowac. @miki23gd: W ostatecznosci jak ci zalezy na expie i bierzesz pod mozliwosc waste + Latwy Dead to masz AS-y jeszce to wyboru. Tu z 40 lvl przydatny. Yondaime |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I gdzie? mam już 36 lvl Gotowy Bp EXPLO A na ten mały barbarian camp to co wziąć i jakie questy trzeba mieć? Są tam jakieś skrzynki? |
Ancient Scarab. Znajdują się one w jaskiniach larv naprawdę głęboko.
|
@miki23gd:
Polecam pare bp mf(z 4 za pierwszym razem a potem tyle ile bedzie ci schodzic plus 1 na wszelki wypadek) Skrzynka jest mniej wiecej w drodze powrotnej. Trzeba miec barbarian testa calego. i Piszesz do buddela: Hi->(chyba tu Passage)->Camp->Yes TU masz screena gdzie znajduje sie skrzynka (trzeba miec postman questa) http://a.imagehost.org/view/0138/bez_tytu_u.jpg Screen nie moj. Yondaime |
Cytuj:
A ten ASy to co mam wziąć itp itd |
Jesli sadziszze dasz rade(one sa trudne Nawet bardzo jak na twoj lvl polecam je od 42) to wez:
Pakuj na siebie tyle bp mf zebys mial z 100-50 capa(i tak bedziesz wywalal puste viale). Na wejscie wal z gfb i ciagle musisz byc skupionym na tym co robisz. Yondaime |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |
|