![]() |
|
Cytuj:
Polska przegrala z szachownicami zasranymi przez Ciebie szadoł |
hail pl _/ cioty
tadi pipa hahahaha:D:D veldzik dostał delejta? |
a kto mówił ze bot to samo zło? ze od bota maleje przyrodzenie? no kto!? kto wyszedł (jak w 99%) na najmądrzejszego? kto nigdy nie używał bota!?
Hail Luminera ! Sieg Hail ! Hail Moon ! Hail Szczery !!! |
lvl numer 156
http://img216.imageshack.us/img216/3...lvledkadc7.jpg mlvl numer 75 :O http://img89.imageshack.us/img89/8057/75mlvledkaqd2.jpg i niesamowity loot z kopalni o matko :o http://img186.imageshack.us/img186/3...amarionia6.jpg :cup: |
a czemu ty z jakimiś br chodzisz!? nie wstyd ci ? jesteś Polakiem to masz Polskie obowiązki a br to rasa klasę niżej. Nie mogę cię zrozumieć , gdyby nie to napewno miałbyś jakiś szacunek wśród Polaków , a tak to mało kto go do ciebie ma. Mozę i byłbyś dobrym ziomkiem , ale nigdy zdrajca krwi i narodu nie będzie prawdziwym Białym panem. Shadow kumplujesz sie z nimi? to kumpluj ale nie gadaj nic na Polskę bo jesteś Polakiem i powinieneś być z tego dumny !
_/ HAIL MOON , HAIL LUMINERA , WHITE POWER !!! |
/\ o kurwa xd
|
Cytuj:
http://pix.motivatedphotos.com/2009/...0-siegfail.jpg |
Cytuj:
1 shadow = nie groźny 10 shadowow = nie groźni 10000000 shadowow to już zagrożenie dla krwi i narodu ... błagam was myślcie nad tym co robicie!... bo obudzicie sie w kraju pełnym arabów , murzynów żydów pedarastow i komunistow. Przyjdzie dzień ze będziecie musieli odprowadzać 18 letnie dzieciaki do szkoły żeby po drodze jakieś geje/araby itp nie zabiły. Wtedy zaśmieje sie wam w twarz i powiem to wasza tolerancja. PS. u mnie w mieście tego nie będzie , jak umrę to stanę u bram Walhali i powiem ze walczyłem zamiast "tolerować" wrogów narodu. |
#moon
kurwa racja pierdolić żydów od dziś na*******am all murzynów itp p.s a gejów i lesbijki też? |
shadow ale orgazm masz po tym loocie;/
bana nie dostales a szkoda,moze bys poszedl wtedy do szkoly i zmadrzal albo bys sie powiesil;) |
@Albertos
ten nb ktory hunci z szadołem to polak 15:26 Ganna Yauko [124]: o przys]zles 15:26 Taddii [164]: przyszedlem* 15:26 Ganna Yauko [124]:ale polonistyk 15:26 Taddii [164]: polonista* pozdro xd |
Cytuj:
PS. shadow gejów tez , lesbijki możesz oszczędzać ale każda ma mieć 3 dzieci proste żeby zrobić białe dziecko trzeba 2 białych ludzi czyli każda para ma zrobić 3+ białe dzieci żebyśmy rośli w sile. |
UWAGA
Ogłaszam nabór do sekcji ANTY- żydowskich, murzyńskich, gejowskich, lesbijskich, arabskich !!! będziemy im palić domy, zabijać dzieci, ich krwią malować ściany w domu. JEBAĆ ŻYDÓW Zgłaszać swoje propozycje itp. trzeba wysłać mi swoje CV na pm bo inaczej pierdol się. Anty : Żydzi : - - - - - Murzyni : - - - - - Geje, Lesbijki : - - - - - Reszta kurw : - - - - - FOR BETTER RL LIFE _/ :cup: JEBAĆ ŻYDÓW<MURZYNÓW edit: dobra Moon łaczymy się w pary naszą rodzicielką będzie Allan Lon Lon, Moon Laris, i inne dziewczyny z servera ok? |
@szadoł
Co Ty od*******asz komużydomasoński geju? sam przeciw swoim? Sprzedałeś się jak tania dziwka. |
xd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
shadow ty nie masz rl life;/
|
miszczu
zgubiłem gdzieś w pociągu ;0 |
shadow nie rob se jaj tylko mysl powaznie o dobru Narodu , bo czlowiek Narodowi to Narod dla czlowieka
PS. Cytuj:
|
Szadou debilu nie dostałeś bana ??? Jaka szkoda ... A jak masz zamiar tworzyć anty żydowskie itd fan kluby to pojedz do wawki(i tak nie wiesz gdzie to pewnie jest _/) na paradę równości. . . . . .
O ja pierdole, ale was pojebało. Pewnie w waszych miastach żydzi albo ktoś inny (czarni itd) pozakładali firmy, gdzie rpracują wasi rodzice ... Dorośnijcie. Edit Wiem, słyszałem . |
Cytuj:
u mnie czarnych nie będzie , jest jedna arabka to już miałem za nią sprawę w sadzie. i tylko czekam aż przyjedzie jej ojciec to dostane bana na 25 lat :D |
moon jestem z toba na zawsze _/
|
_/
|
Moon jesteś totalnie popierdolony. Co ci kurwa oni zrobili? Za co ich nienawidzisz?. Poucz sie historii, elo.
|
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej pytanie
gracie na tibia Ccassic control on czy off??????????????????????? |
@Moon
Jestes skinem?? czy mi sie tylko tak kurwa zdaje? bo widzisz ja wyznaje tylko jedno POLSKA DLA WSZYSTKICH i niewazne czy to kurwa zyd , murzyn czy jakis arab oni tez sa ludzmi i na zycie w Polsce zasloguja. |
shadek napiszesz mi czemu ich nienawidzisz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Do szadou Są dni, są chwile, są ludzi, są debile. _/ |
Omg Moon widze pro elo kozak na 4um w Rl zapewne predzej by ci ta arabka najebala niz ty jej
|
Cytuj:
O to nasze cele : ( skopiowane z www.decentrum.bzzz.net, tam też możecie poczytać o naszej walce z faszyzmem, nazizmem,antysemityzmu,homofobii,nacjonalizm) -Czy są to nazi skinheadzi, „elita” z Blood&Honour, polscy faszyści w stylu NOP czy ONR, prawicowe szumowiny z Młodzieży Wszechpolskiej, poganie z „Niklota” czy też innego rodzaju skrajnie prawicowe, homofobiczne lub rasistowskie grupy – wszyscy oni są wrogami, wszyscy oni są celem. - Sprzeciw wobec dyskryminacji rasowej, płciowej czy seksualnej – walcząc z grupami reprezentującymi wszystkie te cechy, tego typu postawy również muszą być konfrontowane. -Koncepcja walki - zwalczanie faszyzmu we wszelkiej postaci i we wszystkich dziedzinach życia – punkt bardzo jasny. - Sprzeciw wobec dyskryminacji rasowej, płciowej czy seksualnej – walcząc z grupami reprezentującymi wszystkie te cechy, tego typu postawy również muszą być konfrontowane. - Konfrontacja fizyczna i ideologiczna – oznacza to walkę na dwóch płaszczyznach. Faszyści nigdy nie mogą przejąć kontroli nad ulicami, dlatego fizyczna konfrontacja z nimi jest nieunikniona, natomiast błędem jest skupianie się tylko na tego typu walce, zapominając o działaniu ideologicznym. Faszyzm rodzi się częstokroć tam, gdzie nikt nie był w stanie zaprezentować ludziom lepszych alternatyw i z tego powodu zwrócili się oni w stronę skrajnie prawicowej ideologii. Kontrowanie ich propagandy jest tak samo ważne jak fizyczna walka z nimi. - ABSOLUTNIE żadnej współpracy z policją i tajnymi służbami – te instytucje zawsze są naszym wrogiem, nie można dać się zmylić, kiedy w danym momencie aresztują nazistów, bo już następnego dnia możemy to być my. -Żadnej współpracy z Rządem.Oni chcą , zdobyć nasze wpływy itp. Mamy więcej celów, ale tylko bym zaspamował wam forum ; ). ANTIFA ZNACZY ATAK!DOBRY NAZISTA TO MARTWY NAZISTA.ŻYD HAJ!HUJ HITLER. |
widziałem Alberta w rl fotke pozdro bracie łysi 4ever _/ :cup: jebać żydów!
|
|
Cytuj:
|
RUDYY PAŁO >;
|
Jeden , symboliczny screen ; )
[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/812/moje0001nf4.jpg http://img216.imageshack.us/img216/m...pg/1/w1276.png[/IMG] Pamiętajcie, POLSKA dla wszystkich.Koniec z dyskryminacją rasową! Antifa znaczy ATAK. |
|
@up
Ładnie ktoś ma najebane we łbie, przed 4 rano na kompie o kurwa ;x |
anarchista89 poucz sie trochę , poczytaj bo ja na ten temat czytałem sporo
nie każdy narodowiec jest faszysta . cytuje : Nacjonalizm (z łac. natio – naród) - postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki. Nacjonalizm uważa interes własnego narodu za nadrzędny wobec interesu jednostki, grup społecznych, czy społeczności regionalnych. Przyjmuje on, że najwyższym suwerenem państwa jest naród. Nacjonalizm przedkłada interesy własnego narodu nad interesami innych narodów,[1] zarówno wewnątrz kraju (mniejszości narodowe lub etniczne) jak i na zewnątrz (narody sąsiednie).[2] Ideologia ta uznaje państwo narodowe za najwłaściwszą formę organizacji społeczności złączonej wspólnotą pochodzenia, języka, historii i kultury. myśl co chcesz zobaczymy za 20/30 lat jak będziesz gadać. Kiedy araby zgwałcą ci córkę , pedały spedala syna a twoja zona prześpi sie z murzynem. nie wiesz jak jest? pojedz na zachód i przejdź sie po arabskiej dzielnicy , wszędzie zarzygane , zaszczane , śmierdzi , a oni tylko stoją dra mordy i patrzą czy nie idzie ktoś sam żeby go zaczepić 15 osobowa grupa. Zobacz przykładowo Belgów , którzy teraz mieszkają na obrzeżach miast oddają podatki po to by araby dostawały zasiłki i nie pracowały. Teraz jak by nie patrzeć to dobre 80 % belgów ma poglądy rasistowskie. nawet jest taka partia tam tylko nie pamiętam nazwy. to jest przykład , jeżeli chcesz takiej Polski to walcz dalej za swój kraj który będzie wyglądał tak jak to opisałem wyżej. |
:d
|
Moon @
A skąd wiesz że oni nie pracują??? Byłeś tam ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|