![]() |
|
Sim
@down Ahh znów ci kolege jakiegos ubilem? Wyyybacz panie i wladco aka cwaniaku na forum. Dwóch kozakow ale na vencie razem z Chomskiem to boicie sie cokolwiek powiedziec albo pierdolicie ale za plecami. Elo. ...... . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spoko moj ty mistrzu elokwencji. Jestes fajny.
|
@NATA
Naucz się używać przycisku edytuj. Po to jest ta opcja żeby jej używać. |
Cytuj:
btw. Sesef nie tłumacz mu o co chodzi i tak nie załapie ;P Nata prosze nie kozakuj przed kompel DED PLZ DED :D |
Tak bardzo chcesz byc jego kolega ? :P
|
Widze Matut, ze masz fajnego nowego kolege :D lepszego od swoich reali (Naty) a co do pvp to Ty tez narazie jakos nie wychodzisz zbytnio na openy i nie pokazujesz tego swojego mastah pvp nie Natus?:P
|
Cytuj:
Po pierwsze nie jest nowy~~znam go chyba dłuzej niż ciebie a co do Naty to porostu lubie się z niego nap_ _ _dalać bo podobają mi się jego posty ;) to że mnie nie było na ostatniej opence to nie mów odrazu ze nie wychodze na openy~~nie mam juz 16 lat aby siedzieć cały czas na kompie więc wybacz B) |
Cytuj:
Kidlerku to ze wiekszosc ludzi z venta nie chce z toba rozmawiac to nie moja wina... Sam zrobiles z siebie szmate w oczach wiekszosci z nas :) przychodzisz na nasz kanal jak sobie gadamy i nawet sie nie odezwiesz, a jesli juz cos powiesz to jest to calkowicie pozbawione sensu... Nic nie mowie za plecami :) jak mam cos do powiedzenia mowie to prosto w oczy :)) jak wczesniej mowilem jestes dla mnie nikim :)) A z nikim sie nie rozmawia. Juz nie byles taki kozak jak przyszlo zaplacic 10k? Gdyby nie bubel to juz bys ich sie pozbyl :) |
Cytuj:
Bubel?;o Bubel, Bubel, chuj ci w dupe! Rymuje sie! |
Cytuj:
|
HAIL INMATES BLACKRPOXY _/
from druid karolka rec ; ) 23:12 Lord Riptur [135]: firenow:Morixar 23:12 Hellah [144]: firenow:Morixar 23:12 Lord Riptur [135]: firenow:Morixar 23:12 Lord Riptur [135]: firenow:Morixar 23:12 Lord Riptur [135]: firenow:Morixar //hellah kamikaze boy? 23:19 Hellah [144]: firenow:Hellah 23:19 Zatharion [141]: firenow:Fabizz 23:19 Ozur [148]: firenow:Fabizz elom? 23:23 Elder Brzoskwinka [34]: jestem na noobie i stoje tam gdzie trapa na dragach mozna 23:23 Elder Brzoskwinka [34]: elom tika here 23:23 Druid Karolka [129]: UTAMO VITA 23:23 Elder Brzoskwinka [34]: m wallowac zeby nie przesli? |
Zawsze sądziłem ze przyjaźn na rl jest ważniejsza od jebanej TIBII, jednak pomyliłem się - M. i dont wanna know you
@ KIDLER Pamietasz dead od Falatana ? spytaj sie matuta czemu cie ujebal RETIDER 4ever GL for all true friends |
Cytuj:
Ye GL for "TRUE" Friends :) |
Cytuj:
A kto ma 16 lat :) ale Matut wszechwiedzacy wie najlepiej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mocne to było ;d Sie chłopak rozkleił...:O
|