![]() |
|
i few teraz samotny bendzie :[
|
|
Cytuj:
Cytuj:
Moge ci tylko napisac 1 madre zdanie na pozegnanie: "To bad that ppl we miss r Retired and ppl that stay r retards" Mam nadzieje ,ze bedziesz mnie dobrze wspominac mimo ze bylem tylko pixelkami :) |
3maj sie Naro, miło było poznać tak równego gościa jakim jesteś :) Powodzenia irl ;)
|
Wasup ziomale?
|
hehe nowego na forum mamy?:D
|
Chyba taa... a im nowszy tym glupszy.... :|
|
Jak narazie to wygladasz na glupka bo oceniasz kogos kogo nawet nie znasz ;s Plx tylko nie prowokoj mnie do sprzeczek bo i tak wiekszosc na tym forum ma cie za huj wie kogo i przyna ci racje^^ najpiej nic nie odpisuj, jak rozszyfrujesz avatara mozesz sie poklucic ze mna na tibjjii mkay? ;*
|
Dax poległ.. oby tak dalej frajerze.. Muhaha O ile mi wiadomo to Hagraf new owner go zabił ; D Gz dla Ciebie Hagraf. niedlugo sam z kumplem się wybiorę, żeby go ubić.^^ [CHAR]Dax'rider[/CHAR] wchodzić i patrzeć na nooba ; D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu zawsze wy sie o wszystko kłócicie ;s Polska górą Kurwa :baby:
|
moze mi jeszcze napiszesz ze go hagraf solo bil?
|
Buhaha W dupie mam szanownego Dax'ridera..inni chociaż mają jakiś poziom.. A tu dzieciak 16 letni napisał test spradzający umiejętności z gimnazjum i myśli, że jest nie wiadomo kim.. "wanna be". Lapciuch też padł i dobrze.. Robi drugiego chara i myśli, że bedzie lepiej? ; D A dax'rider milczy... jedyna osoba reprezentująca poziom to [CHAR]Renia[/CHAR], czyli inaczej [CHAR]Bezok[/CHAR]. całą reszta gtw może iśc do piachu.
|
Cytuj:
Plx nie gram w tibie juz od 3ch, miechow wiec nie biegam po mainlandzie ani pacc landzie ,a co za tym idzie nie rozszyfruje twojego avatarka. A co najwazniejsze, to nie wiem czy mial bym o czym z toba rozmawiac? Plx ostry poczatek ,ale moze sie zalagodzi :) mkay?:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
double czytaj strone dalej
|
kuwra to jest hans xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"A tu dzieciak 16 letni napisał test spradzający umiejętności z gimnazjum i myśli, że jest nie wiadomo kim.." ty masz przecież 14 XDDDDDDDDDDDDDDDDD Pinq (Mor'Grimm) 10:47:23 stary Pinq (Mor'Grimm) 10:47:29 wziolem dyzedorant Pinq (Mor'Grimm) 10:47:32 zapalare Pinq (Mor'Grimm) 10:47:35 i rondla podpalalem Pinq (Mor'Grimm) 10:47:37 jak spal Pinq (Mor'Grimm) 10:47:39 hahahahhahahahhahaa\ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|