![]() |
|
paladin 21 lvl 67 dist? gdzie dobrze pojdzie i co wziasc?
|
Cytuj:
jeśli PACC to tomby Jeśli FACC to guardy |
Cytuj:
dla pacc warto się przejść na tar tomb ... |
20rp
55 dist pacc gdzie najszybciej expic? żeby nie było za dużego waste... a i czym bić? (bow,xbow,spears,royal spears) eq: p set |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mam takie pytanie czy będzie mi sie opłacało huncic z burst arrows oraz p bolts na 55 lvlu i 80 skilu jesli tak to na czym ???
|
Cytuj:
|
Sorcerer:
Roty,trolle,minoski,orc,jeżeli masz różdżke i LH idź na cyklopy |
Gdzie expic :
41 druidem z 44mlvl i eq : P-set/tempest rod(volcanic rod) steel helmet , ancient shield , buty (EQ po hacku) FACC Prosze miejscowki gdzie zdobede duzo kasy na bohy i runy. |
Na facc poza guardami (labirynt) i mint nigdzie nie zarobisz dobrze ...
|
Cytuj:
a guardy to z tepesta czy volcanic + monk? |
Level: 38
Profesja: MS Magic level: 40 EQ: Wystarczające :P Konto: PACC Pytanie: Gdzie szybko expić bez waste? :D |
Tomby ... chyba, że będzie party na hydry :) ale jeśli chodzi o waste to bywa różnie.
|
@Prehorylak
na guardy wez sobie tempesta (sporo many ale o wiele szybciej zabijasz + monk :)) @Kogutt -2 poziom Tar tombu lub -3 poziom (Vampy,Crypt Shamblery,Dsy) z 1 dsem + Exori vis ... Ewentualnie znajdz blokera i na jakieś dragi :) Lub wywerny na edron (po drodze do cyclopolis) Woi + exori vis :) |
@ maticusso
a jak bedzie lepiej z monkiem, czy bez? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Trudno musze po prostu robić runy, sprzedawać i kasę wastować w Tombie, bo to chyba jedyny sposób żeby szybko expić :P PS Tylko, że u mnie z kasą cieniutko, mam w dp marne kilka K :/ |
Czy dam rade 21 paladinem z 67 distem expic na wyverynach jak sie idzie do fortecy orcow? oczywiscie na poczatku ktos mi wybije 7 wyveryn a pozniej bede biegal dokola i je bil wezme 4 bp mf dam rade?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |
|