![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
A walka klas? A całkowite odebranie własności prywatnej? A tzw. sprawiedliwość społeczna? Cytuj:
Cytuj:
PS Jakiś moderator może przeniesie te wszystkie offtopicowe posty do tematu "Tolerancja"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
mówisz ze żyd źle wspomina nazizm bo był źle traktowany jak coś porównujesz to porównuj dobrze Myślisz ze jakiś niemiec źle wspomina nazizm? czas gdy on był panem we własnym kraju? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale jest jeden fakt ze komunizm nie był lepszy od nazizmu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
blablablaaa
aa berchorovka vodka is okey ; ) |
@Gonzo
ahh :D tanie vodki są dobre, bo są dobre i tanie :) Już obiecuję Ci fotkę z dedykacją po czwartkowej imprezie ;P. |
Tanie wodki <wymioty na klawiature>
Jak piję starogardzką albo złotego kłosa to mam odruchy wymiotne od razu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
- Starogard Gdański - Starogard Gdański = Starogardzka? - Tak - GTFO W żartobliwym skrócie :P Nie pijcie tego shitu, kuje w wątrobę. Już gorzka żołądkowa lepsza _/. Oczywiście nie w zbyt dużych ilościach. |
Eeee tam, nie ma nic lepszego niż 0.7 Starogardzkiej która leżała 2 godziny na słońcu, w 30 stopniowym upale ;)
|
Cytuj:
A ruda to napój bogów <3 |
Cytuj:
|
no cóż. jakoś w sumie niedawno wszedłem do sklepu koło mnie i zagadałem do ekspedientki że jestem zwyczajnie głodny i co spytałem mogę sobie kupić; na co wtrącił się stojący obok facet i wypowiedział słowa, które zapamiętam do końca życia. "Najlepsze na głód jest pół litra gorzkiej żołądkowej!"
Generalnie co do starogardzkiej.. piję czasem, ale od pewnego wydarzenia mam mały wstręt akurat do niej.. Muszę po prostu gulnąć ze 2 kieliszki, żeby zaczęła mi wchodzić. A i tak za najlepszą vodke uważam absolwenta :) @down Nie wierzę na słowo, muszę wypróbować ;p |
Cytuj:
|
Temat alkoholu uparcie wraca, jak widać, co parę stron.
|
Cytuj:
|
Gorzka żołądkowa jest bardzo dobra, co Wy chcecie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |
|