Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Poznanski Rycerz 04-04-2007 22:58

...

Banished: until May 04 2007, 11:33:48 CEST because of account sharing

Nie ma to jak dostac bana bedac retired od ponad roku ^^. A to wszystko bo ironicznie napisale na forum ze mam dostep do wszystkich kont z jakiejs gildi. I ban za acc sharing ^^ I nie moge sie odwolywac bo od Supporta dostalem.

CHociaz slusznie ban, bo kiedys jak sie gralo to sie sharowalo ^^

sliver 04-04-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1350053)

Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** )
Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry.

Gz

nie przekrecaj, bzdury wypisujesz

po 1 nie kloce sie ciagle bo napisalem pare postow wczoraj od dobrych paru miesiecy.

2 niczego nikomu nie zazdroszcze co mozesz wywnioskowac z moich wypowiedzi, gdzies mam co catrishia odwala na galanie kim rzadzi z kim trzyma i dlaczego z swe... ustosunkowalem sie jedynie do glupich moim zdaniem i stojacych na przedszkolnym poziomi wypowiedzi na temat polakow, zycia codziennego i takicha tam roznych pierdol w tym guscie, ktore zreszta nie powinny byc przedmiotem dyskusji w tym temacie.

Wrobelmm 05-04-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1350530)
Wrobel
Niedorozwoju, uzyje madrego slowa bo tylko taki mi przychodzi do glowy, nie nadinterpretuj tego co napisalem. BYL W PORZADKu - W GRZE ZACHOWYWAL SIE OK rozumiesz jaki z tego jest wniosek bambusie? Prosze cie wyjdz, widzialem jak sie na POI zachowywales -.-

Naucz sie czytac glupi idioto ze wsi zabitej deskami, że wróbel to nie moj char od około 10 STYCZNIA 2007r.

aragorn uczciwy 05-04-2007 12:23

Yeah, Zazek 2 lvl... To sie nazywa PG;]

Toxo tez nice PG huahahaha

Cytuj:

Zgadzam sie z taba w 100% jesli hodzi o prace A w polsce mozna dobrze zarodic tylko trzeba chciec...

"hodzi" OMG

PS twoja interpunkcja tez rox... Nie, zebym ja nie robil bledow, ale ebz przesady xD

Raziel kosiaz 05-04-2007 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1350671)
Moze sobie zasluzyles... te forum to nie www.skargi/zazalenia.pl -.-

Umnisz czytać?
Zadarmo dostałem i bede dalej go wyzywał bo najpierw sie kumplujemy i to dobrze a puźniej mnie deda..
Może i na rl jest fajny ale tibia mu już odbija..

Poznanski Rycerz 05-04-2007 13:29

..

Jak mi minie ban to przyloze reke zebys padl one more time

Toca 05-04-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1352291)
Umnisz czytać?
Zadarmo dostałem i bede dalej go wyzywał bo najpierw sie kumplujemy i to dobrze a puźniej mnie deda..
Może i na rl jest fajny ale tibia mu już odbija..

...zycie bywa czasem straszne ;(

Sir-Babolek 05-04-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1350612)
Ehh dalej sie wyzywacie :D
Zna ktoś babolka ?:D
Opowiem wam fajna historie o nim.
Poznałem go w depo ank dzieki temu że moj rl kumpel go znal (krzyzu kosiaz).
Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo. :P

Jednym słowem babol to dzieciak i psychol. Niewiem kto leje kumpli zadarmo.

Nibede wyjaśniał na forum o co poszło bo g*** to obchodzi osoby trzecie, jeżeli masz jakieś niedojaśnienia pisz na priv...
Kolejna sprawa zgłoś sie po payment, miałem ci już odpuścić ale to co czytam na forum ( obelgi namnie ) wymagają grzywny.

Toca 05-04-2007 15:46

Bon Devil na Allegro ? :>

"Ponadto akceptuje ITEMKI LUB CASH na swiecie GALANA, takze mozliwa jest zaplata w tej formie:>"

Segalczuk 05-04-2007 15:55

5 stron jechania catrischi za to powiedziala 1 zdanie ... rekord , ale ma w pewnym stopniu racje poszukajcie na forum ile jest noobow , ile tematow "powysmiewajmy sie z noobow" i setki postow jak polacy sie noobuja , niedlugo przewyzszymy br.No ale powinnismy sie starac to naprawic a nie dolowac sie nawzajem ^^ ."Pieniandze to fszystko...".Zbluzgajcie mnie plx~

Sir-Babolek 05-04-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1352576)

"Ponadto akceptuje ITEMKI LUB CASH na swiecie GALANA, takze mozliwa jest zaplata w tej formie:>"

Boltina pewnie też... kupili SOV'a od pewniej osoby zapłacili 100k za pierwszą rate i udają że nie wiedzą o co chodzi ... takie osoby powinno się tępić

@@@ Edit

Po rozmowie z Boltina wyjaśniłem pare spraw, więc zwracam honor i odwołuje się od tej wypowiedzi

Toca 05-04-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1352638)
Boltina pewnie też... kupili SOV'a od pewniej osoby zapłacili 100k za pierwszą rate i udają że nie wiedzą o co chodzi ... takie osoby powinno się tępić

Boltiny puki co nie ma =)

P.s Selling house Salvation Street 3 (Venore) / 82 square, two beds. :D

NOHAS 05-04-2007 17:11

Powie mi ktos ile mozna sie nie logowac na konto zeby nie dostac deleted?:]

Toca 05-04-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NOHAS (Post 1352719)
Powie mi ktos ile mozna sie nie logowac na konto zeby nie dostac deleted?:]

To nie tylko od tego chyba zalezy =)

Wisnia_14 05-04-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1352168)

"hodzi" OMG

PS twoja interpunkcja tez rox... Nie, zebym ja nie robil bledow, ale ebz przesady xD

Ja nic nie chce mówic/muwic ale ty nie wiesz ile to 7*8 B)

Today's Death List for players on their worlds' Top 300 by Experience listing:

13 Toxo Yeangus Galana Sorcerer 117 -1,467,038 XP B)
no..no czyżby to pechowa 13 ___ Galana coraz wyrzej w rankingu Lost Experience *** gogo Power rengers***8o

Shiddyr 05-04-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1352576)

Wszystko ladnie ukryte ale na ss jest inny zegar oraz przestawiony jezyk
pisowni . :) Chyba ze Bon Devil mieszka w angli no to sie zgadza
ze to On. :PP

aragorn uczciwy 05-04-2007 18:46

Cytuj:

Ja nic nie chce mówic/muwic ale ty nie wiesz ile to 7*8
56

Ps. macie jakeis itemki na sell na Celesice?:P

Toca 05-04-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1352925)
56

Ps. macie jakeis itemki na sell na Celesice?:P

Kalkulator blx?

Komandos Strong 05-04-2007 19:33

kurde ludzie nie macie juz o czym gadac ...
w Polsce bedzie praca juz duzo miejsc sie zwolnilo bo duzo osob wyjechalo takze cat~ nie mow ze jest zle bo bedzie wspaniale :D

Wisnia_14 05-04-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1352962)
Kalkulator blx?

Mozliwe B) Eh a ten aragorn jest Ciagle online taki maniak ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06.