![]() |
|
...
Banished: until May 04 2007, 11:33:48 CEST because of account sharing
Nie ma to jak dostac bana bedac retired od ponad roku ^^. A to wszystko bo ironicznie napisale na forum ze mam dostep do wszystkich kont z jakiejs gildi. I ban za acc sharing ^^ I nie moge sie odwolywac bo od Supporta dostalem. CHociaz slusznie ban, bo kiedys jak sie gralo to sie sharowalo ^^ |
Cytuj:
po 1 nie kloce sie ciagle bo napisalem pare postow wczoraj od dobrych paru miesiecy. 2 niczego nikomu nie zazdroszcze co mozesz wywnioskowac z moich wypowiedzi, gdzies mam co catrishia odwala na galanie kim rzadzi z kim trzyma i dlaczego z swe... ustosunkowalem sie jedynie do glupich moim zdaniem i stojacych na przedszkolnym poziomi wypowiedzi na temat polakow, zycia codziennego i takicha tam roznych pierdol w tym guscie, ktore zreszta nie powinny byc przedmiotem dyskusji w tym temacie. |
Cytuj:
|
Yeah, Zazek 2 lvl... To sie nazywa PG;]
Toxo tez nice PG huahahaha Cytuj:
"hodzi" OMG PS twoja interpunkcja tez rox... Nie, zebym ja nie robil bledow, ale ebz przesady xD |
Cytuj:
Zadarmo dostałem i bede dalej go wyzywał bo najpierw sie kumplujemy i to dobrze a puźniej mnie deda.. Może i na rl jest fajny ale tibia mu już odbija.. |
..
Jak mi minie ban to przyloze reke zebys padl one more time
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolejna sprawa zgłoś sie po payment, miałem ci już odpuścić ale to co czytam na forum ( obelgi namnie ) wymagają grzywny. |
Bon Devil na Allegro ? :>
"Ponadto akceptuje ITEMKI LUB CASH na swiecie GALANA, takze mozliwa jest zaplata w tej formie:>" |
5 stron jechania catrischi za to powiedziala 1 zdanie ... rekord , ale ma w pewnym stopniu racje poszukajcie na forum ile jest noobow , ile tematow "powysmiewajmy sie z noobow" i setki postow jak polacy sie noobuja , niedlugo przewyzszymy br.No ale powinnismy sie starac to naprawic a nie dolowac sie nawzajem ^^ ."Pieniandze to fszystko...".Zbluzgajcie mnie plx~
|
Cytuj:
@@@ Edit Po rozmowie z Boltina wyjaśniłem pare spraw, więc zwracam honor i odwołuje się od tej wypowiedzi |
Cytuj:
P.s Selling house Salvation Street 3 (Venore) / 82 square, two beds. :D |
Powie mi ktos ile mozna sie nie logowac na konto zeby nie dostac deleted?:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nic nie chce mówic/muwic ale ty nie wiesz ile to 7*8 B) Today's Death List for players on their worlds' Top 300 by Experience listing: 13 Toxo Yeangus Galana Sorcerer 117 -1,467,038 XP B) no..no czyżby to pechowa 13 ___ Galana coraz wyrzej w rankingu Lost Experience *** gogo Power rengers***8o |
Cytuj:
pisowni . :) Chyba ze Bon Devil mieszka w angli no to sie zgadza ze to On. :PP |
Cytuj:
Ps. macie jakeis itemki na sell na Celesice?:P |
Cytuj:
|
kurde ludzie nie macie juz o czym gadac ...
w Polsce bedzie praca juz duzo miejsc sie zwolnilo bo duzo osob wyjechalo takze cat~ nie mow ze jest zle bo bedzie wspaniale :D |
Cytuj:
______________ GOGO Power Rangers :evul: :evul: :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|