Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

.Jarodinho 27-04-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zavir69 (Post 2025542)
Jak narazie to wygladasz na glupka bo oceniasz kogos kogo nawet nie znasz ;s Plx tylko nie prowokoj mnie do sprzeczek bo i tak wiekszosc na tym forum ma cie za huj wie kogo i przyna ci racje^^ najpiej nic nie odpisuj, jak rozszyfrujesz avatara mozesz sie poklucic ze mna na tibjjii mkay? ;*

avainvan??????

adnincv 27-04-2008 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Jarodinho (Post 2025899)
avainvan??????

morze zet rax???????/////////

@czesiek

no nowy owner ubil daksa solo nawet nie umialem sie uhnonc wogule to rzal bul i rozpacz bo daks rajder padl jezus marja !!!!!!111111111111111

Zavir69 27-04-2008 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 2025639)
Plx jestem tu mentorm i to co mowie nie mija sie z prawda, wiec to jest powod ,dla ktorego ludzie przyznaja mi racje.

Plx nie gram w tibie juz od 3ch, miechow wiec nie biegam po mainlandzie ani pacc landzie ,a co za tym idzie nie rozszyfruje twojego avatarka. A co najwazniejsze, to nie wiem czy mial bym o czym z toba rozmawiac?

Plx ostry poczatek ,ale moze sie zalagodzi :) mkay?:D

\\

PLX od teraz kazde zdanie bede zaczynal od "plx". Co do kolorowej czcionki to nie przestane jej uzywac bo ktos mi powiedzial ze to noobskie :D

@berger plx peace

pawel1992 27-04-2008 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 2025638)
Buhaha W dupie mam szanownego Dax'ridera..inni chociaż mają jakiś poziom.. A tu dzieciak 16 letni napisał test spradzający umiejętności z gimnazjum i myśli, że jest nie wiadomo kim.. "wanna be". Lapciuch też padł i dobrze.. Robi drugiego chara i myśli, że bedzie lepiej? ; D A dax'rider milczy... jedyna osoba reprezentująca poziom to [CHAR]Renia[/CHAR], czyli inaczej [CHAR]Bezok[/CHAR]. całą reszta gtw może iśc do piachu.

Nie znasz innych to sie nie wypowiadaj 14 letni chłopczyku , który nie przeszedł jeszcze mutacji głosu.

Massterralph 27-04-2008 11:34

Hansie Czesku,
pierwsze pytanie jakie padlo z mojej strony, gdy uslyszalem Twoj glos, to ile on ma lat. Zawsze na vent gadales najwiecej, zadawales najglupsze pytania i byles najbardziej w*****ajacy (no moze oprocz volo xD). Zaczalem sie zastanawiac, co robisz w tak zacnym gronie (gtw ofc), kto Cie zaprosil. Zastanawialem sie tez skad masz zawsze kase. Zawsze najglosniej krzyczales, gdy ktos zajebal loot. Po tym jak nastapila selekcja (Ty sie nie znalazles w tej nowej elicie), piszesz na forum jakies debilizmy o Ripperze i innych, a moze powinnienes sie zastanowic, dlaczego nie jestes w nowym gtw?

Cze

adnincv 27-04-2008 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 2026059)
Hansie Czesku,
pierwsze pytanie jakie padlo z mojej strony, gdy uslyszalem Twoj glos, to ile on ma lat. Zawsze na vent gadales najwiecej, zadawales najglupsze pytania i byles najbardziej w*****ajacy (no moze oprocz volo xD). Zaczalem sie zastanawiac, co robisz w tak zacnym gronie (gtw ofc), kto Cie zaprosil. Zastanawialem sie tez skad masz zawsze kase. Zawsze najglosniej krzyczales, gdy ktos zajebal loot. Po tym jak nastapila selekcja (Ty sie nie znalazles w tej nowej elicie), piszesz na forum jakies debilizmy o Ripperze i innych, a moze powinnienes sie zastanowic, dlaczego nie jestes w nowym gtw?

Cze

on nigdy nie byl w gie te wu, ciagle go zabijalismy a on dalej sie pucowal _/

pawel1992 27-04-2008 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 2026059)
Hansie Czesku,

Cze

<3 _/ dobrze gada polać mu wody

gdy pierwszy raz usłyszałem go na vencie myślę sobie 'skąd oni go kurwa wzięli' i nadal nie usłyszałem odpowiedzi na owe pytanie :]

Massterralph 27-04-2008 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2026117)
on nigdy nie byl w gie te wu, ciagle go zabijalismy a on dalej sie pucowal _/

ale mial venta! a to jest tak: hans+vent = dzieci+zapalki

Alora 27-04-2008 13:14

Wt

World Trade : Itemki na iridi za itemki na refugi. Jak ktoś chętny pisać na gg 3107282

Anas Kiro 27-04-2008 13:16

W moim oczach jest to pan Python xD

Meb 27-04-2008 15:40

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YooShimini
Buhaha W dupie mam szanownego Dax'ridera..inni chociaż mają jakiś poziom.. A tu dzieciak 16 letni napisał test spradzający umiejętności z gimnazjum i myśli, że jest nie wiadomo kim.. "wanna be". Lapciuch też padł i dobrze.. Robi drugiego chara i myśli, że bedzie lepiej? ; D A dax'rider milczy... jedyna osoba reprezentująca poziom to Renia, czyli inaczej Bezok. całą reszta gtw może iśc do piachu.

Bezok to jest nab tam Anum jest bogiem :cup::cup::cup: Anum<3

Vivenox 27-04-2008 16:03

Jak tam teraz wygląda sytuacja na Iridii bo nie wiem czy opłaca mi się przenosić bo na Saphirze nie wygląda za ciekawie. Tak ogólnie chciałbym wiedzieć czy dużo pk, da się wybić, jakie ceny.

bajabongo 27-04-2008 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2020018)
gruhard ma conajmniej 3 ownerów z tego co wiem teraz ;p

tak kurwa 15 ;)

.Jarodinho 27-04-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 2026282)
W moim oczach jest to pan Python xD

na pan trzeba sobie zasłużyć

Harru 27-04-2008 17:20

ceny niezbyt wysokie, pk malo, wszedzie oprocz karlina <3, pa, srednie, jak bedziesz gral w spokoju i nie pkowal to masz szanse wbic tu jakiegos lewela, a tak btw, odinstalowalem tibie qmple! B):cup:

Kisiaa 27-04-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 2025876)
kuwra to jest hans xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"A tu dzieciak 16 letni napisał test spradzający umiejętności z gimnazjum i myśli, że jest nie wiadomo kim.."

ty masz przecież 14 XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pinq (Mor'Grimm) 10:47:23
stary
Pinq (Mor'Grimm) 10:47:29
wziolem dyzedorant
Pinq (Mor'Grimm) 10:47:32
zapalare
Pinq (Mor'Grimm) 10:47:35
i rondla podpalalem
Pinq (Mor'Grimm) 10:47:37
jak spal
Pinq (Mor'Grimm) 10:47:39
hahahahhahahahhahaa\

ta widzialem to podpalenie, rondel sie obrazil

Rosjaninn 27-04-2008 17:33

Ma ktos food ?

Olorion. 27-04-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 2025638)
Buhaha W dupie mam szanownego Dax'ridera..inni chociaż mają jakiś poziom.. A tu dzieciak 16 letni napisał test spradzający umiejętności z gimnazjum i myśli, że jest nie wiadomo kim.. "wanna be". Lapciuch też padł i dobrze.. Robi drugiego chara i myśli, że bedzie lepiej? ; D A dax'rider milczy... jedyna osoba reprezentująca poziom to [CHAR]Renia[/CHAR], czyli inaczej [CHAR]Bezok[/CHAR]. całą reszta gtw może iśc do piachu.

nom

14:51 Bezok [148]: niezle to tqoja stara moj pies ruchal

adnincv 27-04-2008 18:29

myśli, że jest nie wiadomo kim.. "wanna be". ??????????

Anum 27-04-2008 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meb (Post 2026545)
Bezok to jest nab tam Anum jest bogiem :cup::cup::cup: Anum<3

Danke xd. Niech będzie, zasłużyłeś <3.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49.