![]() |
|
tu nic nie było.
|
No ;]
http://img189.imageshack.us/img189/2...ojedenscie.jpg i akcja ze 115 rp speedy~ www.***********.com/771113275.html |
Gafty full respect dla ciebie ale kurwa czym ty sie publicznie chwalisz ze bedziesz mial 2 nieslubnych dzieci rotfl oO" w dodatku studiujesz no to zajebiste polaczenie :D
. |
:) no lipa w huj ale nie wazne teraz powazne pytanie pomagacie mi sie pozbierac i ja walcze a nawet ktos dostanie z was passy do mnie bo ja malo w domu jestem czy mam w pizdu spszedac tego chara decyzja nalezy do was pozdro
|
@Seba
to nie bylo fajne oO ... :o @Gafty I tak nikt od ciebie tego nie kupi... =S Btw Wojna sie skonczyla ja expie normalnie... Wala tylko Keme bo go bardzo kochaja w dupke :D |
Na wszystko jest rozwiazanie , GAfty wpisz w google aborcja - domowe sposoby .
Tak wogolr to sie nie zgadzam na hunta polakow , przeciez nas jest tak malo na emperze Z reszta chyba nie bedziesz pk wlaczal na gaftym np. z wiadomych sposobow Jak to mozliwe ze zlociles rh z hydr kenti EEK! |
z hydr wlasnie nic nei leci wczoraj expilem i 14 k armow z locilem i 2 warrior helmety ;D
A te 2 rh to dla lansu bo chcialem byc lepsze od zyda ale chyab mi nei wyszlo :/ bo on nosi soul stona |
Zejdzcie z gaftego do huja pana,szczegolnie seba i jozek - to jego sprawa chyba ?
A gaftiego postac jest nie kiepska o ile sie nie myle z 95 dista ma wiec by sie przydala |
spszetam hara, szetny druit m lefel 60 bes equ dszysta zlotuw
|
:D Po pierwsze to ja nie jade mu poza tym ja z gafciem zawsze dobrze zylem :D poza tym panowie powiem wam taka ciekawostke iz ludzie majacy dysgrafie sa ludmi bardzo inteligentnymi opanowanymi i radzacymi sobie w zyciu .... Gafty nie przejmuj sie iskiem :P jak masz problemu w RL to pierw je pozalatwial a potem wrocisz to pomozesz poza tym nie tylko on ma w dupie ta wojne wiec morda pieffki :D
|
ja tam sie nie denerwuje o takie gowna robal niech napisze do mnie to dam mu passy bo ja za malo czasu mam ostatnio ale jak bede to pomoge
|
a jeżeli chodzi o suta on niema neta znow idjota sie pszeprowadzil
|
Gafty odezwij sie do mnie na gg
1167138 |
Teliak~ 135rp :D
http://img229.imageshack.us/img229/1618/teliakspi.jpg Eldeerzinha 76ed z senpai, Elite'Shockz 87ek z senpai :D http://img194.imageshack.us/img194/971/eeeeeded.jpg |
jak macie wiecej camoww z akcji to poprosze :>
|
przeczytalem co 3 linijke i co 5 wyraz z tej bezsensowenj wypowiedzi.
to ze gafty pisze tak a nie inaczej jego sprawa. logowal sie przez cala wojne i sie pytal czy moze cos pomoc nawet byl na nobie na jednej akcji na hotelu. nie czas na rozliczanie ludzi z tego co zrobili bo wojna wciaz trwa i jeszcze potrwa zamiast siac nieogar na forum i juz huncic ludzi proponowalbym wpasc na jakis pomysl jak to sensownie rozegrac zeby wygrac. ale pewnie teraz bedzie sto tysiecy postow ze sie nie znam itd pozdro ide do pracy :) |
/\ nie znasz sie -jeszcze 99 999 postow ,a robal co do wojny to jak dobrze pojdzie to niedlugo koniec ;p
|
Name: Onvar
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 146 World: Empera Residence: Venore House: Furrier Quarter 1 (Svargrond) is paid until Jul 15 2009 Guild membership: Brother of the Twin brothers Last login: Jul 15 2009, 12:14:36 CEST Comment: I stood by the river That ran red with shame I stood in the killing fields Where death had no name I stood with my brothers And away it flood And we where one flesh, one breath, one life, one blood Account Status: Free Account wiec :* |
Robalo moja dupcio jak to free acc? nie bedziemy sie dotykac pupciami:D?
|
:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |
|