Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
(Post 2738251)
Pare razy ci sie zwieszał? haha jak liczyłem to zajebałem cie łącznie chyba 5 razy i bez kitu robic skrypt ze kiedy cie ktos bije wylacza cave bota i targeting afk botujac w nocy trzeba miec najebane konkretnie haha chociaz mogles sie pofatygowac i krecic filmiki, ja tak robie za kazdym razem kiedy afk botuje i juz sie paru pseudo lurerów ukrócilo :P Co do venta hahaha japierdole polowa morgany ma/miała tam wbite wiec bez kitu jestes zajebisty.
A jeszcze co do zabicia 250 RP zanim rozkminilem jakiego hujowego masz skrypta probowalem lurowac na ciebie w pizdu tego raz prawie sie wyjebalem i uwierz taki pallek zabija te frosty szybciej niz zdarza mu cokolwiek zrobic wiec nie mam pojecia jak chcialbys ubic 250 rp skoro ubicie 170 graniczy z cudem.
|
A dasz się dotknąć?
Możesz mnie uważać za dno w robieniu skryptów, akurat się tym nie przejmuje, serio :)
Nagrywałem camy pare razy i za każdym razem gdy zdechłem, czyli na jakichś 4 camach było widać jak dostaje kicka, lub po prostu wy*******am się przez brak manasow (tak tak, przy zbyt malej ilosci szedłem refillowac ;d )
Ni razu nie widziałem żebyś mnie tam tyrał, ale cóż, wczoraj się pofatygowałem wziąłem 2 osoby ze sobą na expa i powiedziałem żeby mnie biły. Dziwne, żadnej różnicy w działaniu bota nie zauważyłem. Możliwe że jakaś chujową linijkę skryptu miałem tam na 170~175lvlu, ale zdążyłem wszystko zmienić ze 150 razy do teraz.
Tak czy siak, kasiorki trochę mam więc jakoś nie specjalnie się przejąłem tymi wyjebkami, a lv bardzo ładnie mi bot odrobił na grimach.
he, przecież na tego waszego venta to prawie każdy może się wbić, z resztą na naszym to też ma dizt, bardol czy kilka innych "tajnych osób" konto, więc nie wiem o czym gadka xd
Mam troche gp do sprzedania na morganie i kyrze, jak ktoś by chciał kupić to priv me.
|