![]() |
|
Kefas nie zaslaniaj sie teraz tym ze "to tylko gra" bo pewnie to ty go zdenerwowales a nie hack, chyba ze jestes jakims Npc'em to rzeczywiscie.
Wogole nie spodziewalem sie takiej reakcji 'dalej sharuj konto i sciagaj boty'. Szczerze mowiac drogi Kefas'ie, to czy sciagasz jakies gowna, wchodzisz na pojebane linki, sharujesz konto, kupujesz konto nie jest jedynym powodem hackow, czasem po prostu trafi sie na zawistna osobe ktora wlamie Ci sie na komputer a wtedy zaden antywir ani firewall( slabo skonfigurowany ) nie pomoze wiec nie sciemniajcie tu ze wasze kompy sa w 100% bezpieczne bo takowe nie istnieja. |
2 raz zapytam po ile chodzi Arcane staff ??
|
end from my side cuuuuu;D
|
Kefas iwesz po ile chodzi??
|
pewnosci nie mam ale chyba ponizej 100k
|
You advanced from Level 106 to Level 107.
Gz all. |
Buarehaehaeh usmiac sie szlo jak czytalem :D Sharowac konto mozna z zaufana osoba, i boty tez mozna sciagac jak sie wie skad i jakie sciagac :)
Oczywscie gz wszystkim i najbardziej Remikowi ;D |
Ja sie zgadzam z Zan'em gdyz naprawde niema pewnosci czy komputer jest w 100% bezpieczny.Ja jeszcze kilka lat temu mialem hacka bo hacker zhackowal kolege ktory podal mi link w tibi(kolega z rla) i nie wiedzialem ze to nie on.NIEMA 100% PEWNOSCI!NIGDY!
@Top Gz all klutni i adv.Z gory przepraszam za bledy jezeli jakies sa |
jezeli cos sie powtarza to znaczy ze sie cos sie jednak robi zle ;P
http://img296.imageshack.us/img296/34/uo0035lf9.jpg http://img296.imageshack.us/img296/3...eabd6ae2d8.jpg takie tam |
|
Niektórzy hakerzy są bardzo cwani kiedyś zagadał do mnie koleś z nickiem bardzo podobnym jak mój kumpel z rl i nawijał tam normalnie po imieniu do każdego i chciał passy bo chciał mi poexpić niby ale akurat prawdziwy kumpel na gg mi pisał i wszystko się wyjaśniło... a byłem już bliski dania mu pasów:baby::baby::baby:
|
@defek
z Iławy? ja z Lidzbarka Welskiego niedaleko XD |
Defku ty wychodzisz wogole na dwór na świeże powietrze? Czy całe życie siedzisz przed komputerem? Tak pytam z ciekawości
|
Cytuj:
@Topic Gz wszystkim :) |
Cytuj:
@Defek Looknijcie sobie na Erigu wbija ogolnie ok 300-400k dziennie a powiem wam że takim ryckiem to jest ok 2h grania czasami wbije wiecej jak posiedzi 5h ;D więc raczej nie jest no-liferem :P |
@Kefas
Wybacz ale nie zgadzam sie z toba, poniewaz defek moze wbija po 200-500k ale nie siedzi wcale po 2h jak mowisz ale to kto ile gra to jego sprawa :) |
8h 30m
14h 15m 12h 15m 4h 30m 10h 30m 8h 0m 6h 0m 2h 45m Gra Defendera jak kogoś to aż tak bardzo intersuje, ale tak naprawde kto ile gra to jest jego osobista sprawa |
@ShadowEdek:
To na browar się trzeba ustawić w takim razie. Niedługo będzie okazja. A co do tego czy jestem no liferem. Może to dziwne ale nie jestem. Potrafiłbym nie grać, ale każdemu spoza Iławy polecam przeprowadzić się do mojego miasta na około miesiąc. Zobaczycie wtedy jaką młodzież ma zaoferowaną rozrywkę. W wakacje rozpoczyna się prawdziwy sezon imprezowy więc wtedy nie ma co narzekać. Ale w ciągu roku nie ma zbyt wiele okazji do wyjścia. A skoro nei ma po co wychodzić to trzeba znaleźć inną rozrywkę. Pozdrawiam. @Oski: A ty synku zważaj na słowa;< Nie jestem pijakiem, tylko długodystansowym degustatorem :D |
Gratz sskow.
A Def to drobny pijaczyna :D Jak ostatnio sie z nim widzialem to pierwsze co powiedzial to oczywiscie CZESC, po czym dodal TO IDZIEMY DO SKLEPU PO BROWAR NIE?? Takze chlop ma zycie jak trzeba :) Praca, laska <lub laski Def wiesz o co chodzi haha> a jak jest opcja to wychodzi i nie patrzy na ta gre :) ps. kto chce mi popisac prace mgr ?????????? poratujcie bo nie chce mi sie strasznie !! :D |
Magcha ja moge sprobowac ;] wlasnie skonczyly mi sie matury wiec mam czas wolny xD
pozdro & gratz all ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35. |
|