![]() |
|
Eh a ten aragorn jest Ciagle online taki maniak
I on jeszcze mowi, ze niektorzy to zycia poza Tibia nie widza i wogole rl life nie maja:p I kto to mowi...B) |
Fajkowy czy mi sie zdaje czy juz nie masz 29 lvl?? [CHAR]Eh Jak Palladynami Ten mlvl Powoli Idzie[/CHAR]____________ GOGO Power Rangers |
Adelao:) To powiec mi czy jak nie bede sie logowal na konto przez 1 miech lub wiecej to usuna mi je czy nie?:p :p
|
...
@up
Jasne, i cie w ogole zbanuje za BEING INACTIVE |
Cytuj:
Cytuj:
|
NOHAS rzadzisz "powiec" nam co u Ciebie slychac jeszcze :D ej zacznijcie chodzic do szkoly plz
|
Cytuj:
Ale smieszne:baby: :baby: Ja sie pytam powaznie i oczekuje powaznej odpowiedzi:p :p |
Cytuj:
|
OMG -.-' ja masz 10 lvl to po 10 miesiacach bez logowania ci usuna jak masz 150 to po 150 mies~ -.-
|
ja mam pytanie nie do konca zwiazane z galana ale wiem ze niektorzy z tu obecnych znaja sie na pc wiec:
czy jest program ktory "rozdziela" lacze na dane programy?? <np. 30% lacza na E-mule, 70% na Przegladarke internetowa> bylbym wdzieczny za wiadomosci prv lub on board |
@Galana czy w dzis znow zaczeliscie miec te lagi ? ;(
|
Cytuj:
|
Dray'Hubertos
Apr 06 2007, 13:26:16 CEST Killed at Level 101 by Garmie |
biedny dray :S
~Pozdrooo |
o... new war..? Kazdego znudzonego Galana zapraszam na Celeste, jak chcecie do mojej guildi to MSG me na PW.
|
Cytuj:
Celesta Sux Secura and Galana Rox A po 2 Kto by sie chcial z Aragornem użerac/urzerac...:confused: _____________ GoGo Powae Rangers |
...
Jak to mozliwe, nasz najlepszy, najwierniejszy i w ogole gracz sie wyplacil? WIelki Tharrinie
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1605577 Czyzby nalog? |
Cytuj:
ps. Tharrin mogl sie wczesniej wyplacic, by mial arbalista~ ;] |
Cytuj:
|
Ile na galanie kosztuje beholder eye?
P.S - Smacznego jajka ;) i mokrego dyngusa :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|