![]() |
|
Kod:
Ranking IFFHS na najlepszy klub w 2009 roku: |
Każdy przecież wie, że to kompletnie z dupy wyjęty ranking.
|
Cytuj:
K.Jay |
Myślę, że ten afrofrancuski sprzedawczyk może namieszać w siti. On ma 33 lat dopiero, nie zapomniał jak się gra w piłke i powinien powalczyć, tym bardziej, że wrócił ukochane(chyba) wyspy, bo nigdzie tak nie grał jak w Arsenalu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vieira nie jest sprzedawczykiem. W przeciwieństwie do Juve, które zostało zdegradowane za korupcję.
|
Vieira jest sprzedawczykiem. Odszedł z Juventusu, gdy ten został zdegradowany(choć to jeszcze na siłę potrafie zrozumieć) i przeszedł do Interu. Interu, który przy zielonym stoliku zabrał Juve mistrzostwo Włoch i stał się największą kosą Starej Damy, a Vieira doskonale o tym wiedział. Dla mnie sytuacja jest jasna. Senegalczyk jest sprzedawczykiem i gra dla kasy, przynajmniej po odejściu z Highbury, życzę mu wszystkiego najgorszego.
|
Rozumiem, że możesz lubić sobie ten skorumpowany klubik, jakim jest Juventus, ale Vieira nie miał żadnego emocjonalnego związku ze Starą Damą i mógł sobie odejść gdzie tylko chciał. Wybrał Inter - jego sprawa. I nie masz prawa nazywać go sprzedawczykiem. Dostał ofertę, to z niej skorzystał. Też bym nie chciał siedzieć w takim drugoligowym bagnie, któremu udowodniono kupowanie meczów.
|
Cytuj:
Gdyby z Juventusu do Interu po spadku odszedł Nedved, wtedy bym to zrozumiał, że byłby nazywany sprzedawczykiem, ale nie Vieira który grał tam tylko rok... |
Cytuj:
Skoro ty nazywasz Juve skorumpowanym klubikiem to ja Vieire moge nazywać sprzedawczykiem. Gierubesoen, wiem o tym. Ale są zawodnicy jak własnie Nedved, Buffon, Del Piero, Trezeguet, którzy będą zawsze równo z********* w biało-czarnych barwach. A jeśli Vieira odszedł do największego rywala, który pare tyg. wcześniej zabrał Scudetto Juve to coś tu jest nie tak. Cos byś pisał, gdyby to Messi odszedł do Realu i całował ichniejszy herb? |
Cytuj:
Gdyby do Realu odszedł Hleb czy Henry (bardziej prawdopodobne i bardziej przypominające przypadek Vieiry sytuacje) na pewno bym ich nie nazwał sprzedawczykami. |
@Arti~
Hitler nie zabijal zydow!On tylko kazal wsadzac ich do komor! UP@ Hleb juz nie blyszczy tak jak kiedys.A Henry sie skonczyl po tym jak odszedl z Arsenalu |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Vieira to po prostu żłób bez klasy. Sprzedawczykiem był Sol Campbell. Szkoda, że w 2001 nie wybrał inaczej. Już jutro prawdziwe Derby Italii. Forza Milan. |
Cytuj:
|
Wczoraj była Gala Mistrzów Sportu. Justyna Kowalczyk najpopularniejszym sportowcem 2009 roku w Polsce.
A ja przegrałem dychę w zakładzie, stawiając, że Gollob będzie wyżej od Kowalczyk... ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
panowie, bo ja sie juz gubie, togo sie wycofalo w koncu czy nie?
|
jednak zagrają, chcą uczcić pamięć swoich kolegów
|
W wiadomościach sportowych mówili, że rząd wycofał drużynę...
|
nie wiem gdzie widziałem, ale mówili, że zagrają
|
CO ZROBIŁA MALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
A Juve tradycyjnie cieniuje, witaj Guus. |
łoł, w jakies 15 min 4 bramki odrobic, pelen podziwu jestem
|
Gdzie to można oglądać?
|
W Eurosporcie.
|
Pierwszy raz widziałem takie coś, aż mi szkoda Angoli się zrobilo :D
|
Na Eurosporcie są wszystkie mecze.
http://www.youtube.com/watch?v=Jkf5D0EyDxQ - podobno tak wygląda komunikacja między piłkarzami z PNA :D |
Kuurwa, taki mecz przegapić. Jebać JustinTv.
|
Milan deklasuje Juventus, 3:0 :D:D
|
|
Chodzą pogłoski, że mecz był ustawiony. Troche mało prawdopodobne, żeby dać sobie wbić 4 bramki w 15 minut...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
62 Malawi 3 - 0 Algieria ... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |
|