![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Let's go crazy mthr fuckers! http://www.youtube.com/watch?v=w7L_fAyWGfU Meow meow meow... http://www.youtube.com/watch?v=Dqb6PMyAy84 http://www.youtube.com/watch?v=bYbW5KUyFwc - Oglądacie na własną odpowiedzialność xDDD Muahahahaha xDDDD |
Czy "Green Green" jest warte obejrzenia?? Bo mam kursor nad przyciskiem "Pobierz..." i nie wiem czy warto. Ktoś coś powie??
|
warto, fajne anime-hentai przy czym z hentai to tylko ova sa a reszta poprostu mocna przesiąknięte erotyka.
|
Cytuj:
|
Green Green? Co w tej serii się nie działo... Ten kamuflaż zabójczy, czy ten miły misiek w lesie... Oczywiście, że warto oglądać :P
|
Cytuj:
|
Wy chyba kpicie! Rok temu obejrzałem cztery odcinki Green Green i od tamtej pory nie ogladałem W OGÓLE żadnego anime. Odechciało mi się po takim shicie. 3 grubych frajerów podrywało dziewczyny... załosne
|
Cytuj:
Nie żebym bronił green green. |
popieral bys cholero! bo to jedna z fajniejszych luzackich serii jakie obejrzałem.
|
może źle się wyraziłem, nie oglądałem nowych anime, powracałem co jakiś czas do przewałkowanych już, ale oglądanie Green-Green zniechęciło mnie do nowych tytułów no cóż poradzić :/ Czemu tu siedzę? Bo jeszcze kilka pozycji pamiętam i cenie, a nuż się trafi jakiś temat, do którego będę w stanie coś wnieść B) :cup: Od Green-Green to już nie wiem... bardziej nawet GTO czy Ah my godness(czy jakoś tak) polecam
Cytuj:
|
Ja całkiem miło wspominam Green Green'a. Jedno z pierwszych anime jakie widziałem, ładnych kilka lat temu. Ale czy teraz by mi się spodobało? Nie wiem, ale mam spaczone poczucie humoru więc podejrzewam że tak. Obiektywnie patrząc to typowy przeciętniak.
Powiedziałbym że z Green Greenem sytuacja jest podobna jak z Dragon Ballem. Mimo że seria nie jest szczególnie wybitna, z jakiegoś powodu zyskała plakietkę klasyki gatunku. @Nemelza Wydaje mi się że to Green Green nie był przyczyną zaprzestania oglądania anime przez ciebie. Po prostu powoli cię to nudziło, a Green Green dokończył sprawę. @Kołbaś Największa cholera to z ciebie jest, pijaku jeden ^^ Ale przynajmniej pijesz jak normalny człowiek ;p Nipah~! Corgar Frizz |
@Corgar
Tylko spójrz na daty produkcji...wystarczy zobaczyć kiedy zaczeli robić DB, i już wiesz, czemu to klasyka. Wtedy nie dało się lepiej ;) Green green jest bardziej dyskusyjne, mnie się podobały pierwsze 2-3 odcinki, reszta była szara, zresztą wyjątkowo kiepski jest wątek romantyczny, którego lepiej żeby nie było. |
@Bleach 237
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
bleach 237
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
ale aj kby tak zrobil to by juz bylo zupelnie nie liniowe z fabula mangi a tego zrobic nie mogą bo integrowalo by w reszte odcinkow, bo jak wszyscy wiemy spoiler
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
naruto manga
Ukryty tekst:
jazda:d @edit bleach manga Ukryty tekst:
|
No to się nam tasiemce rozkręciły ^^ Tydzień temu było świetnie, w tym jest jeszcze lepiej. Mam nadzieję że ta tendencja się nie zmieni i będzie dostawać tylko tak świetne chapy.
Nipah~! Corgar Frizz |
@bleach 374
Ukryty tekst:
@naruto 464 Ukryty tekst:
|
Bleach
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
Po niedosycie Berserk'a potrzebuję jakieś anime w podobnych klimatach (Claymore też znam). Tylko prosiłbym o coś dłuższego i coś aktualizowanego, a nie uciętego w najlepszym momencie i pocałujcie mnie w dupę... Wiem, że pewnie nie ma takich, ale coś o najemnikach/średniowieczu najbardziej by mnie interesowało.
|
@up
Nie znam zbyt dużo anime tego typu, try Druaga no Tou ~the Aegis of URUK~ idealnie pasuje do twojego opisu z tym że to ma tylko 12 odcinków :s Jeżeli nie przeszkadza ci brak krwi na każdym kroku oraz obecny humor to możesz zabrać się za Slayers'ów. Jest jeszcze Basilisk: Kouga Ninpou Chou z tym że to o ninja, więc nie wiem... Fate/Stay Night maybe? Sprawdź też Samurai Champloo. Poczytaj recki tych tytułów. Jestem na 5 epie Toradora! Przyjemnie się ogląda, mama Takasu rox : > |
Cytuj:
@up Basilisk też świetna seria, trochę ciężka i napewno krwawa, do tego z fajnymi zdolnościami występujących tam shinobi. Warte obejrzenia. |
Cytuj:
|
kiedy wychodzi 6ep Higurashi ni Naku koro ni Rei? ;>
|
@up
Chyba tylko 5 miało być?? Czy może się pomyliłem?? |
Cytuj:
Slayersów mam dawno za sobą. Basilisk strasznie średnio mi podchodzi - takie jakieś nie tego. Resztę sprawdzę niedługo. |
Witam, zacząłem oglądać D-Gray Man'a i mam odnośnie tego anime pytanie. Kolega wspominał mi, że większość serii to fillery, jednak nie potrafił wskazać, które odcinki nimi nie są. Chciałbym dowiedzieć się, które epizody przedstawiają wydarzenia z mangi. Z góry dzięki za odpowiedź ;)
|
@Radix
Moze po porstu najzwyklejszy Hellsing? @topic Anime w stylu dobrego romansidla, z nutka humoru poprosze. ;) |
Cytuj:
|
manga tyz ?
|
Cytuj:
|
uwierz mi akurat hellsing nie jest złą manga, nie zawiedziesz się.
|
Paczusiu mój drogi, Clannady obejrzyj. No chyba że już widziałeś to proponowałbym Ef- a tales of memories.
BAKA 2009 I dupa, konwent odwołany -.- A tak się napaliłem na ten con. Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Clannad kilka odcinkow przelecialem i nie za szczegolnie mi sie spodobalo.
Obejze ten drugi tytol, ktory nadmieniles. ;p @BAKA Wtf!? Pieniazki zostaly zlozone, ekipa mniej wiecej zebrana, a tu co!? Lipnie, bo ja rowniez sie napalilem i bylo pewne ze na ipreze sie wybiore. No, to w tym roku chyba sie zakonczy melanz z konwentami... ;< |
Pacz.... Frizia vi Britannia rozkazuję ci oglądać Clannada! Jest znacznie lepszy od Ef'a, a Afterstory po prostu miażdży. Nie przejmuj się że pierwsze odcinki nie podobały się tobie.
Uwierz we mnie, tego który wierzy w to, że dasz radę obejrzeć Clannad! A potem uwierz w siebie, nie tego który wierzy we mnie, tylko tego który wierzy w siebie! A potem obejrzyj Clannad Afterstory. @Baka Pozostaje jeszcze Porytkon w Sosnowcu. Na 99% będę na nim, w końcu to tylko kilka kilosów od mojego miasta ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |
|