![]() |
|
|
Cytuj:
Jak chcesz to ja moge zostac twoim guru :) |
LOL...
chyba komp mi sie zarazil rydzami :( i to jeszcze w liczbie mnogiej... Rydzu spadaj mi z kompa :( hehe beqe mialem z tego kodu xD http://images28.fotosik.pl/249/ba20fa40fbfc08e5.jpg |
:d
Haha
Benson Beneq 22:06:48 rydz mi hacknal gg :( Już się przestraszyłem. Ty to masz pomysły ;D Pozdro ;* |
Benson i tak jesteś fają.
Ja mam sprzdawce na PACC za 350k ale osobiscie moge spzredac za 380k.Naprawde bym nie zwalowal ;) |
24k do lvl ... no ale lagi :<
~~Buy House 20-25sqm tak do 30k max :]~~ Jak coś to pisać na Neki Arlixo... Pozdro ;] |
Cytuj:
Omg Aż jestem uśmiany !! ha ha ha !! [ Naprawde bym nie zwałował ] Rydz każdy wie że jesteś thief i booter . :) |
Cytuj:
|
bo gora to taki sam boter jak i ty ;s jeszcze mi sie kiedys gora tlumaczyl ze gora knight to char jego kuzyna <lol2> zal, idz lepiej rydzu bocic na tych zolwiach bo cos ci nei wychodzi
|
Cytuj:
a z paccem to N/C... @down mnie nigdy nie okradniesz bo nie masz jak :P a te fotke dalem dla beki nie zeby ci dogryzc. koniec tematu nie pisz juz tez o tym @dock wiem :* pseplasam :( |
@benson akurat nie mam zamiaru kogos oje*****ać ale ciebie z
checia. Cytuj:
|
Cze.
Ariama / Beneq prosze was nie znizajcie sie do poziomow co niektorych tu i juz wiecej nie odpowiadajcie na glupie posty.. ; ) Tu troche loota ze smokow.(jeszce bylo dsm ale odrazu Sprzedalem) http://i257.photobucket.com/albums/h...lootdrag-1.jpg |
Cytuj:
Znamy się ?? Sory nie pamiętam wszystkich 8-20 lvl którzy piszą "Fajne ss , masz jakieś fri items ? Czasami ich 'nawet" ich ignoruję @Ariama Rydz jest lepszy od ciebie bo chodź nie oszukuje swoich kolegów |
Znowu pieprzycie bez sensu;/ kazdy z was cwaniak bo lvl 100+ i mysli ze nie robi z siebie nooba jak tak gada obrabia dupe innym na forum :baby:
|
|
|
Gora kup "se" slownik :) sam jestes 20 lvl, bo bez bota bys nie osiagnal wiekszego
|
Cytuj:
P.S Pól Unitery Botuje a 90 % osob ma na kompie bota ;) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |
|