![]() |
|
12 stycznia 2008
Poul the Pall [149]: za nooba z candi Poul the Pall [149]: ty kurwo Poul the Pall [149]: pierdolona |
yy... Chłopaki, czyj to War jest? mam IP banished i nie wiem za co, a bym popykał trochę :p
|
Jeszcze jest taki winiacz UROK TEŚCIOWEJ ostantio widziałem :PP
|
Noilleth taka jest prawda jestes najwiekszym lizodupem i przydupasem na tym servie nawet twoj nick po przestawieniu liter <thellion> a co masz w dopisku ? Prawie jak thellion , ty wez mu jeszcze petarde opierdol
|
Cytuj:
mhm... EDIT: a moze powinno być, kto komu liże dupe? JeszczejedenEDIT: liże/lizał, bo Magramiego już nie ma? :p ODPOWIEDŹ: Zgasiłeś mnie >,< hmm... to, że byli razem nie wyklucza tego, że mogli sobie dupę lizać ;dd Zrobię sobie chara, nazwe Kesil Van Lider, napiszę sobie 'prawie jak lisek van liden', to bede mogl byc Twoim dobrym kolegą? Uwazasz, ze oni są kolegami bo Noilleth zrobił taki nick i lizał/liże dupę Thellionowi? Ja myślę, ze nie dlatego... :D dalej nie wnikam bo i tak nic nie wiem tylko rozumuję po swojemu xD ODPOWIEDŹ 2.: Myślisz, ze to zrobił, żeby pokazać, ze jest fajny? Ja myślę, ze to dla jaj... nie masz poczucia humoru, albo glupi jestes :p |
Cytuj:
I teraz cie zgasze bo te postacie powstaly napoczatku servera gdzie zadna ze stron nie dominowala a w zasadzie all byli razem :) a teraz gdy thellion mial 150+ powstal noilleth wzorujac sie na nim i wylizujac mu doszczetnie rowek. Pozatym chcialem dodac ze zadna z wymienionych postaci nigdy w zyciu nie miala takich dopiskow jak on "Prawie Van liden" czy "Prawie imargam" PFFF DUPOLIZ I CHUJ ! |
w tej sytuacji spr sie powiedzenie "w dupie byles gowno widziales".
Keten ty lizodupie xD EDIT: Po niektorych wypowiedziach wnioskuje ze powinni ich autorzy dopisac sobie "Prawie dorosly czlowiek". |
ZBIOROWE LIZANIE ROWA !!
Pozdro, |
:d
Witam wszystkich łobuzów z Fórory, dawno tu nie zaglądałem ale widze ze nadal są dobre akcje na tym forum, więc i mnie nie moze tu zabraknąć (największego ForumFajtera!)
A na Furorce jak zwykle syf bo inaczej tego nie mozna opisać :P Dobrze ze ja juz nie gram. Ale jak ktos potrzebuje wojownika to chętnie powojuje :D:D Z biało-zielonym pozdrowieniem, dla wszystkich forum fajterów, w nas siła! 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
idziemy postrzelać głowy w kanterA? |
Cytuj:
http://img384.imageshack.us/img384/7...anananarw6.jpg |
masslog na boat venore, ale to śmieszno wyglądało bo ja lognelem sprawdzić kto na statku a tu nagle ... ;o
|
Nao możesz jeszcze zarzucić ip tego ots, na priv jak chcesz.Noi jakiegos ip changera (czystego!).
dobra ip mam |
Tarin joŁraps! o//////////
|
Cytuj:
|
Kurwa wy*******aj stąd z tym tanim OTSem znowu będzie 10 stron o tym gównie i masa SSów stamtąd..
A tak ogólnie to jakieś OB mogliby jebnąć bo nudą zawiało:P |
Cytuj:
OB nie ma bo bawią sie wszyscy na OTSie :D tam planują akcję w Thais xd |
Dlaczego [CHAR]Kerston[/CHAR] jest bez gildii?
Ja tylko zapytałem dlaczego nie jest w gildii :p Zdało mi się to trochę dziwne, bo ma inva do Inshon i go nie przyjmuje :d |
a po co ma byc w gildi ?? zachowujecie sie jak szwedzi ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|