![]() |
|
Tylko powody inne. ;)
@Lechista Obracasz się w środowisku pseudokibiców? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kiedyś młodzież smażyła proszek do prania i wdychała opary, teraz młodzież pije i pali ;)
|
Cytuj:
|
czasy sie zmieniaja..
10 lat temu dzieci graly na boisku w pilke i znalesc wolne boisko to byl problem, a teraz na osiedlach pustki, bo dzieci wola maniaczyc nawet te najmlodsze moze glupi przyklad, ale pewnie tez to zauwazyliscie, ze coraz mniej dzieci widac na boiskach |
@UP
Racja, w 5 klasie podstawówki nie mogłem znaleźć wolnej ławki, czy czegokolwiek do siedzenia na placu zabaw, bo tyle było rodziców z dziećmi. Teraz w wakacje przechodząc obok tego samego placu mam wrażenie jakby był jakiś skażony, czy coś- zawsze pusty. Smutne :( |
Tak dla sprostowania nazwa nicku nie świadczy o tym, że jestem kibicem Lechi. Kiedyś zrobiłem taki nick bo mnie wkurzył jakiś temat :> I nie obracam się w towarzystwie pseudokibiców, mam normalne towarzystwo, ale mówie to co widzę po kumplach moich kumpli :>
Cytuj:
|
Też jestem z Gdańska i jakoś nie zauważyłem by ktoś kto nie jest kibicem Lechii był mniej fajny. Może to jakiś inny Gdańsk, ten twój wygląda jakby mieszkali tam sami kibice i pijoki.
|
A jaka dzielnica?
|
Cytuj:
|
JA i moje towarzystwo sporo pijemy. Ja nie piję od miesiąca, a oni nadal mnie lubią. Nie trzeba pić, żeby być fajnym ; )
|
Wiadomka, że są spoko ludzie, ale mi generalnie chodziło o takie grupki kozaków dla których inni by wskoczyli w ogień byleby tylko się z nimi przyjaźnić :>>
|
Cytuj:
@Lechista zawsze tak bylo, ze jedni imponuja innym, trzeba sie z tym pogodzic, zreszta co to komu przeszkadza |
Czyli można tu wkleic swoją fotkę? :)
|
Nie, tu się komentuje fotki...
|
Bzdura
mam 14 lat i jakos chociaz w szkole 80 % pije pali i ćpa to są jescze osoby na tyle mądre żeby niemarnować swojego zdrowia a co do tych pustych boisk...
teraz boisko masz w komputerze pod tytułem FIFA to smutne ale taka jest rzeczywistość polskiej młodziezy |
@Gogar:
Ale kolczyki w wardze są pedalskie ; < |
Cytuj:
@Gogar: wszyscy wiedzą, że okulary to lans, i że w nich przed TV nie siedzisz, chyba, że do zdjęcia. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |
|