![]() |
|
Cytuj:
Esh Loona Mar 30 2007, 09:19:24 CEST Killed at Level 54 by Sempion Sempion Mar 30 2007, 09:39:38 CEST Killed at Level 80 by Motoxmanka and by Vuaevo Bruth Motoxmanka Mar 30 2007, 14:38:58 CEST Killed at Level 92 by Niraet and by Dili Eoo @down gów**kupa prawda nie chodzi mi o Dili Eoo tylko specjalnie pogrubiłem czcionkę Niraet |
Cytuj:
|
widze ze na wszystko macie odpowiedz, a dalsza polemika raczej nie ma sensu wiec i ja odpuszcze sobie to forum
macie jednego nooba mniej teraz na calej lini mozecie wychwalac i ubostwiac guildie vision |
Cytuj:
Powiedz nam czemu padła Motoxmanka ? Jeżeli to nie bylo powiązane z dedem Sempiona. |
Kiedys wspominali o czyms... "Kto nie jest z nami jest przeciwko nam"...
|
@Tarinek
idziesz w niedziele na meczyk ?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zwidek 153 Master Sorcerer
|
Raczej ze ide , pod zegarem prawa strona.
A co taif boli cie to ze vision expi ? |
Motoxmanka padła by prędzej czy później a jej dead nie był wcale spowodowany śmiercią Sempiona. NW to NW a Vision to Vision. Vuaevo nie padl bo po co? z tego co mi wiadomo jest neutral i nikomu nie wadzi. Motoxmanka padla by tak czy siak, nie dzis to jutro :). Już od dawna na nią czailiśmy :p
@tryku topic tryku w życiu nie słyszał akcji ;) a bota nie mamy. może rumun jak mu sie zechce zachowa odrobine honoru i powie jaka jest prawda ;) @zwidek exp topic ta zwidek zasuwa jak po******. ale w sumie gra po 8h~ jest normalna (szkola>tibia>sen :P). jest dużo takich tibia maniaków. Co do exp 10h+, czyż nie wiecie ze jest czas rekolekcji ? :)) @Rodrigez Rodri jest w Vision. Czy wam sie podoba czy nie ;) i jezeli nie chce nie musi ujawniac swojej postaci ;) zreszta nie tylko on ;) |
Cytuj:
od razu mowie , ze nie mam takiego zdania o wszystkich ;-) |
Cytuj:
w poniedzialek tez mial bo z nim rozmawialem |
Taif lamusie nie musze ci niczego udowadniac, mysl sobie co chcesz i nie rozsmieszaj mnie takimi tekstami bo to ze byles 2 razy na zjezdzie i ze potrafisz palic szlugi to nie znaczy ze jestes pro elo ziomkiem. Odpowiadałem kolesiowi na pytani a ty sie wjebales wiec nara lamusie. Slyszalem ze miales wpasc do gdanska i to nie raz. I co ? =./ Mama nie dała na prawo jazdy ? Prooooosze cie nie mow ze ktos siedzi przed kompem zamiast RL life bo to ty siedzxiales po 15h online wiec ostatni raz to powiem JAPA.
|
Cytuj:
|
No sachar c'mon c'mon liz dupke taifowi liz let's go
|
Cytuj:
Na przyszłość postaram sie nie popełniać takich głupich błędów |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |
|