![]() |
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 114 Last login: Dec 11 2005, 17:03:02 CET Powyżej 100lv + CIP nie usuwa charów o to jeden z przykładów :d |
Cytuj:
|
laggggggzor
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@@ Navoxiv Niekozacz tak depo-okupowaczu :) Cytuj:
|
Cytuj:
Babol ROOX! :D:D |
...
Babol masz wpierdol
@dejwidek Konflikt z wielkim Berlinusem! |
Cytuj:
po 1 nie gram w Tibie po 2 to Ty zwiewales przedemna na piramide az sie kurzylo, a nie ja ;) po 3 jak ja gralem w Tibie to Ty sie mnie bales a nie ja Ciebie (tak sie nie zmienilo w moim wypadku) po 4 to nie ja sie splacilem po moim 1 dniu wojny(10min po smierci) po 5 to nie ja jestem postrzegany jako balwan ;) Wszelkie idiotyczne odpowiedzi z Twojej strony beda ignorowane, nie mam zamiaru prowadzic z Toba dyskusji |
Cytuj:
Babolek ciota, jakby kazdy z ownerow gral samodzielnie to zadnem by z rooka niewyszedl pewnie :D |
Cytuj:
@Babolek potem wymyśle... |
Babol idź lepiej łopatę wez i kopaj doły.
Mówić jak do psychola że już nie gram tylko wysłuchuje was a ty ciagle chcesz abym płacił :P |
a coo zazdrosciecie babolwi ze was wszystkich powypszedza?? hauhauah takie zycie : )) jagbyscie Wy mieli taki lv to wielki zachwyt ale jak ktos jest od Was lepszy to juz was to meczy...
jeb*&e nooby odczepcie sie od niego bo wAs dojade x ) Navoxiv role sie odwrociliy? i teraz Ty mozes przed kims spieD&*#c btw moj poznaniaku kc xD* hrhr Aaaa nooo i Dejwidek jak bylo w Median ?? szkoda ze Cie wyzucili po 3 minutach :)) PozDDRoooo! |
http://photobucket.com/mediadetail/?...pg&searchterm=[object%20HTMLInputElement]
Comment Catrishi ; o "We know more about war that we know about peace, more about killing that we know about living." "ok" |
Cytuj:
|
Po 1 juz mnie "wypszedzil"
Po 2 "jagbym" chcial to bym mial taki lvl jak on po 3 skorzystaj ze slownika albo nie pisz nic wiecej bo jeszcze bardziej sie skompromitujesz ^^ Nastepny na mojej liscie ignorowanych tzn nie odpowiadam na Twoje blyskotliwe posty |
Cytuj:
Widocznie nikt nie słucha Catrishii w Median i jeśli nawet da inva Dejwidkowi to mogą go wywalić bez problemu =) jesteś prawdziwym władcą serwa ;) pozatym all wiedzą że jest noobem to po co tylko dawać inva i patrzeć na lvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |
|