![]() |
|
Słyszałem, że Hiddink ma przejąć stery w Juve. Jeżeli tak się stanie i dodamy do tego kilka przemyślanych transferów, to Stara Dama znowu może być wielka.
|
Tutaj nawet Hiddink nic nie pomoże. Pomimo tego, że z worka kartofli zrobi czołową reprezentację.
|
No... Leonardo wyciągnął Milan z kryzysu. Dla Juve też jest nadzieja.
|
Mi się wydaję, że nawet transfery nie pomogę Starej Damie. Latem ściągnęli Diego, Melo + kilku innych, ale jak widać to za mało. A o drużynie, która w latach 90~ 3 razy z rzędu grała w finale LM, mogą zapomnieć.
K.Jay |
Sola Cambpella witamy spowrotem w Arsenalu! :D
|
Cytuj:
K.Jay |
|
Kamerun - Gabon 0:1
nie wierzę w czystość tych mistrzostw |
Kamerun go home, Song ma już wrócić do Arsenalu.
|
Liverpool < Reading :D
|
Jeśli ktoś nie ma co robić, to polecam Channel - 85564 na sopcaście. Piękny, szybki mecz.
http://atdhe.net/11646/watch-sevilla-vs-barcelona ale wynik do bani ;x Sevilla nie zasłużyła, Palop tak. |
Boże.... mecz Real - Bilbao co 5 minut na cale mieszkanie "K&&&A" inaczej sie nei dało skomentować. Ja nie wiem, grali jak reprezentacja Polski. Ten Pellegrini to kołek jakiś, siedzi i sie k. patrzy jak jego drużyna przegrywa... przydałby sie ktoś taki jak Mourinho, on by widział co z tymi piłkarzami zrobić. Podejrzewam, że tera jest coś w stylu "idźcie i grajcie po swojemu".
|
a Chelsea zagrała najlepszy mecz za kadencji Ancelottiego.
szkoda tylko dwóch setek oraz słupka i poprzeczki bo liczyłem na dwucyfrówkę. : P |
Widziałem, widziałem. Chelsea ładnie ich pojechała, a wynik Realu mnie cieszy. Szkoda tylko, że Barca gra trochę poniżej oczekiwań...
edit. 4 bramki w drugiej połowie i pozamiatane ;] |
Kowalczyk win, Barca win, Real lose. Fajnie;d
|
nie wiem co o Realu myśleć... moim zdaniem fatalna polityka skończy się w tym sezonie kolejnym EPIC failem.
a tu cień gwiazdy która grała w Arsenalu. http://www.youtube.com/watch?v=Vkt_U2FQmwc |
Grande Ciro F. vol. 5832749872398729 :cup:
|
Grande Dinho! Hattrick Roniego :D
|
Grande Witsel! http://www.youtube.com/watch?v=mF3m7819V0s
|
co za debil omg. powinien dostać znów zawieszenie tym razem na pare lat.
troche ten grajek z anderlechtu chyba udawal, ze go tak boli itp. no ale znów mega chamskie zagranie wyprostowana noga.. roznie moglo sie to skonczyc. |
Oj, Wisel sobie nagrabił. Ja na jego miejscu bym się nie pokazywał w promieniu 100km od Brukseli ;)
Zresztą, on w ogóle jest chyba niereformowalny: http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9JT4kVo i powinien już sobie odpocząć od piłki - na zawsze... |
chyba sie pomodle o jakiś mecz polska drużyna v standard liege :)
ciekawe czy będzie dalej taki odważny pojawić sie na stadionie gdzie kilkanaście tys ludzi najchetniej by go spaliła na stosie. |
Akurat piętnowanie go za ten wślizg to debilizm.
|
Cytuj:
|
Nikt nic nie powie o Juve ? : ]
Dobrze wyczułem stawiając na Chievo Verone. Wyczuwam kryzysik ; d. |
Cytuj:
|
|
|
Ogląda ktoś puchar afryki?Pytam bo wczorajszy mecz Kamerun z Zambią, pomimo bramek był moim zdaniem kompletnym dnem...nic Kameruńczycy nie pokazali o Etoo nie wspominając, aż szkoda mi było Zambijczyków.
|
Hahaha poczytajcie sobie komentarze na manusite po meczu z city =D kabaret poprostu
|
@up
Cytuj:
@topic Nie miałem okazji oglądać wczorajszego meczu od początku, ale końcówka zdecydowanie po stronie United. Btw. O co chodzi z tą celebracją Carlitosa po tym jak strzelił gola? Bo nigdzie nie mogę znaleźć filmiku. :\ K.Jay |
Pep przedłużył kontrakt z Barcą. Cholernie się cieszę;d
|
|
Cytuj:
City - United 2:1 FT HAHAHAHAAHAH =D |
Determinacja prawdziwych mistrzów.
|
4:2
Rosicky Fabregas Vermaelen Arszawin |
We Are Top Of The League!
|
Gratulacje dla Arsenalu. Co do Pepa- cieszy przedłużenie kontraktu. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Szkoda, że Barca odpadła z Pucharu Króla, no ale trudno, po mistrzowskim sezonie nikt chyba nie liczył na ponowne wygranie wszystkich trofeów. Na chwilę obecną cieszy forma Messiego i Iniesty, ale martwi Ibry i Xaviego. Cel na ten sezon - obronić tytuł mistrza Hiszpanii. Dotychczas Barcelona w lidze jeszcze nie wygrała, być może wyrówna sukces Arsenalu ^^
|
Cytuj:
|
Brawo dla Arsenalu za determinację. Chociaż było wiadome, że uda im się doprowadzić do remisu/wygranej (tak jak ostatnio z Evertonem).
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |
|