![]() |
|
No, moze jednak ci zaufam i obejze do konca. Zaufalem z Gurren Lagganem i K-ONem, wiec moze i masz racje. ;p
Tylko ma sie rozkrecic! ^^" @konwenty Na Porytkon, niestety nie pojade. Ale moze sie spotkam z Corgarem i Grocixem na Video Games Live. ;) |
Cytuj:
|
Po 29 odcinków Soul Eater'a stwierdzam, iż to anime mi się podoba. B) Szczególnie sceny walk i innych takich rozwałek. B) A Stein jest super. Nie ma to jak próba przeprowadzenia sekcji na zagrożonym wyginięciem gatunku. B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie skończyłem czytać Tu Love Ru.
Zawiodłem się na zakończeniu, oj ciężko się zawiodłem :/ |
@UP:
Signed, zakończenie suxi. @Topic: Skończyłem ostatnio oglądać To Aru Majutsu no Index. No i pozostaje czekać na 2 serie. |
Nari i Rayza: BAKA!!!
Czemu mi to mówiliście?? Ja nie chciałem tego słyszeć!! |
@eerion, xantro
A czego się, jeśli można wiedzieć, spodziewaliście? Bo dla mnie to było oczywiste, że nijakia manga skończy się nijako. Nie żebym tLr nie lubił, ale wybitne też nie było. |
A ja właśnie skończyłem pierwszą serie Code Geass, i szczerze mówiąc uzależniłem się od tego Anime XD Już biorę się za drugą serie ;]
|
Wie ktoś jaka manga weszła do WSJ zamiast TLR ?
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
@Grycan bo my lubi denerwować ludzi~ and destroy they dreams~ |
Cytuj:
|
http://tvgry.pl/?ID=621
Po prostu szczęka mi opadła... Wiele razy zastanawiałem się ile może kosztować wyjazd do Japonii, ale po zobaczeniu tego reportażu zrozumiałem że moje kalkulację nie mają żadnego przełożenia na rzeczywistość. Ile bym nie miał kasy, bez większych problemów wydam ją na najróżniejszego rodzaju pamiątki :) Figurki to po prostu poezja. Poziom wykonania naprawdę daleki od tego co jest dostępne w Polsce, a ceny niższe. Nie mam pojęcia ile kasy uzbieram na wyjazd, ale już teraz jestem pewny że wrócę bez grosza. Ale za to z walizką pełną pamiątek i aparatem wypchanym tysiącami zdjęć ^^ Ktoś chętny na wyjazd za 3-4 lata? Nipah~! Corgar Frizz |
Frizz jedziemy xD
|
Frizz, ja jestem!!
To trzeba było się zacząć uczyć języka japońskiego. B) |
Tłumacza już mamy, ale co to za frajda jechać do Japonii i nie pogadać w ich języku ^^
Nipah~! Corgar Frizz |
Zawsze można jak Sue w Genshikenie - "Anta baka?!". A i do Frizza pasuje. ^^
|
Ja i ANTA BAKA!?... Tylko ty możesz używać tego zwrotu. W końcu będziesz pierwszym pilotem Gurrengeliona MK 2. A to zobowiązuje do czegoś, nie?
Nipah~! Corgar Frizz |
aj tam japonski, ponumerujemy siebie i bedziem mowic do siebie baka 1, baka 2 itd.
|
@Up
Rotfl ;d hmm, nie wiem co będę robił za 3-4 lata więc takie decyzje czy jade czy nie to raczej nie są na miejscu. |
Cytuj:
@anime shikabane hime aka - przebija anime fsn ;p tayutama - 1wsza ecchi komedia bez ecchi innego nie żarty słowne ^^. gintama - gintoki nie chciał uratować swoich kumpli,on serio tylko szukał jumpa XD Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S - super hero muzyki ! kiss x sis - 2 odc. a przebija 3/4 ecchi co widziałem.. no to tyle. |
Toradora! almost done >.> Znacie cuś dobrego w stylu dramat/romans bez super hiper mocy w tle? Najlepiej żeby miało kopa ; d tak jak Kimi ga Nozomu Eien i Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Potrzebuje nazw kilku romansideł w którym jest krew, pot, sperma i łzy (czyli związek przechodzi przez wszystkie możliwe katastrofy), ale takie które na długo zostaną mi w pamięci (coś al'a SD)
|
Cytuj:
|
Kurde, zadnego torrenta nie moge dorwac ;< same 0 :<
Ale dodalem Claymora, Paranoia Agent i Najica Blitz Tactics |
Opłaca się ściągać Becka i Skip Beat? Z opisu fajne, ale już się parę razy przejechałem na recenzjach, a mam ochotę na fajne anime.
|
Cytuj:
O kontynuacji akcji moga zapomniec, mogliby zaczac od nowa, lub zrobic druga wersje tego co sknocili, a nie dalej ten szajs ciagnac. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skip Beat nie widziałem, ale za to Becka widziałem już 2 razy. Kwestią czasu jest kiedy obejrzę go po raz trzeci ^^ Osobiście to jedna z moich ulubionych serii. Świetna oprawa muzyczna, a jeśli interesujesz się gitarami to kilkanaście licencjonowanych, pięknych gitar. Ma w sobie to coś, przez co podczas oglądania masz chęć grania na gitarze.
Jak najbardziej polecam. Nipah~! Corgar Frizz |
siema, możesz mi polecić jakąś wybitną serie? bez konkretnej kategorii, serie którą się pamięta dłuuugo :D większość klasyków obejrzałem a w tutejszych czasach jest tak kurewsko dużo anime, że nic nie potrafie znaleźć co bym nie trafil to jakiś syf :(
|
Tengen Toppa Gurren Lagann? Clannad + Clannad Afterstory? Hajime no Ippo?
Chyba że już je widziałeś... wtedy znajdzie się coś innego ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
A poważniej: Pale cocon? Shigofumi? Higashi no eden? Great Teacher Onizuka? Detroid Metal City xD? |
Clannad rowniez polecam wlasnie zaczelem znowu ogladac po raz 4 chyba, za kazdym razem ta seria jest coraz swietniejsza.
|
clannad odpada, usnalem po 3 odcinkach i tak sie zrazilem ze te wasze tentacle mnie nie przekonają nawet :D
z tego co napisaliscie nie ogladalem: Pale cocon Shigofumi Higashi no eden Detroid Metal City Tengen Toppa Gurren Lagann chyba zaczne od TTGL bo z niczym mi sie nie kojarzy xD |
Pale cocon - 1 odc
Shigofumi - 12 odc Higashi no eden - 11 odc Detroid Metal City - 12 odc po 12 min Tengen Toppa Gurren Lagann - 24 odc tak zebys wiedział XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
daniel zacznij od palecocon, naprawde fajne anime jak nie chcesz clannad,mozesz tez kigeki, tyz fajne, tyz jedno odcinkowe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |
|