![]() |
|
Cytuj:
|
Hej geniuszu, Seesef miał na myśli, że konsola służy wyłącznie do gier- nikt nie wspomina, że przez neta nie można grać:D
|
Cytuj:
|
Ja gralem w wowa i jestem pewny ze kazdy kto zagra na oryginalnym euro blizz servie powie ze jest lepszy niz tibia, L2 i kazde inne MMORPG bo wow > all proste !
@down Jezeli Wow byly lypszy tylko pod wzgledem grafy to nie placilo by 11mln ludzi z calego swiata co miesiac 50zl za to aby w to grac :)) |
Wiadomo ze te WoW'y itp sa lepsze pod wzgledem grafy itp, ale kazdy z nas powraca do Tibii:) (no prawie kazdy)
Inna sprawa to to ze za WoW'a trzeba placic ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
04:27 Folari [143]: 05:31 You advanced in distance fighting. 100
grats men !! go to 110 now Mar 22 2008, 07:19:54 CET Died at Level 143 by a dragon To już chyba nie ma 100. |
Potrzebuje filmiku kreconego przez Morixara z 25 albo 26-02-2008 z akcji w Carlin jak sie wyjebalo okolo 10 z Inmates, na speedshr~ juz wygasl wiec jakby ktos mial go na dysku to host please.
Edit. Nvm juz znalazlem. @down Nope :P potrzebowalem cos tylko sprawdzic na tym filmiku. |
WMV ogarniasz? :>
|
Powoooooli Grucha powraca,Nabiłem wkońcu 54lvl moim nowym Msem.
Dawno nie byłem,i chciałbym wiedzieć co się stało z graczami takimi jak -Wariors Adu -Folari -Natalon -Fast'Keff |
Cytuj:
Natalon przeszedł(?) na strone Inmates. Warriors Adu znamelockowany (Xavieradu). Keef żyje placuch. |
O ktorym natalonie ty mowisz? =]] Bo natalon jonhe to morixar i on nigdzie nie przeszedl, a zamienil sie postaciami.
|
Mass Kick ; ((((
|
omfg, w*****c sie idzie...
|
zapraszam do sppamowania na furorze pozdro
Wasz Zwidek |
Cytuj:
Twój Gotic |
Uhuh, co się serv jebie ~~. ;x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |