![]() |
|
O co ma nie policja podejrzewac? O to że napastujesz małe dziewczynki i swoich Nakama obsłizgłymi tentaclami?
Naruto Ukryty tekst:
PS. Koszyk ty na arcani ciupasz? Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
2.o nie nie...ja nie napastuje małych dziewczynek , i nie napastuje wasz tentaclami! wy tylko łatwo sie pokonać dajecie ,z tymi loli to do gro lolicona xD |
Cytuj:
30 dniowe Triale |
bleach
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@Bleach Wylaczylem po 12 minutach... |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
A ten dzisiejszy Naruto był taki w kit. Po prostu Kishi przedłużył walkę o następny tydzień. Dzisiejsza akcja mogłaby się zmieścic w paru stronach IMHO. Ty chyba nie był spoiler : ). |
Ukryty tekst:
|
Jak juz robicie hide to napiszcie wczesniej czy manga czy anime... bo juz raz wtopilem z kaszalotem i sie zdziwilem niepotrzebnie ;<
@down Dzieki za dostosowanie sie do mojej prosby :* |
Naruto, bleach
Ukryty tekst:
|
Orientuje się ktoś, gdzie znajdę wszystkie odcinki Full Metal Alchemist online? Ang/esp/pol/ger - bez różnicy. Z torrentami u mnie dość ciężko jest.
@edit: znalazłem! ;d |
Nooo... umhmhm... wrocilem z mityngu - Tompior, Rayza, dawac zdjecie!
@Komikslandia Mangi i anime naprawde duuuzooo, kupilem 4 vol Haruhi. Chcialem kupic jakis plakat, ale byly same z naruto -.-'. Figurka byla jedna fajna, Mikuru, ale za 150zl... Wole Yuki >.> |
wiadomo ze Nagato bo wolisz Loli : p
ja nie mam jak,kabel zgubiłem pod kompa... |
To czekamy na FSN Freaka xD
|
Aż strach się bać... Co mogło się tam dziać... Grocix, Tompior i (!) Rayza di Tentaclia... Któremu współczuć? ; P. A tak poza tym to zdjęcia, onegaishimas.
|
nieee ja w RL jestem inny nie Gro? : p
1 publiczne zdjęcie z tompem! ~jak bedzie tomp~ |
Nowa ksywa Rayzy, pasujaca w 100% - Przyczajony Tentacl.
Moja, tez pasujaca - Ukryty Lolicon, a Tompior... po prostu FSN Freak :S Sux. |
Cytuj:
Rayza- Ukryty Tentacl Grocix- Przyczajony Lolicon No tak bardziej pasuje IMHO : P. Btw. Po 20~ ep CG:R2 zaczynam mieć podejrzenia za każdym razem gdy zamknie ktoś oczy na więcej niż ~1.5-3 sek... |
@Nari
Niee, tak nie pasuje. :P O jakich podejrzeniach mowisz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |
|