![]() |
|
nie powinienes ale jak sie obraziles to trudno
|
Eh Michał wiesz że Cię lubie ale pomyśl czasem zanim coś napiszesz. No chyba że masz do mnie takie podejście jak do ludzi którym tutaj na forum pociskasz :P
Ide na saunę i basen, bo biegać nie lubie XD Napisz mi adres to Ci wyśle kartke z Francji. Adios. |
Burski... bo mi sie kolo od wozu spierdolilo... bo sie wyjebalem na koniu.... wyjdziesz i pomozesz ? ;d;d
niedlugo bedziesz slawny Michal i paru innych rownierz ;P tak btw. Jedyny Mekkron wybil na impreze , a takto cala reszta w domq na pc'ku XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
no Akon blysnal :DDD
|
@up
Łaaał ale błysna WOOOW !!! Ciekawe jak ty bys błysna, jak bys dostal taki telefon, pewnie zawolal bys mame... Cytuj:
Łał ale jest szydeeeraaa !!! |
jechalem koniem i kolo mi odpadlo... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
war plx ?...
|
Angelos Ty "rownierz" w domu siedziałeś :(
|
Aktualna cena 965,00 zł
Do końca Zakończona (nie 14 mar 2010 15:46:27 CET) Dziekuje dobranoc |
bry
sell: sork/dru 43sd /bez rk 45sd /bez rk 45sd /bez rk 38sd /bez rk 49sd /rk +(postman) najty 50k /bez rk 49k /bez rk 44k /bez rk 50k /bez rk 100k + 45s +55(aurea)+30(iridia) /rk bez anni i inq i wszystkich questow 80+ Warningi knighty (/bez rk) lvl: 35, 28, 33, 34, 34, 30, 36 /rk- wyrobiony rk /bez rk -rk niewyrobiony sorce/dru po 2,5 dyszki najty po 15 warn najty po piontaku ten 100k ~ za 100 pln + gp za 60 gr/10k + 36 pal za dyszke + 3x softy, po 15 + Elf-licencja z mailem 20zl __________________ Dodaj Do Koszyka ||| --------------------- __________________ Idz Do Kasy......... ||| --------------------- bez negocjacji, mozna sobie nick wybrac, moge wystawic aukcje na allegro na szybko, przelew na mbank szybko i sprawnie, z quest TYLKO deserty porobione. :) Kontakt na gg 20835580 |
Anno Dran
Mar 14 2010, 22:54:36 CET Slain at Level 124 by Ammonsius, Asillees, Simoon Xelia, Viccery, Xsardat and Yanosik. Mar 14 2010, 22:43:06 CET Killed at Level 124 by Bruce Issin, Kenami, Viccery and Victeron. Mar 14 2010, 14:44:17 CET Slain at Level 125 by Akon Yode, Jazon Van Armin, Khotas, Marozi, Razon Arwina, Vallher and Xovvasfes. MISTRZ !!!:cup: 23:16 You see a backpack of holding (Vol:24). 23:16 You see frozen starlight. @\/ Kłócił bym sie xD |
I tak nie przebije Montheusa
|
Po coś chyba wbijał te lvle? nie tak jak wy non pvp serwer prowadzicie.
|
Przynajmniej wkońcu coś się dzieje ... :p jestem tylko ciekawy ile to potrwa i czy coś z tego wyjdzie xD btw co montheus zrobił ?
|
Cytuj:
DZIEEEKI !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |
|