![]() |
|
@arktoss:
Jezeli mozliwe to mnie tez zapisz;) raczej dobije 4 levele do maja:) Pozdro i gz Ruuud:D:D:) |
Ark@ To mnie też juz masz:D jakoś to dobije, wkońcu tylko 5 lvli:P
|
Lag moze byc niebezpieczny :)
2 Efreety zjechaly full mane w 1 sekunde thx Culess ze dales rade mnie wyuhac ;p Nie probojcie tego w domu :D
http://img49.imageshack.us/img49/89/uo01327ec.jpg tu jest 2/3 hitow wiecej sie nie zmiescilo |
Małe pytanie, sorry że bez ss ale dziś jeszcze wrzucę ;)
Więc mamy zamiar iść na dla w następującym teamie..: 52 EK skille 78/77 63 Palek 81 dist Ja :P Ile wziąść runek i jakie...? Zamierzam wziąść 2 bp hmm, qpić kilka sd, dorobić explo i 2 bp manasków. Ile uh dla blokera wziąść? Gdybyśmy chcieli jeszcze kilka czerwonych smoczków poubijać to ogółem ile runek...? I czy knight ma walić z d lance czy full def z f axe i dem shieldem? Tak poza wszystkim... Gz leveli, advansów, skilli... |
|
Gz All Advencow ;)
Gratuluje wszystkim advencow ;)
Mi wczoraj wszedl 6 mlvl ;) na 46 lvl ;p Jeszcze raz GZZ szczególnie dla Ruuda ;) C ya In Game... ;) |
Kto chce zagrac w pacmana? :D
http://i35.photobucket.com/albums/d155/letus/UO0079.jpg |
Jak masz cos do niego to napisz w tibi a nie na forum X(
|
Dawidq Ok xD ale mnie dojechałeś OMG co ja teraz zrobie??!! No nic trzeba żyć dalej xD Żeby nie bylo,że bez ss jak Dawidek :*
http://i42.photobucket.com/albums/e316/emasqad88/85.jpg |
:(
Cytuj:
@ Apr 07 2006, 17:00:56 CET Killed at Level 51 by a black knight a tak sie konczy moja gra w tibie:) Odrazu chcialem podziekowac wszystkim kumplom ktorzy byli ze mna zarowno jak i w dobrych chwilach jak i w tych zlych... @Nois - Dobry wujek - Dziekuje @Fethor - Osoba dla ktorej tu gralem - Dziekuje @Haohmaruu - Evul Bloker -Dzieki za te dle ;P @Funuman - Evul Shooter - Dzieki za wszystko :) @Neon - Dzieki za wszystkie hunty ;P - 3maj sie gogo 100 @Urwis - Dziekuje za wszystko - Zycze ci zeby tych vampek wiecej lecialo @Madam - Dziekuje za all rozmowy i porady :):) - Gogo 100 @Saian - Dzieki wszystko - gogo 200 i nie zalamuj sie deadami tak jak ja;P @Qucu - Dzieki za wszystko - i sorka za poczatki ;P @Kotr - Dzieki za wszystko :):) @Hank - Dzieki za wspolnego expa - Gogo 100 @Yama - Dzieki za wszystko , za dle ;P - Kiedy sellasz loot ;P @Tharek - Dzieki za wszystko - Dawaj tym sorcem do 100 ;P @Gammbler (azura) - chociaz nie grales tu zemna to i tak mnie wspierales-Thx @Wójcik - Thx za wszystko - Gogo 100 (zbieraj te burst ;P:P) @Grev - Dzieki za wszystko , Hunty tez ;P - Gogo 200 @Sophija - Dzieki za wszystko - :):) @Anielski - Dzieki za to ze to ty pomagalesmi wbic 50 lvl :):)-wracaj do starej dobrej formy @Male - Dzieki za wszystko - Powodzenia Mysle ze nikogo nie pominełem i chcialbym zyczyc innym sukcesow @Nerka 200 lvl ;P @Komar 200 lvl ;P @Yoozek 200 lvl ;P @ I Calej reszcie czego chca bo juz niewiem co napisac Papa :):) |
@UP
nieee !!! zobacz na moja Dead liste... przed wczoraj tez deada zaliczylem.. To tylko gra.. Broniu :( ODROBISZ.. ja bym chcial z toba jeszcze huncic :(:(:( nie ròb nam tego ;/ GRAJ ! pamietaj tibia to tylko GRA |
ehh szkoda :(
Ale dzieki za wspólna gre i powodzenia.... może kiedys zatesknisz za nami... i powrócisz... |
Szkoda ze odchodzisz ;(
Szkoda ze odchodzisz, miejmy nadzieje ze jeszcze kiedys wrocisz na starą, poczciwą Celeste ;) moze za dobrze cie nie znalem ale przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciólmi, ja bym nie konczyl po jednym dedzie ;/ a w jakich okolicznosciach Dedles ? Ze od razu skonczyles ;( ???
|
nom wielka szkoda broniu :(:(
dzieki za all :) moze kiedys powrocisz do nas :P |
a tam kurwa broniu pierdolisz "lepiej ho zemna dzisaj na dl ja stawiam :D
|
|
;p
|
Mam nadzieje ze to moj osatni loot jaki lotnołem w tej grze..
http://i7.photobucket.com/albums/y29...ot/rhedrdl.jpg Last Always be first, i think, Not Lose, Bad Boy for ever |
hmmm minęło sporo ponad tydzień i myślę, że ten czas to wystarczy aby ludzie zachowywali się tu jak trzeba.
W przeciwnym razie- temat zostanie zamknięty na dłużej. |
czyzby thristen odchodzil ?
gz up~~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |
|