Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 09-04-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korzen_82 (Post 1359770)
Widocznie nikt nie słucha Catrishii w Median i jeśli nawet da inva Dejwidkowi to mogą go wywalić bez problemu =) jesteś prawdziwym władcą serwa ;) pozatym all wiedzą że jest noobem to po co tylko dawać inva i patrzeć na lvl

po pierwsze inva dal nuskei
po drugie problem polegal ze byl przeciwko nam w wojnie i komus to nie odpowiadalo
po trzecie tak wladam servem i nie placz juz bo jestes zerem

Korzen_82 09-04-2007 10:49

[quote=Cataclism;1359776]po pierwsze inva dal nuskei
po drugie problem polegal ze byl przeciwko nam w wojnie i komus to nie odpowiadalo
po trzecie tak wladam servem i nie placz juz bo jestes zerem[/QUOTE

po pierwsze ja zrobiłem chara od zera i ejstem z tego dumny
po drugie jesteś głupim złodziejem i jednym wielkim gównem
po trzecie na fotkach wyglądasz na ciote i normalnie ma sie chęć Ci wpier***
po czwarte nie podniecaj sie jaki to jestes wspaniały po każdy na tym forum uważa Cie za JEDNA WIELKĄ CIOTE... nie widzisz tego?? to sobie okulary zmien na mocniejsze

Cataclism 09-04-2007 10:56

[quote=Korzen_82;1359786]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1359776)

po czwarte nie podniecaj sie jaki to jestes wspaniały po każdy na tym forum uważa Cie za JEDNA WIELKĄ CIOTE... nie widzisz tego?? to sobie okulary zmien na mocniejsze

ale mi pojechales omigut juz mam plakac ?
btw fajnie ze jestes dumny z siebie bo zrobiles postac w tibi na non pvp gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Korzen_82 09-04-2007 10:59

[quote=Cataclism;1359797]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korzen_82 (Post 1359786)

ale mi pojechales omigut juz mam plakac ?

Nie chodziło o to żeby po kimś pojechać tylko o to żeby pokazać że nie tylko inni są źli a Ty taki wspaniały.... bo masz za wysokie mniemanie o sobie.. i mam nadzieje w RL sie nie podniecasz w rozmowach z kolegami że "Władasz serwem" bo to jest chore...

ButcHer-Szalony 09-04-2007 11:01

idiota

Cytuj:

/ no ba jak gadasz ze jest ciota.. a wiesz co to znaczy?? jak tak piszesz all czas to widze ze chyba w torbe walisz....ciekawe czy bys mi dal rade :] 8o

Cataclism 09-04-2007 11:01

[quote=Korzen_82;1359808]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1359797)

Nie chodziło o to żeby po kimś pojechać tylko o to żeby pokazać że nie tylko inni są źli a Ty taki wspaniały.... bo masz za wysokie mniemanie o sobie.. i mam nadzieje w RL sie nie podniecasz w rozmowach z kolegami że "Władasz serwem" bo to jest chore...

w rl nie gadamy o tibi mamy inne zajecia ale widze ze ty to wyklady dzieciaka na podworku dajesz co to jest tibia bo tak cie ona jara

Toca 09-04-2007 11:02

Cytuj:

O jest wielki wszechwiedzacy korzen, i co stalo sie cos o poi ty idioto ? mowiles ze pokazesz filmik itp, ale chyba sie lekko zgasiles ;(

Cataclism 09-04-2007 11:04

[quote=Toca;1359814]
Cytuj:

O jest wielki wszechwiedzacy korzen, i co stalo sie cos o poi ty idioto ? mowiles ze pokazesz filmik itp, ale chyba sie lekko zgasiles ;(

on myslisz ze duzo wie a nie wie nic xD misiu xD

Korzen_82 09-04-2007 14:50

[quote=Toca;1359814]
Cytuj:

to nie filmik tylko dwa filmiki i byly na tym forum jakies 20 stron wcześniej.... szkoda tylko że moderator usuwa linki to takich rzeczy :p jak cos pisz na priv i dostaniesz

@Catrishia
nie gram tylko na harmonii ale mam tu też +80 lvl. Ale z powodu takiego zjeba jak Ty nie podam Ci nicka bo jesteś gówniarzem którego all równa z gównem w RL i musisz odreagować w tibii ;) pozdro

Morbom 09-04-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1359748)
moze chcesz wiecej mojich fotke ? http://www.fotka.pl/profil/grabolek87/ masz tylko sie nie pal*j

Moje cechy
dowcipny, inteligentny, miły, przyjacielski, przyjazny, wyluzowany
BUHAUAHUHAUA inteligentny....

Mia~ 10-04-2007 01:51

ale modek pojechal xD

Zimpa 10-04-2007 02:17

moze teraz przestaniecie sie klocic...

Nawet nikt nie napomnial ze Keekz przezyl dhq solo style ani tego ze dray~ padl od lexity also solo style ;/ tyle ze nadal nie wiem jak to sie stalo

BTW. nadal jestem pod poteznym wrazeniem wiec zareklamuje film "wykolejony"<derailed> naprawde dobry film

Edit:
Modek tez z wroclawia normalnie piwo mu postawie
@ Mia~
Kto od kogo zkopiowal location/lokalizacja????

Ascario 10-04-2007 02:24

A moze ktos sie wypowie na temat akcji [CHAR]Yuperdo[/CHAR] podczas robienia 8 misji banuty?;) Wczesniej chyba nikt o tym nie wspomnial.

Ajron 88 10-04-2007 03:10

Zamiast wydażenia chciałem odesłać wszystkich do tematu na forum tibia.com w dziale Galany, temat nazywa sie @Vaero , założył go Toxo yeangus , można sie nieźle uśmiać jak ktoś jedzie na kogoś za cheatowanie a post poniżej dana osoba też jest besztana za to.. ot obraz Galany ;D

libner 10-04-2007 03:29

LoL? Wam sie nudzi smiac sie z kogos jak wyglada na rl? -.- macie moje foty moze wam sie lepiej zrobi jak sie posmiejecie
Kod HTML:

http://laybner.fotka.pl

Kod HTML:

http://youtube.com/watch?v=xf8gs3BsUsE
<< a tu ja na dzien wiosny xD

Btw. ktos tam napisal ze "all" maja Cati za ciote -.- ps. ja nie mam -.- nie lubie go bo trzyma z hwlczykami i w*****l mnie tym ze napisal ze polska to bagno czy cos tam ale nie mam go za ciote -.-

Toca 10-04-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1363235)
CO SIE STALO? Xd

Adminowi nie chcialo sie pewnie kasowac pojedynczo postow to usunol wszystkie xD

FajerWarjor 10-04-2007 20:55

galanawar.no-ip.org ip do ots galana war

Cataclism 11-04-2007 00:01

nie napisalem ani jednego bluzga i wykasowano moje posty wiec pewnie adminowi sie poprostu nie chcialo czytac ktore sa obrazliwe

Slovik 11-04-2007 00:05

Ciekawy jestem jak tam z serwikiem na którym jestem retired od dawna, lecz niedawno wróciłem i znowu Retired ;>

libner 11-04-2007 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1363765)
Ciekawy jestem jak tam z serwikiem na którym jestem retired od dawna, lecz niedawno wróciłem i znowu Retired ;>

Niesamowicie inteligentny post -.-' nvm

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31.