![]() |
|
Cytuj:
po drugie problem polegal ze byl przeciwko nam w wojnie i komus to nie odpowiadalo po trzecie tak wladam servem i nie placz juz bo jestes zerem |
[quote=Cataclism;1359776]po pierwsze inva dal nuskei
po drugie problem polegal ze byl przeciwko nam w wojnie i komus to nie odpowiadalo po trzecie tak wladam servem i nie placz juz bo jestes zerem[/QUOTE po pierwsze ja zrobiłem chara od zera i ejstem z tego dumny po drugie jesteś głupim złodziejem i jednym wielkim gównem po trzecie na fotkach wyglądasz na ciote i normalnie ma sie chęć Ci wpier*** po czwarte nie podniecaj sie jaki to jestes wspaniały po każdy na tym forum uważa Cie za JEDNA WIELKĄ CIOTE... nie widzisz tego?? to sobie okulary zmien na mocniejsze |
[quote=Korzen_82;1359786]
Cytuj:
btw fajnie ze jestes dumny z siebie bo zrobiles postac w tibi na non pvp gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
[quote=Cataclism;1359797]
Cytuj:
|
idiota
Cytuj:
|
[quote=Korzen_82;1359808]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Toca;1359814]
Cytuj:
|
[quote=Toca;1359814]
Cytuj:
@Catrishia nie gram tylko na harmonii ale mam tu też +80 lvl. Ale z powodu takiego zjeba jak Ty nie podam Ci nicka bo jesteś gówniarzem którego all równa z gównem w RL i musisz odreagować w tibii ;) pozdro |
Cytuj:
dowcipny, inteligentny, miły, przyjacielski, przyjazny, wyluzowany BUHAUAHUHAUA inteligentny.... |
ale modek pojechal xD
|
moze teraz przestaniecie sie klocic...
Nawet nikt nie napomnial ze Keekz przezyl dhq solo style ani tego ze dray~ padl od lexity also solo style ;/ tyle ze nadal nie wiem jak to sie stalo BTW. nadal jestem pod poteznym wrazeniem wiec zareklamuje film "wykolejony"<derailed> naprawde dobry film Edit: Modek tez z wroclawia normalnie piwo mu postawie @ Mia~ Kto od kogo zkopiowal location/lokalizacja???? |
A moze ktos sie wypowie na temat akcji [CHAR]Yuperdo[/CHAR] podczas robienia 8 misji banuty?;) Wczesniej chyba nikt o tym nie wspomnial.
|
Zamiast wydażenia chciałem odesłać wszystkich do tematu na forum tibia.com w dziale Galany, temat nazywa sie @Vaero , założył go Toxo yeangus , można sie nieźle uśmiać jak ktoś jedzie na kogoś za cheatowanie a post poniżej dana osoba też jest besztana za to.. ot obraz Galany ;D
|
LoL? Wam sie nudzi smiac sie z kogos jak wyglada na rl? -.- macie moje foty moze wam sie lepiej zrobi jak sie posmiejecie
Kod HTML:
http://laybner.fotka.pl Kod HTML:
http://youtube.com/watch?v=xf8gs3BsUsE Btw. ktos tam napisal ze "all" maja Cati za ciote -.- ps. ja nie mam -.- nie lubie go bo trzyma z hwlczykami i w*****l mnie tym ze napisal ze polska to bagno czy cos tam ale nie mam go za ciote -.- |
Cytuj:
|
galanawar.no-ip.org ip do ots galana war
|
nie napisalem ani jednego bluzga i wykasowano moje posty wiec pewnie adminowi sie poprostu nie chcialo czytac ktore sa obrazliwe
|
Ciekawy jestem jak tam z serwikiem na którym jestem retired od dawna, lecz niedawno wróciłem i znowu Retired ;>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |
|