![]() |
|
Cytuj:
idz na orsze albo morgarothy,ewentualnie ghazbarany z nieskonczonych sd bij XDD @robek Cytuj:
@Level 40 knight uzywaj mana potow,expic mozesz na dc i EF |
Cytuj:
Czytaj tą wiadomość dokładnie to może zrozumiesz ... |
Cytuj:
|
37 ms i 40m lvl
eq:b robe p legi bohy c helmet dragon shield |
Cytuj:
|
Cytuj:
YYYY u are noob??? Demon helmet to nie majatek 70-80k :D Nie jestem noobem jak ty ze maze o jakims lepszym secie Moze by przyszlo ci do tego pustego łba ze to sec char |
Gdzie expić 50 ms Blue Robe Warrior Helmet Plate Legs BoH Amulet of Loss Tower Shield Wszystkie Najlepsze Wandy Gdzie FACC i Lodowe Wyspy Odpadają bo Zawszę Tłok ;/ WASTE nie ważne mam jeszcze kumpla 50 rs więc propozycje proszę na hunt Single i Multi xD I ewentualnie co wziąć Jakieś Alternatywy itp.
Proszę o Pomoc |
up* poco ci aol? 50 ms najlepsze miejsce dla takiego sorca to As-y w ank ,a i sprzedaj ten warrior helmet to tylko szkoda capa i kup Hat of the mad 1+ mlv tak samo z blue robe sprzedaj i kup Focus cape lub cos w tym stylu w ogole kup cale eq zeby ci mlv dodawalo :d
|
32(37mlvl) sorcerer z pacc gdzie expic/ proszę o mapkę jak można i jak dojść(pierwszy sorc, pierwszy pacc)
|
Cytuj:
@---Ogorek--- Peninsula tomb -2 w ankrahmun, mino tower na darashii -3 |
Cytuj:
@edit Asy na Zachodzie czy Wschodzie? |
who cares
ots x999 to jeden chuj |
torty tylko? a nie ma innej opcjii? ;/
|
Cytuj:
Strona tibia.com POLECAM !!! |
Proszę o pomoc w doboru expowiska. Zależy mi na solidnym zarobku i szybkim expie. Dane postaci:
42 poziom 5 poziom magiczny 64/62 skille PACC Eq: RH, DSM, CROWN LEGS, BOH, DEMON SHIELD, BRIGHT SWORD, PLATINUM AMULET, CRYSTAL RING |
Raymo idz na dark katedre expij na 1 piętrze i tam spokojnie w 1 h wbijesz 1 lvl
|
Cytuj:
|
@up
ancient scaraby , tomby , dragi. Moje pytanie. Gdzie expić 42 elite knight ( pacc ofc ^^ ) z skillami 68/67 i 5 mlev. Eq ; rh , dsm , b legs , bohy , demon shield , noble axe , p ammy. Podajcie kilka możliwości , np. żółwie i barby. I jeszcze jedno pytanie co lepsze żółwie czy barby ;p. |
up
hmm.. mysle ze zolwie sa bardziej bezpieczne ale z kolei na barbach moze byc znacznie wiekszy + wbij pare lvl +- 45 i skille 70 a potem sredni camp stoi przed toba otworem a jesli masz postmana to ......... lootbagi marzenie:D
|
Hmmm
86 rp skille : 85/60 < przepraszam za moje skille ;p eq : bardzo podstawowe, nic wypasionego a więc tak ... szukam alternatywy, ciekawych miejsc ... zalezy mi na miejscach gdzie bede mial cisze i spokoj nie musze wychodzic na + moze byc maly waste albo 0 nie podaje miejsc na ktorych expilem jak dotad, zeby nikt sie nei sugerowal, jestem ciekawy co kto wymysli i prosze zeby nie wypowiadly sie osoby ktore nie maja bladego pojecia o postaciach na takim lvl ... Dam rade na tombach na najnizszym poziomie za teleportem ? tj behemothy/necro/bone/ancienty/banshee/lichs <tak wiem ze dam rade rozjechac kazdego z tych potworów lol, tylko czy na takim skillu i lvlu bede mial jak uciekac w tombach przed np. behemotem i czy dam rade go pojechac bo bede emial tyle swobody> poza tombami interesuja mnie inne miejsce .... wypowiadac sie ! |
@up
po 1, proszę nie podniecaj się lvl. po 2, nie chwa się skillami , nie są dobre na twój lvl. po 3, ofc uciekaj ale dzieci co kupiły postacie na allegro nie mają pojęcia gdzie expić. Więc ci podpowiem... Dragi Tomby za tp (niżej nie złaź chyba że chcesz waste) Lizardy Anciety Np ^^B) |
Cytuj:
-inne tomby -4 tez polecam, jest dobrze, exp po 100k/h na niektorych bedziesz darl jak bedzie dobrze -polecilbym tez quary, lich hell, bb island (nie wiem czy nie za wolno), malade i talahu (hydra i gs island, hydry z assassinkami) -frosty z assassinkami -hydry na tiquandzie - cale hero cave (oprocz demon hellu/grima ofc) - ewentualnie vamp hell -wrl z kumplem -infernalisty -jakies tam dzielnice yalahar, np war golemy, dle z assassinkami - culty najnizsze poziomy - wyrmy - grim reapery up down mam nadzieje ze wystarczajaco, jak ebdziesz cos chcial wiedziec z w/w expowisk pw do mnie @up pro jestes, lizardy? TOMBY ZA TP Z WASTE NA 90RP? HAHAHA, LUDZIE, WY CZASEM DOBIJACIE... ps. co w tym takiego ze ktos nie wie gdzie expic? |
Zeby expic w "Zatopionej Dzielnicz Yalaharu" musze miec procz hotd explorera?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie expić 50 ms Blue Robe Warrior Helmet Plate Legs BoH Amulet of Loss Tower Shield Wszystkie Najlepsze Wandy Gdzie FACC i Lodowe Wyspy Odpadają bo Zawszę Tłok ;/ WASTE nie ważne mam jeszcze kumpla 50 rs więc propozycje proszę na hunt Single i Multi xD I ewentualnie co wziąć Jakieś Alternatywy itp. Proszę o Pomoc Ponawiam |
a co mnie to obchodzi? masz propozycje podane i mozesz sie do nich stosowac lub nie, jak nie to cze
|
a jak ci się asy nudzą, to zmień profesje. proste
|
@Robek - bardzo dziekuje, duzo fajnych miejsc - o czesci wiedzialem o czesci nie. zainspirowales mnie, teraz bedzie troche latwiej podjac decyzje i urozmaicic expienie ;D
@kromka - nie sil sie na zlosliwosc. nie podniecam sie swoim lvl i skillami ktore mam slabe a nawet bardzo ... i dobrze o tym wiem. nieznajomosc miejsc do expienia wiąże sie z tym ze nie mam kasy na pacca przez co expie zazwyczaj na pohu czy dragach veno. Teraz akurat moglem sobie pozwolic na pacca i stad moje zapytanie. poza tym jestem prawie pewien ze gram neico dluzej od ciebie <spojrz chociazby na moje dolaczenie n a forum> i nie formuuj pochopnych wnioskow ze ktos kupil postac na allegro jak nie masz o tym pojecia. |
aha i jeszcze jedno kromko kochana - na ancientach i tombach za tp to ja expilem dawno dawno temu na 45 lvl masterem, wiec szczerze mwoiac nei widze szybkiego expa 90rp~
nie masz pojecia ale bedziesz sie wypowiadal i szydzil. przepraszam za offtop ... |
Cytuj:
ps. luvanton, nie przejmuj sie noobami, coraz wiecej ich na forum |
Level 21, magic level 17 (w spirit cloak), master sorcerer
steel helmet, spirit cloak, plate legs, leather boots, dwarven shield, wand of decay/dragonbreath/vortex OK, muszę się jakoś odnieść do tego, co napisaliście mi wcześniej ;) *Cyklopy i mino pod Thais - odpadają ze względu na przeludnienie *Wieża minotaurów na Darashii (tylko poziom 0 i wyższe, na podziemia jestem za słaby) - można na nią wpaść i wybić zwykłe mino, ale żeby tam expić nawet kilkanaście minut? Nie wydaje mi się... *Roty na Liberty Bay - byłem, sprawdziłem, już wolę te na Darashii, których mam tak serdecznie dosyć :) Jeszcze te tarantule na Liberty :o *Cyclopolis - patrzyłem mapę respawnu na Tibian Earth, nawet na -1 bym nie dał rady (6 cyców? :o) *Minosy i elfy na Yalahar - narazie nie mam tam dostępu Co do larv, to faktycznie nie ma sensu tam expić. Chciałbym dodać, że nie jestem super znawcą Tibii, a to co wyżej napisałem jest głównie efektem moich własnych doświadczeń. Czekam, jak wy odniesiecie się do mojej wypowiedzi. Proszę o więcej sugestii, gdzie, według was, mógłbym expić oraz co powinienem kupić z eq (Solera to stary świat, na Tibia.com pisze "full", rzeczy są tutaj raczej dosyć tanie). Z góry dziękuję za pomoc, Marixon |
???
Druid 17lvl,11mglvl,spirit cloak, hat of the mad, plate legs, crocodile boots, moonlight rod, crown shield|||||NIE MAM PACC jak cos
I expie se na cycach na poludniu i na mino ale sie mi to nudzi i tam duzo ludzi ale sie zrymowalo;p)Ale na serio to gdzie expic.orty- za malo expa,orc-tak samo POWIE MI KTOS???????????????????????????????X(X(X(:evul::cy clops: |
halo
jest tu ktos? napisane o godzinie12.57;p
|
36 pal 65 dist pacc arena ^^ gdzie można dobrze poexpic ?:>
|
Cytuj:
Minosy,roty,cyclopy,ew. amazon camp... Cytuj:
A i jeszcze cyclopolis -2 |
Gdzie expic 53lvl knight? 76/72 skill... pacc arena? chodzi mi o miejscowki 30k+/h scaraby odpadaja... crown armor/k-legs /assasin dagger/boh/leather boots / crown shield crus helmet i scarf
|
Cytuj:
|
no dobra więc poexpie na cyckach.ćóż:baby:
|
Witam,
Moja postac to knight 40 lvl skille 65/64. Eq : Golden Arm, BS, Medusa Shield, Crown Helmet, K-Legs. Chciałbym żebyście poradzili mi czy w moim przypadku jest sens expić na PoHu? Dopuszczam brak zysku ewentualnie nieduzy waste przy przyzwoitym expie. Jestem już zmeczony dotychczasowymi expowiskami i musze poszukac czegos nowego. :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |
|