![]() |
|
@Up
Ja wychodzę na dwór i nie rozumiem. Oświeć mnie. |
Cytuj:
|
@up
tzn ja nie rozumiem już. Jak Ci się Tibia nudzi, to wychodzisz i rozmawiasz o niej z połową osiedla? o.O jaaa pierdole. to jest patologia psychiczna jakaś. |
Cytuj:
mam z takich jak ty niezłą beke. kto ma inne zdanie na tym forum oznacza że musi mieć patologie psychiczną ? zastanów się czasem bo napisać jakieś brednie i rzucić mięsem każdy potrafi. |
jakie inne zdanie?:\
czyli jeśli ktoś wyjdzie na dwór i zacznie gadać o tibii, to pojmie, że kibicowanie Lechii Gdańsk jest bardzo ważnym aspektem w życiu każdego gdańszczanina, a jak ktoś się z tym nie zgodzi, to jest ciotą? damn |
Deska z Ciebie. Pusta.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z drugiej strony, strasznie ludzi podzieliłeś. nie gram w nic na kompie, chodzę tylko na ważniejsze mecze ŁKSu, palę i piję. jak mnie określisz? bo jestem ciekawy. Kozak? Dzieciak? Czy co? @Urlikk szpan? czemu większość ludzi traktuje to w taki sposób. Powiedz mi, czemu potrafię się dogadać z takim 'dziecinnym' człowiekiem, który pali i pije, a z takim, który życia poza komputerem nie widzi nie umiem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
już rozumiem :) Cytuj:
|
nie wiem, mnie tam nigdy nie ciagnie do fajek rozmawiajac z kims na imprezie itp choc czasem mnie nachodzi ochota, wlasnie na imprezach, ale to raz kilka miesiecy..
|
Wydawanie 600zl miesięcznie(jak moi rodzice) na wysuszoną roślinę owiniętą papierkiem to imo kretynizm.
|
Cytuj:
lasooH zapodaj foteczke =* |
Skoro tutaj się komentuje zdjęcia to chyba powinieneś je komentować?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ten ze zdjeciami z mangi