Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Ulrikk 30-03-2009 21:24

@Up
Ja wychodzę na dwór i nie rozumiem. Oświeć mnie.

Liper 31-03-2009 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2510059)
@Up
Ja wychodzę na dwór i nie rozumiem. Oświeć mnie.

owned :D wychodzisz i gadasz o czym ? wiesz co, u mnie pół osiedla gra i wychodząc gada głównie o tibi ;)

Snopeczek 31-03-2009 18:26

@up
tzn ja nie rozumiem już. Jak Ci się Tibia nudzi, to wychodzisz i rozmawiasz o niej z połową osiedla? o.O jaaa pierdole. to jest patologia psychiczna jakaś.

Liper 31-03-2009 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2510651)
@up
tzn ja nie rozumiem już. Jak Ci się Tibia nudzi, to wychodzisz i rozmawiasz o niej z połową osiedla? o.O jaaa pierdole. to jest patologia psychiczna jakaś.

gdzie tak napisałem ?

mam z takich jak ty niezłą beke. kto ma inne zdanie na tym forum oznacza że musi mieć patologie psychiczną ? zastanów się czasem bo napisać jakieś brednie i rzucić mięsem każdy potrafi.

domin3x 31-03-2009 21:55

jakie inne zdanie?:\
czyli jeśli ktoś wyjdzie na dwór i zacznie gadać o tibii, to pojmie, że kibicowanie Lechii Gdańsk jest bardzo ważnym aspektem w życiu każdego gdańszczanina, a jak ktoś się z tym nie zgodzi, to jest ciotą? damn

Gelt 31-03-2009 21:58

Deska z Ciebie. Pusta.

Ulrikk 31-03-2009 23:01

Cytuj:

owned wychodzisz i gadasz o czym ? wiesz co, u mnie pół osiedla gra i wychodząc gada głównie o tibi
To chyba ty jesteś zbyt dziecinny, aby zrozumieć, że picie, palenie i inne gówna robione dla szpanu są o wiele głupsze niż marnowanie życia przed kompem, bo to drugie robi się dla siebie, a nie dla kumpli. Widzę, że masz się za kozaka, bo od 2 dni nie wbiłeś na tibie, czy jak?

Snopeczek 31-03-2009 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liper (Post 2510813)
gdzie tak napisałem ?

mam z takich jak ty niezłą beke. kto ma inne zdanie na tym forum oznacza że musi mieć patologie psychiczną ? zastanów się czasem bo napisać jakieś brednie i rzucić mięsem każdy potrafi.

nie zrozumiałeś. powiedziałem przecież, że nie rozumiem o co chodzi. więc mi wytłumacz. ...
z drugiej strony, strasznie ludzi podzieliłeś.
nie gram w nic na kompie, chodzę tylko na ważniejsze mecze ŁKSu, palę i piję. jak mnie określisz? bo jestem ciekawy. Kozak? Dzieciak? Czy co?

@Urlikk
szpan? czemu większość ludzi traktuje to w taki sposób. Powiedz mi, czemu potrafię się dogadać z takim 'dziecinnym' człowiekiem, który pali i pije, a z takim, który życia poza komputerem nie widzi nie umiem?

Exodus 01-04-2009 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2511004)
@Urlikk
szpan? czemu większość ludzi traktuje to w taki sposób. Powiedz mi, czemu potrafię się dogadać z takim 'dziecinnym' człowiekiem, który pali i pije, a z takim, który życia poza komputerem nie widzi nie umiem?

Palenie to chyba wlasnie sie zaczyna dla tzw szpanu, a pije sie dla siebie :P Chyba niewiele osob zaczyna palic, bo im fajka smakuje, dopiero po czasie sie przyzwyczajaja.

Ulrikk 01-04-2009 12:46

Cytuj:

Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi o to, że każdy palący lub pijący robi to dla szpanu, chodziło mi o konkretne osoby, które to robią tylko dla szpanu, o których pisał Lechista w poście zacytowanym przez Lipera.

Snopeczek 01-04-2009 14:36

@up
już rozumiem :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2511126)
Palenie to chyba wlasnie sie zaczyna dla tzw szpanu, a pije sie dla siebie :P Chyba niewiele osob zaczyna palic, bo im fajka smakuje, dopiero po czasie sie przyzwyczajaja.

no jest w tym trochę racji, oczywiste. ale przecież nikt nie zaczyna palić samemu, gdzieś się po kątach chowając, najczęściej ze znajomymi. Nie jestem nastoletnim blokersem blokersem palącym w tramwaju, z klubową smyczką zawieszoną na szyi, na której wisi telefon z muzą rozjebaną na full. Ale rozmawiając ze znajomymi, na imprezach czy przy piwku trudno nie zapalić, ot tak by się wyluzować ;)

Exodus 01-04-2009 19:57

nie wiem, mnie tam nigdy nie ciagnie do fajek rozmawiajac z kims na imprezie itp choc czasem mnie nachodzi ochota, wlasnie na imprezach, ale to raz kilka miesiecy..

Ulrikk 01-04-2009 22:30

Wydawanie 600zl miesięcznie(jak moi rodzice) na wysuszoną roślinę owiniętą papierkiem to imo kretynizm.

Ev3n 02-04-2009 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2511668)
Wydawanie 600zl miesięcznie(jak moi rodzice) na wysuszoną roślinę owiniętą papierkiem to imo kretynizm.

Fajnych masz rodzicow:) Ale ten launs i bauns dotyczacy palenia wysuszonej roslinki owinietej papierkiem zostaw dla siebie. Tu sie komentuje zdjecia, a nie zwierza z problemow, tudziez patrz http://forumdlanastolatkow.pl

lasooH zapodaj foteczke =*

Ulrikk 02-04-2009 15:12

Skoro tutaj się komentuje zdjęcia to chyba powinieneś je komentować?

Liper 02-04-2009 15:42

Cytuj:

patrzcie jaki bogacz !

Cytuj:

To chyba ty jesteś zbyt dziecinny, aby zrozumieć, że picie, palenie i inne gówna robione dla szpanu są o wiele głupsze niż marnowanie życia przed kompem, bo to drugie robi się dla siebie, a nie dla kumpli. Widzę, że masz się za kozaka, bo od 2 dni nie wbiłeś na tibie, czy jak?

Heh, ja skończyłem grać zanim Ty zacząłeś :P. Masz racje lepiej siedzieć przy kompie niż iść na impreze i się najebać z kumplami i koleżankami o kurwa przebijasz wszystkich.

Ulrikk 02-04-2009 16:15

Cytuj:

Heh, ja skończyłem grać zanim Ty zacząłeś
Faktycznie masz się czym chwalić xd

Cytuj:

Masz racje lepiej siedzieć przy kompie niż iść na impreze i się najebać z kumplami i koleżankami o kurwa przebijasz wszystkich.
Tak ciężko kurwa zrozumieć, że chodziło o picie dla szpanu, wbrew sobie?

Lasooch 02-04-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ev3n (Post 2511898)
lasooH zapodaj foteczke =*

Parę już chyba jest przecież.

Lechista 03-04-2009 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liper (Post 2510010)
Znudzi Ci się tibia, wyjdziesz na dwór - to zrozumiesz.

Człowieku, od dobrych 3 lat nie gram w Tibię. To jest Owion ...

Mazur199 05-04-2009 19:01

@ten ze zdjeciami z mangi

omfg,zeel,zeel,zel, dno i 4metry mułu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07.