![]() |
|
|
|
fajne ss'y, gz all
|
zal.pl
ktos mi powie czy jak jest takie cos ze danera dostala off
i laly cie potwory w tym momencie to padne czy poporstu jak wlacza to tak jak restet? |
^
Ja ded, nerd din, lady aima, van the leth~, kriszak jeszsze pare osob:) @down ja pirate ghosty din aima behe lethal tomb/hydra kriszak gsy do tego ban na knighcie mam haha :D |
up@ a na czym? :\
tak do 16 z groszami to sie jeszcze w miare gra... A tak btw. Na danerze kiki, zachecam niektorych z Was do poznania swiata zewnetrznego, da sie lubic, nie gryzie... No naprawde!! ;] ;] ;d |
up@ a na czym? :\
tak do 16 z groszami to sie jeszcze w miare gra... A tak btw. Na danerze kiki, zachecam niektorych z Was do poznania swiata zewnetrznego, da sie lubic, nie gryzie... No naprawde!! ;] ;] ;d |
nie tylko na danerze, wszystkie amerykanskie serwery off...
co z tego jak exp x2 jesli jest 2x wiecej kickow.... |
a ja sie ciesze bo mi boty kickuje ze spota xD
|
|
Banuta Quest
kto nie ma 8 misji do banuty jutro wieczorem zrobie
nieczajek pozdro:evul: |
Hum.. czekajac az van the lethal wbije lvl zeby zszedl z hydr ujzalem
23:48 You see a dead human (Vol:10). You recognize Van the lethal warrior. He was killed by a hydra. brakowalo mu 23:52 Van the lethal warrior [108]: 3 % fore lvl 109 goddammit!!! |
Obawiam się że jak powróci exp x1 wiele osób przestanie grać w tibie :) albo złapie retired.. takie moje skromne zdanie :):evul:
Gz all advansów8o |
|
haha Artur ale przypipczyles:D:D ofc gz lvl ale no wez tak troche skroc zdjecie;p
|
Dobra, trzeba ustalić konkretną godzinę Banuty... ja proponuję jutro o 12.
|
No mi raczej pasuje ;p
|
Banuta Quest
Banuta jest po ss 11,30 najlepiej sie zebrać przed ss w Port hope
:evul: |
Dc
Mam 2 Death Ringi wiec jezli ktos jest chetny na Dremar Chalenger to sie dogadmay pewnie
Nick w gzre - Bohensi |
Jak co mozecie Jony Druidke wykreslic z Banuty
... Niech juz sie konczy ten tyg 2x expa:p:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |
|