![]() |
|
@guto
źle Ci się wydaje :) pamietam swego czasu jak grałem druidem... to będzie jakieś półtora roku temu gdzie był atak na Darashie (ten zwykły atak) z tego co pamiętam to Lich był chyba tym najsilniejszym potworkiem :) |
Guto, zle przypuszczasz bo dobrze wiem co mowie.
|
sexi najazd :]
|
Guto, najazd o ktorym mowisz z undead minionami itd byl tylko raz i raczej juz go wiecej nie bedzie. Byl on z okazji 10lecia Tibii gdzie byl takze Minishabaal, fafik i tak dalej ;]
|
@Up
Nie wiesz co gadasz. Chyba ze Ci chodzi ze Undead Miniony byly tylko raz czyli w sensie ze ich nie bedzie juz wogole, to zwracam honor :p Ale jesli chodzi Ci o to ze byl tylko jeden taki atak to sie mylisz bo bylo ich wiele w przeciagu tam chyba tygodnia. |
tzn masz racje ze bylo wiele atakow w ciagu tygodnia na 10lecie Tibii ;)
ale chodzilo mi wlasnie o to ze nie bedzie juz takiego ataku z tymi potworami ktore tam byly;) no chyba ze na 20 lecie B) |
@panowie up
a moze bedzie.. na 15-lecie tibi czy 20-lecie tibi ;p to nie mowcie ze nie bedzie ;] to czy bedzie czy nie wie tylko cip'soft (joke;p ja sie tam nie znam na tym, wiec rez'naj from hunululu nie spamuj zaraz fora glupimi tekstami do mnie) |
Cytuj:
|
Taak niema to jak wymadrzac sie przez 5 linijek a na koniec dodac ze sie na tym "nie zna".
(moj post na 3 inne to jeszcze nie spam, tak 'nawiasem' mowiac) |
@zan
1. omg xD 2. są rozne rodzaju spamu... np: 1 screen na 100 postów w dziale Zdjęcia (tak jak jest u ciebie) 3. albo jestes noob albo bierzesz wszystko dosłownie 4. przeczytaj dokladnie co pisze... 5. w pojęciu "~nie znam~" chodziło mi o to, ze nie wiem jak to jest, bo cip'soft nie pisze na tibi.com kiedy na jakim servie bedzie "najazd" i nie wiem bo nikt tego nie zapowiada... __________________ 6. bez komentarza -.- |
@up
To, ze prowokujesz zana i te twoje "rodzaje spamu" to tez w pewnym sensie spam.Wiem bo tez kiedys bylem wkurzony przez prowokacje i zaspamilem strone waszego tematu.Ale moze ktos by jakies screeny dodal bo tu sie robi troche nudno xd |
Cytuj:
Odnoszac sie do pkt. 2 oraz 4 i5 Twojego "kodeksu forumowicza" zaznaczam iz: Ad.2 Komentowanie ssow nie jest sprzeczne z zasadami forum a nigdzie nie pisze ze musze przy kazdej wypowiedzi wklejac jakiegokolwiek screena. Ad.4,5 Nie czytam Ci w myslach a pojecie "nie znam sie" brzmi dosc jednoznacznie(oczywiscie dla osob ktore nie potrafia czytac innym w myslach) I nie komentuj juz mojego komentarza, Twojego posta (o ile rozumiesz co tu napisalem) bo tedy to juz bylby spam. Pozdro. |
@topic
gz dla wszystkich ;) @zan ale akcja była dzisiaj pod dp hehe... :) żal.3bpflask xD |
|
@up
co to jest za gierka? ;d @topic moge ja tez pospamowac? :| |
Warcraft III, mapka Dota ;)
@Topic Ciekawe ss-y ;) @Defek Gratuluje pokonania najeźdźców |
@up
hm dziwny adress tych ssow wiec nie wejde ;> i wiekszosc raczej tez nie. :|
|
Cytuj:
|
|
@up
gz :)
widze masz manie niebieskiego kolorku xD hailstorm rod :P blue robe :P blue legs :P vampire shield :P platinum amulet :P mistic turban :P:P:P @down bp z liberty hmm lepszy bylby bp z Edron :> a crystal ring jest mieszany:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |
|