![]() |
|
@<OMO>
Wrzuc na loooz, lej na jego opinie... a jak chcesz to pojedz go w Tibii... Nie ma sensu jechac do niego i go napier*alac w RL Peace and Love ;) btw. za co ten **** Nelshok Cie ubil? Mnie tez bil... |
Co wy macie do tego że ktoś jest młodszy?To nie świadczy o jego poziomie.
@Volter A co to ma do rzeczy ile on dni/miesięcy/lat robił postać? @Omo W Tibia Rules jest coś ,że nie powinno się przenosić rzeczy z Tibii na Rl xD. |
Name: Arcana lok
Apr 11 2007, 16:50:27 CEST Killed at Level 64 by Ho'lu :evul: Ujebaliśmy z Sardasem jak co :P :evul: :evul: no a potem same h lvle z ftp i oboje dead :D:evul: |
@Holu
Gz frag... tylko szkoda ze padliscie... no ale takie jest zycie tibijczyka :P raz sie zabija a raz pada... hyhy ;) Ja dzisiaj pogralem na isarze... postacia mojego kumpla. Jeden dzien dwa DEDY B) |
Mnie w pięciu dopadli smiecie najpierw sd combo i ciagle sie uhałem (bo mfy sie skończyły) a potem to ue zajebał i bez szans byłem (Pipao~) ale i tak wkońcu bym padł. ;d
|
I am back :D
Hail!
Po ponad 6. tygodniach przerwy wracam do Tibii ^^. Czego nie gralem? No coz.. Old komp poprostu padl. Padla plyta glowna, karta graficzna i dyski... probowalem go jakos naprawiac ale zostaly tylko poniesione naklady finansowe -.^ Teraz mam new kompa, wszystko chodzi rox tak jak powinno :D Szkoda tylko ze mi tyle pacca przepadlo ale sie zwroci :D Znalazlem wczoraj 10 funtów na ulicy xD juz mam wymienione na 55,~PLN :D Pozdro. EDIT: Juz nic :d |
@up
haha xD Welcome back! :) |
@Rzotek
WELKOME BACK LUDZIE LUDZIE W ANGLII LEżY KASA NA ZIEMI NIC TYLKO PODNOSIć I PACCE KUPOWAC :P |
@UP
Eee ja te 10 funtow w polsce znalazlem :P |
:evul: :evul: :O Drozem banished :P:evul: to jak nic nowy owner albo jakis hacker bo jak z nim gadalem to nie wiedzial kim jestem... a przeciez non stop mnie huncil :P
|
WELCOME BACK
Już się niepokoiliśmy xD. Ps.Mój rekord to znaleść 10 zł:p |
Witamy Rzotka :)
Ale żegnamy mnie :P Robię sobie przerwę z Tibią ponieważ teraz nie będę mieć kompletnie czasu :( Ale będziecie mnie mogli zastać za sprawą Heyah Gadu-Gadu :P |
@Rzotek
No co ty to jest mega fart mój rekord to 50 zoli :p @Ligus Szkoda że ciebie nie bedzie postaraj sie uzbierać tibi hajc na pacca i 3maj go aż nie wyjdzie nowy server |
|
Cytuj:
jednak odzyskales? jak bedziesz sellowa itemsl jesli cie hackneli? |
Cytuj:
No a co mialem napisac xD!? Nie odzyskalem, ale bedzie bardziej wiarygodne ze to nie postka z hacka, jak napisze ze itemki na innej aukcji ^.^ |
Hiho all;)
Czytam se tak teraz to forum i gratki Asen loota z behe lvla i pg-owania:P Royal Michael fajnie ze wrociles szkoda ze juz raczej w najblizszym czasie na zanego hunta sie nie wybierzemy :P Markizek... wspolczuje, tylko jak to sie stalo ze cie shakowali?:P zrobiles cos glupiego czy poprostu log in i zoonk?:P All Mam nadzieje ze dalej jest to aktualne z tym nowym serwem :) ja na 90% bede tam gral :) mam nadzieje ze sie wszyscy zobaczymy ponownie w tibii :D Humm... no nie wiem co pisac... tak se pogrywam ostatnio na otsach, ale teraz juz nawet na to nie bede mial czasu bo bede mial inne zajecia... No a tak w ogole jeszcze ktos mysli o tym zeby sie spotkac w wakacje?:> ja caly lipiec bede w Polsce jak cos:) i jesli nie bedzie BAARDZO(600km+)daleko od szczecina to sie moge spotkac:D Pzdr All friends:) |
Login i zonk ale jakies exploity mialem :p
|
@Kacperka
no fajnie by było ale na wakacje to lece do anglii zarabiać poważne pieniądze już wszystko mam ustalone z właścicielami pubu w którym bede pracować i tak sobie myślę że jak sie dobrze pójdzie to przywiozę koło 6k złotych. A jak nie pójdzie to będzie mniej:p @Markiz współczuję ale z tym allegro to nieźle sobie wykombunowałeś. BiG + za pomysł :p |
@Kacperka
Taki zjazd to by była swietna sprawa ;] Ostatnio pod depo w kazz... padla propozycja w sumie pol zartem pol serio aby spotkac sie w Rzeszowie :P ale to jest 800 kilosow od Szczecina :P |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |
|