Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Canabis 16-03-2010 23:29

Narazie jedyne co wam w tej rebeli wyszlo to chyba film B)

Jaz 16-03-2010 23:33

23:32 Uriza [23]: WITAJCIE MORGANCZYCY I MORGAWIANINKI. TO JA URIZA

Powiem Wam jedno. Macie przejebane.

Ukryty tekst:

[EK] Rosi Thern / Wiszu: bo ue spamował
ehe spamowal w chuj

meravi 17-03-2010 07:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angelos (Post 2742961)
AHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAH
AHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHA
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHA

to tyle co do twojego postu :)

EDIT:
Ajkon - mniejsza o to , ze jak sie obsrales i oddales telefon merga , to wyjebali ludzie taka pompe z Ciebie , ze to szok , ale nastepnym razem jak bede dzwonil do Ciebie przy znajomych ,to staraj sie nie rozmawiac o tibii i rebellionach.... :( to juz lepiej o pogodzie :D

merga-to moze byc twoja ciotka z izraela

Tymmon 17-03-2010 07:08

Ja jebie dzieciaku, serio?

o kurwa ale pompa musiała być na waszym melanżu w piwnicy!

B)

Tenszinkan 17-03-2010 07:21

Niedobrze sie dzieje na morganie, akon tracisz server :S:S

Antonioo 17-03-2010 07:51

Moge płacić?;/ mam dośc; s

Elesar Inferno 17-03-2010 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angelos (Post 2743187)
@Up

liz liz , brońcie rękę , ktora was karmi :)

@Arcano

co Ci do mojego stylu ? ubieram sie tak jak MNIE sie podoba , a nie jak 200-tnemu rp z morgany.
PS: ja zadzwonilem i nie powiedzialem slowa o tibii , to On wbil na ten temat.

EDIT:
Abor - kazdemu sie czasem zdarza miss clicnac. Przedtem jak u was siedzial to 'przyjaciele-4ever' , odszedl , to szukacie dziury w moscie... zalosne

wiem ale musialem sie do czegos dojebac bo skonczyly mi sie argumenty

Co do elinty nie pamietam zeby go ktos spycjalnie lubil i pewnie niedlugo przekonacie sie dlaczego kiedy podczas akcji dojebie ze jest trapniety w depo i nie moze wam pomoc xd

Sebciooo 17-03-2010 11:30

chlopaki prawdziwych fajterow rekrutujecie do gildi xd

skan ray magsuki etc gorszego scierwa nie ma juz chyba namorganie?XD

ale coz tonacy brzytwy sie chwyta :baby:

Kambaa 17-03-2010 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2743184)
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zią

[RP] Zizka / Karol: hum?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: możesz napisać na carlin.pl
[EK] Rosi Thern / Wiszu: że Elinta Goth
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jest dla mnie mistrzem świata i okolic? XD

[RP] Zizka / Karol: czemu?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: 4 czy 5 swoich zajebał
[EK] Rosi Thern / Wiszu: bo ue spamował
[EK] Rosi Thern / Wiszu: XD?

[RP] Zizka / Karol: sanolicious = elinta?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: Tak
[EK] Rosi Thern / Wiszu: xDDDDDDDDDD
[EK] Rosi Thern / Wiszu: idę spać
[EK] Rosi Thern / Wiszu: =*

Ty rosi smieciu parcelu chodzacy sie nie odzywaj bo to nie elinta przejebal Mega wojne w Cameli i upozorowal swojego Hacka bo było mu wstyd ze camele go wyjebaly =] JESTES ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

--- Kambaa dodał 1 minut i 17 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2743189)
Narazie jedyne co wam w tej rebeli wyszlo to chyba film B)

Mateusz plis przestan pierdolic glupoty :)

--- Kambaa dodał 2 minut i 50 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebciooo (Post 2743258)

Ty sie o magsukich nie bój , my dajemy im mozliwosc walki on w zamian cos od siebie:)

Asz2212 17-03-2010 14:33

wy dajecie im mozliwosc padania:)

Kambaa 17-03-2010 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asz2212 (Post 2743289)
wy dajecie im mozliwosc padania:)

Przedtaw sie :)

Elesar Inferno 17-03-2010 15:23

[EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta
[EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą*
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija

A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare

Kambaa 17-03-2010 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2743312)
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta
[EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą*
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija

A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare

Pierdolony zwisu za to ty widziales wojne kiedys kyrwa chodziles tylko i donosiles Suplaje hahahaahahaha ,a co do twoich kolegow nie przypominam sobie sytuacji zebym zaplacil komukolwiek takze nie zmyslaj spedalony glosie tylko laduj paka i donos suplaje ludzia na akcje :)

Elesar Inferno 17-03-2010 15:42

[EK] Rosi Thern / Wiszu: Zapytaj czemu nie był taki mądry jak polecieliśmy ich na*******ać na Ank, po zabiciu brata Shaikona
[EK] Rosi Thern / Wiszu: i czemu ludzie, którzy tam byli płakali potem Mekkronowi, że Wiszu ich huntuje, haha
[EK] Rosi Thern / Wiszu: plus powiedz, że jak nie zna angielskiego / nie umie czytać to powinien pomyśleć nad korepetycjami
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A w kwestii wojen - 3 wygrane na Morganie :)

Kakej92 17-03-2010 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2743316)
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Zapytaj czemu nie był taki mądry jak polecieliśmy ich na*******ać na Ank, po zabiciu brata Shaikona
[EK] Rosi Thern / Wiszu: i czemu ludzie, którzy tam byli płakali potem Mekkronowi, że Wiszu ich huntuje, haha
[EK] Rosi Thern / Wiszu: plus powiedz, że jak nie zna angielskiego / nie umie czytać to powinien pomyśleć nad korepetycjami
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A w kwestii wojen - 3 wygrane na Morganie :)

Wiszu lubię Cię, ale co jak co, nie brałeś udziału w 3 ostatnich wojnach :) Tylko chyba w ostatniej tylko

Kuraa 17-03-2010 16:14

najslabsze psy najglosniej szczekaja . ofc to mowa o wiszu a tak apropo to witam i jak tam sie podoba przez was nazwany przesiew a przez nas ekipa ktora ma przejac morgane :>?

xBardolekx 17-03-2010 16:15

pewnie drugą miał na myśli tą naszą małą wojne 10 vs 10, ale ja bym jej nie zaliczył do wygranych wisza, bo to że wygrali z nami jedną akcje gdzie było 40x więcej obcych osób blokujących nas nic nie świadczy ;x i to oni przestali walczyć, nie my

Kuraa 17-03-2010 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebciooo (Post 2743258)

Wybacz lecz musze Obrazic troche moze i twoja osobe . Jak dobrze pamietam jestes bratem Ryona i Ryon tez mowil apropo tego ze Flow za duzo botuje i chcial cos z tym zrobic a teraz siedzi cicho we Flow jako neutral to samo Adis Druidek 2 razy piepszyl ze tzreba cos z tym zrobic a teraz siedzi na vt i kozaka zgrywa ze zostal ... takie osoby sa scierwami ktore mimo ze im nie pasuje a moga w tej chwili cos z tym zrobic to siedza i sie podlizuja . Chlopaki wiecej szacunku do siebie mimo ze mowi to czlowiek ktory stracil juz dawno ten szcunek do samego siebie :>

Elesar Inferno 17-03-2010 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2743325)
najslabsze psy najglosniej szczekaja . ofc to mowa o wiszu a tak apropo to witam i jak tam sie podoba przez was nazwany przesiew a przez nas ekipa ktora ma przejac morgane :>?

Przejąc to mozecie co najwyzej harmonie, nie oszukujmy sie przeceniacie sie, wyjebiecie salto kazdy po kilka razy i zginie w was duch walki.. jak zawsze zreszta

xBardolekx 17-03-2010 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2743327)
Wybacz lecz musze Obrazic troche moze i twoja osobe . Jak dobrze pamietam jestes bratem Ryona i Ryon tez mowil apropo tego ze Flow za duzo botuje i chcial cos z tym zrobic a teraz siedzi cicho we Flow jako neutral to samo Adis Druidek 2 razy piepszyl ze tzreba cos z tym zrobic a teraz siedzi na vt i kozaka zgrywa ze zostal ... takie osoby sa scierwami ktore mimo ze im nie pasuje a moga w tej chwili cos z tym zrobic to siedza i sie podlizuja . Chlopaki wiecej szacunku do siebie mimo ze mowi to czlowiek ktory stracil juz dawno ten szcunek do samego siebie :>

jak zniknie kolejne parenaście osób z expowisk to te osoby będą w spokoju expić ;) mam nadzieje że niedługo tam w końcu uda mi sie podbić to poświęce pare min i pogadamy także o tym jak będziesz chciał =) mam nadzieje że ta wojna bedzie jeszcze trwała, żebyś miał jakieś argumenty ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32.