![]() |
|
Narazie jedyne co wam w tej rebeli wyszlo to chyba film B)
|
23:32 Uriza [23]: WITAJCIE MORGANCZYCY I MORGAWIANINKI. TO JA URIZA
Powiem Wam jedno. Macie przejebane. Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Ja jebie dzieciaku, serio?
o kurwa ale pompa musiała być na waszym melanżu w piwnicy! B) |
Niedobrze sie dzieje na morganie, akon tracisz server :S:S
|
Moge płacić?;/ mam dośc; s
|
Cytuj:
Co do elinty nie pamietam zeby go ktos spycjalnie lubil i pewnie niedlugo przekonacie sie dlaczego kiedy podczas akcji dojebie ze jest trapniety w depo i nie moze wam pomoc xd |
chlopaki prawdziwych fajterow rekrutujecie do gildi xd
skan ray magsuki etc gorszego scierwa nie ma juz chyba namorganie?XD ale coz tonacy brzytwy sie chwyta :baby: |
Cytuj:
Ty rosi smieciu parcelu chodzacy sie nie odzywaj bo to nie elinta przejebal Mega wojne w Cameli i upozorowal swojego Hacka bo było mu wstyd ze camele go wyjebaly =] JESTES ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO --- Kambaa dodał 1 minut i 17 sekund później --- Cytuj:
--- Kambaa dodał 2 minut i 50 sekund później --- Cytuj:
Ty sie o magsukich nie bój , my dajemy im mozliwosc walki on w zamian cos od siebie:) |
wy dajecie im mozliwosc padania:)
|
Cytuj:
Przedtaw sie :) |
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił [EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było? [EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4 [EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta [EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą* [EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek [EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie [EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno [EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów [EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie [EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą? [EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare |
Cytuj:
Pierdolony zwisu za to ty widziales wojne kiedys kyrwa chodziles tylko i donosiles Suplaje hahahaahahaha ,a co do twoich kolegow nie przypominam sobie sytuacji zebym zaplacil komukolwiek takze nie zmyslaj spedalony glosie tylko laduj paka i donos suplaje ludzia na akcje :) |
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Zapytaj czemu nie był taki mądry jak polecieliśmy ich na*******ać na Ank, po zabiciu brata Shaikona
[EK] Rosi Thern / Wiszu: i czemu ludzie, którzy tam byli płakali potem Mekkronowi, że Wiszu ich huntuje, haha [EK] Rosi Thern / Wiszu: plus powiedz, że jak nie zna angielskiego / nie umie czytać to powinien pomyśleć nad korepetycjami [EK] Rosi Thern / Wiszu: A w kwestii wojen - 3 wygrane na Morganie :) |
Cytuj:
Wiszu lubię Cię, ale co jak co, nie brałeś udziału w 3 ostatnich wojnach :) Tylko chyba w ostatniej tylko |
najslabsze psy najglosniej szczekaja . ofc to mowa o wiszu a tak apropo to witam i jak tam sie podoba przez was nazwany przesiew a przez nas ekipa ktora ma przejac morgane :>?
|
pewnie drugą miał na myśli tą naszą małą wojne 10 vs 10, ale ja bym jej nie zaliczył do wygranych wisza, bo to że wygrali z nami jedną akcje gdzie było 40x więcej obcych osób blokujących nas nic nie świadczy ;x i to oni przestali walczyć, nie my
|
Cytuj:
Wybacz lecz musze Obrazic troche moze i twoja osobe . Jak dobrze pamietam jestes bratem Ryona i Ryon tez mowil apropo tego ze Flow za duzo botuje i chcial cos z tym zrobic a teraz siedzi cicho we Flow jako neutral to samo Adis Druidek 2 razy piepszyl ze tzreba cos z tym zrobic a teraz siedzi na vt i kozaka zgrywa ze zostal ... takie osoby sa scierwami ktore mimo ze im nie pasuje a moga w tej chwili cos z tym zrobic to siedza i sie podlizuja . Chlopaki wiecej szacunku do siebie mimo ze mowi to czlowiek ktory stracil juz dawno ten szcunek do samego siebie :> |
Cytuj:
Przejąc to mozecie co najwyzej harmonie, nie oszukujmy sie przeceniacie sie, wyjebiecie salto kazdy po kilka razy i zginie w was duch walki.. jak zawsze zreszta |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |
|