![]() |
|
Franc~:(((
|
Szalony tydzień roboczy - 8 lvl wbite, jest efekt ;]]]
http://images26.fotosik.pl/168/f542ba7677c9abfa.jpg nie ma all ss bo mi sie nie chciało robić, ogólnie to 3 x DSM , 5 rh, 2 dragon slayer , ale i tak prawie nic nie zostalo ;pp |
@up
na 8 lvli to ja mialem 2x rh, dsm, 3x dragon slayer -.- |
@Shazar
to teraz ladnie powiedz co masz zamiar dalej zrobic ;> Bo chyba nie to co mowiles, mianowicie nie expic dalej, 100 lvl to "poczatek" ;] |
Chcialem troche pograc starym kontem, ale stwierdzilem ze nie ma to sensu ;p, teraz przygotuje sie finansowo na nastepny wolny czas i zrobie poi i kilka innych questow ;]
Pozdro ziomki ;p |
10 strona tematu... Heheh 8o
Cytuj:
|
czesc wy moje misie pysie ^^
na powitanie: gratulacje dla: -adic'a -szadoła -fokusa -shejkeja -RIPitimanos -defcika -dzejsona -yetsooper -emestosa -calej azuma ninja guild - calej reszty, ktorej nie wymienilem(ewentualnie dla askariana ;]]) btw, tali~ co tak kiepsko lvl gromisz? =) p.s. franc- zalosne,przestan sie ta gra tak przejmowac, bo jeszcze zaczniesz ludzi mordowac na ulicy, pozniej ciekawe newsy w wiadomosciach na tvn,albo tvp beda... @yae ito coz za piekne malenstwo :) z pewnoscia ma urode po mamie ;) pozdrawiam panowie i panie :) |
Cytuj:
|
@Capo~
Ciebie jako pierwszego, czekaj kurwa gdzie taboret! w*****a mnie to że zamówiłem pacc'a a dostałem hacka:/ i kasa poszła sie.. |
|
@Capoeiristas
dopiero niedawno sie splacilem a po 2 nie chce mi sie :)) |
Belfix Ty Botterze ;D
Franc :( |
Cytuj:
Jak widzisz na*******am goroli rexis wiec jest zabawa :P Wracaj predko ;D |
Cytuj:
Emesto bloker <Dead na last na red hp Sirfalcon < winner Dart Yous < winner Keash Jumin < winner |
I tak jesteś koksem o/
|
@ Franc~
zabiles w tedy mojego noobchara tzn nie ty tylko jebany haker (kurwa i nie moge hmm robic :/) @ emesto bracie ty mój na dobitke dodam że tylko ty mogłeś deda zaliczyć :> (mam szanse Cię dogonić hihihihi) @ Capoeiristas thx ^^ |
@Yae~
Sorry :/ nie tylko twojego chara zabiła moja postać ;S bodajże mam hunta na 50k od Darekk za zabicie jego rl maxi paladin~ <33 |
Ehh FrancU[*] :(....
Ja retired raczej 2 dni bez prądu wiatry sratry net siada ja pierdole ;<< |
Franc[*]
50k? Ja ma hunded od rexis i legends do rooka.;(;(;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |
|