![]() |
|
zapomniales o crystal ringu i bp z lb :D
ogladam ten temat od dluzszego czasu i widzialem sporo fajnych sskow :) gz all , oby tak dalej |
@Up
Juz 7 tematow w kilka minut tym odswierzyles...Nikt sie nie kapnie...;).A co do kindziuka...Wspolczuje Ci xd.Ja mialem blue seta i musialem zmienic bo mnie tak w oczy jebalo ze expic nie moglem.Btw Gz |
:d
tata najbardziej przyjazny dla oczu jest p set:)nie razi i wyglada zajebiscie polecam:)
|
@up
Racja xd.Mi sie podoba : P armor, p legs, steel helmet, boh, Guardian shield?.Szkoda ze to slabe jest no ale jednak jakby to mialo troche wiecej defa to bym nosil p seta xP.Btw dajcie cos jeszcze troche i 300 strona ;o |
Jeszcze tylko softy i bedzie komplet 8o
|
Cytuj:
|
@Kiryho
następne dziecko słońca.. nie ściągać bo to keylogger.. @topic Gratuluje wszystkim jak zawsze! :o) |
@Kirycho
Na huja tu dajesz 2 posty z keyami...Zal (: @Zan Pamietaj, mody to dupki do potegi xd |
Cytuj:
SUPER ja tez dam cos zupelnie z innej paczuszki :D http://img367.imageshack.us/my.php?i...jcie009pf1.jpg POZDRAWIAM. ahahahahaha |
Funio ten chlopaczyna na zdjeciu dazy do idealu... Jak napewno wiecie idealem jest KULA. :evul:
pozdro |
@up
Hehe usmialem sie to jest moje zdjecie ale jak jestescie tacy ideali to pokazcie swoje ;) btw na aparat Cie nie stac ze wystawiasz zdjecia innych? szmieszna sprawa :D |
Nie Guto~, to nie jest śmieszne, to jest po prostu żałosne. Śmiać się z kogoś za to, jak wygląda... Nie każdy musi być modelem, albo miss. I po prostu nie wiem skąd biorą się tacy ludzie, jak Funio.
|
@Fun!o
Nie wiem co chciałeś nam pokazać wklejając ten link, bo śmieszne to nie jest w żadnym stopniu (bynajmniej dla mnie). @Topic Ofc gratulacje wszystkim. |
a Mi sie podoba... jeszcze troszke i bedziesz sie toczył do szkoły zamiast chodzic :baby: No ale jak ktoś całe życie siedzi przy komputerze to widać tego skutki :confused:
Pozdro :p |
Hehe..
Pomimo iz Guto nieraz naskakiwal na moich rodzicow to jakos nie podzielam zachowania Funia ktory pewnie chodzi na silke od 2 dni, glaca na glowie i straszny z niego blokers :baby: |
mam maly pomysl.. tak jak Zan napisal nie wyglad jest najwazniejsze i wymiewanie go jest sad, ale wedlug mnie osoby ktore sie duza udzielaja na forum, czesto majac inne zdanie niz inni przy czym wchodzac w konflikty.. powinni pokazac swoje fotki.. nie powiem ktore to osoby (wedlug mnie) ale najwazniejsze jest wlasnie to ze te osoby powinny czuc ze o nich sie mowi i sami powinni pokazac wlasne zdjecia.. wtedy bedziemy wszyscy wiedziec z kim sie na forum wlasnie klocimy itd. itp. Zreszta nie chodzi tylko o takie osoby... inni jak chca takze moga pokazac fotki.. niektorzy tutaj na forum sie bardzo lubia itd a takie pokazanie fotek zbliza napewno ;)
ps: jesli ktos uwaza ze powinienem pokazac fotke.. to niech to spokojnie napisze wtedy pokaze ;) ps2: nie wiem co mnie naszlo na takiego posta, mozecie sie z nim nie zgadzac i skrytykowac :) w ludzki sposob ofc. :baby: |
nasza-klasa
[szukaj] funio/ iława a Guto wie czemu to wkleilem =) wielki wojownik eternii co dla fraga wych**al by matke. flame/blame and so on, wont view it. @Zan Ale Ty zalosny jestes. Na pewno nie jestes pierwszym ownerem z ktorym jarałem na Leśnicy? Niewazne i tak tego nie przeczytam pozdro, szczegolnie dla pączka xD. |
|
Niespodzianka to jest z tymi screenami nie ma co :p
|
@ Trelemorele_16 i chichotek
WYPIE***AJ I NIE WRACAJ NAWET JAKIS FRAJER SIE NA TO NIE NABIERZE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |
|